2007 öss
Moderatörler: barışhayranı, Mod
2007 öss
arkadaşlar 2007 öss'ye girecek olan barışsever kardeşlerim (ben bu sene girdim çok keyifliydi o yüzden 2007'de tekrar gireceğim!) burda buluşup önümüzdeki yaklaşık 300 günlük süreçte birbirimize destek olalım,ne dersiniz?
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Re: 2007 öss
kulahmet yazdı:arkadaşlar 2007 öss'ye girecek olan barışsever kardeşlerim (ben bu sene girdim çok keyifliydi o yüzden 2007'de tekrar gireceğim!) burda buluşup önümüzdeki yaklaşık 300 günlük süreçte birbirimize destek olalım,ne dersiniz?
birşey soracam.:siz unıv kazandınız da zevk olsun diye bir daha mı giriyorsunuz? yoksa kazanamadınız da şansınızı bir daha denemek için mi gireceksiniz sınava?
Arkadaslar ALLAH hepinizin sınava gırecek olan butun Barışçı kardeslerımın yardımcısı olsun..
Sze tek tavsiyem ii çalışmanızdır. Bu sınav sizin hayatınızdakı en onemlı engellerden bırıdır.Ben gecırdım gercekten cok zor bir iş.
Tuba ya katılmıyorum cunku unıversıte hayatı cok guzel ama bu unıversıteden unıversıteye değişir elbette.
kafanıza her seyı takmayın veeeee Barış la kalın
Sze tek tavsiyem ii çalışmanızdır. Bu sınav sizin hayatınızdakı en onemlı engellerden bırıdır.Ben gecırdım gercekten cok zor bir iş.
Tuba ya katılmıyorum cunku unıversıte hayatı cok guzel ama bu unıversıteden unıversıteye değişir elbette.
kafanıza her seyı takmayın veeeee Barış la kalın
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
geçen sene kazanmamak için elimden geleni yaptım .
bu senede dershane havası tadim dedim öss sınavını kazanacağıma emin olduğum ve istediyim bölümde az pun istediyi için sadece matematik dersine çalışıyorum mat dersini çok seviyorum ne yapayım.
istediğim bölüm astronomi ve uzay bilimleri
ASTRONOMİ yi çok seviyorum
bu arada öss ye hazırlananlara bol şans diliyorum çünkü çok ihtiyaçları olacak
bu senede dershane havası tadim dedim öss sınavını kazanacağıma emin olduğum ve istediyim bölümde az pun istediyi için sadece matematik dersine çalışıyorum mat dersini çok seviyorum ne yapayım.
istediğim bölüm astronomi ve uzay bilimleri
ASTRONOMİ yi çok seviyorum
bu arada öss ye hazırlananlara bol şans diliyorum çünkü çok ihtiyaçları olacak
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."
baris_onsel yazdı:kulahmet yazdı:arkadaşlar 2007 öss'ye girecek olan barışsever kardeşlerim (ben bu sene girdim çok keyifliydi o yüzden 2007'de tekrar gireceğim!) burda buluşup önümüzdeki yaklaşık 300 günlük süreçte birbirimize destek olalım,ne dersiniz?
birşey soracam.:siz unıv kazandınız da zevk olsun diye bir daha mı giriyorsunuz? yoksa kazanamadınız da şansınızı bir daha denemek için mi gireceksiniz sınava?
ben 2005-2006 sezonuyla liseyi bitirdim ve öss 2006'yı kazanamadım...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

kulahmet yazdı:baris_onsel yazdı:kulahmet yazdı:arkadaşlar 2007 öss'ye girecek olan barışsever kardeşlerim (ben bu sene girdim çok keyifliydi o yüzden 2007'de tekrar gireceğim!) burda buluşup önümüzdeki yaklaşık 300 günlük süreçte birbirimize destek olalım,ne dersiniz?
ben 2005-2006 sezonuyla liseyi bitirdim ve öss 2006'yı kazanamadım...
hı anladım kardeş...Allah kolaylık versin.umarım istediğin yerlerden bir tanesini ya da istediğin yeri kazanırsın
arkadaşlar moralinizi yüksek tutun ve nolur çalışın
çok olmasada az ama sık çalışın.ben dersanede öğretmen olarak sizlere bunu diyebilirim.özelliklede matematik heryerde ve her zaman karşınıza çıkıyo,dilcide olsanız sözelcide olsanız öle..başarılar ve kendinize inanın ve salmayın...
çok olmasada az ama sık çalışın.ben dersanede öğretmen olarak sizlere bunu diyebilirim.özelliklede matematik heryerde ve her zaman karşınıza çıkıyo,dilcide olsanız sözelcide olsanız öle..başarılar ve kendinize inanın ve salmayın...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

drfth yazdı:ben sınava hazırlanırken(2001) gittiğim dersane yayınladığı soru kitaplarının, denemelrim arka kapağına barış manco nun beyaz saçlı bir fotoğrafını koyup altuna seni unutmayacağız yazıyodu. dersane ismini vermeyeyim reklam olmasın.
sınava hazırlanan bir barış sever daha ne istesin
çok güzel yaa...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim: