Sevgiliye söyleyemediğiniz içinizde ukta kalan sözler...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BM
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ne diyim ki...sonum ferhat göçer'in yazdığı yastayım adlı şarkıdaki gibi olacak...
Yıllar geçse de unutamayacam..
-------------------------------------------------------------------------------------
Bana Seni Seven Bir Kalp Bile Bırakmadın..
Senden Bu Acının Hesabını Hiç Sormadım
Eğer Senin İçin Bir İntikam Peşindeysem,
Tanrım Beni Cehennemde Cayır Cayır Yaksın...
Yeter Sana Gücüm Yok Demiştim,İnanmadın..
Affet Beni Deseydin,Kollarında Ağlardım..
Oysa Bana Yalan Söylemiştin,Hatalıydın...
Geçer Demek İnan Zor ki,Aşk Senin Adın...
Yıllar geçse de unutamayacam..
-------------------------------------------------------------------------------------
Bana Seni Seven Bir Kalp Bile Bırakmadın..
Senden Bu Acının Hesabını Hiç Sormadım
Eğer Senin İçin Bir İntikam Peşindeysem,
Tanrım Beni Cehennemde Cayır Cayır Yaksın...
Yeter Sana Gücüm Yok Demiştim,İnanmadın..
Affet Beni Deseydin,Kollarında Ağlardım..
Oysa Bana Yalan Söylemiştin,Hatalıydın...
Geçer Demek İnan Zor ki,Aşk Senin Adın...
Söylenecek o kadar çok söz vardı ki..neler çektiğimi anlatmak isterdim ona..onun için nasıl eriyip bittiğimi...yabancı olduğum bir memlekette ne hallere düştüğümü..vicdan azabı çekmesi için değil ona ne kadar değer verdiğimi anlaması için..hoş anlatsamda anlamazdı..
artık bunları anlatmanın da bir değeri kalmadı..
En son nihonjin tarafından Pzr Kas 12, 2006 21:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dünü bilmeden bugünü yaşamanin bedeli öylesine ağırdi ki
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kontör parasını almakla iş bitse tamam...sameth yazdı:kadir 2023 yazdı:demekki senin için aşk değil para imiş....![]()
acırım heder olan yüzlerce kontörüme....![]()
hemşo keselim yolunu isteyelim paraları
![]()
![]()
![]()
ya yerle bir olan gururumuz ne olacak...allahın cezası ona her türlü anlayışı fedakarlığı gösterdim..ruhsuz ve duygusuz mala mülke ihtişama aldanıp kanmış içi boş biriymiş meğer...
sameth...barış_önsel....nihonjin...bizi anlamayanlar utansın dostlar...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
kadir 2023 yazdı:kontör parasını almakla iş bitse tamam...sameth yazdı:kadir 2023 yazdı:demekki senin için aşk değil para imiş....![]()
acırım heder olan yüzlerce kontörüme....![]()
hemşo keselim yolunu isteyelim paraları
![]()
![]()
![]()
![]()
ya yerle bir olan gururumuz ne olacak...allahın cezası ona her türlü anlayışı fedakarlığı gösterdim..ruhsuz ve duygusuz mala mülke ihtişama aldanıp kanmış içi boş biriymiş meğer...
sameth...barış_önsel....nihonjin...bizi anlamayanlar utansın dostlar...
kadir hemşo sıkma canını sen bunları atlatacak güçtesin allah hayırlı bi kısmet verir inşallah
artık yokum sağlıcakla kalın
- serkanurli
- Gelişen Üye

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
EN SONUNCUSUNA
SEVDİĞİM EN SON KIZA PARDON KADINA ŞUNU SÖYLEMEYİ GERÇEKTEN İSTERDİM ONUN NE KADAR O..... OLDUĞUNU AMA BİLDİĞİ ŞEYİ SÖYLEMENİN PEK Bİ ANLAMI YOK ONA İÇİMDEDE KALMADI HERKEZ LAİK OLDUĞU YERİ BULDU ÖYLE BİR ZAMAN Kİ Bİ ŞİŞE BİRAYA .... NEYSE !!
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Ben henüz sensiz yapamıyorum
El ele aşıklar geçiyor bazen
Kızın saçı sana benziyorsa yüzümü çeviriyorum
Her adam bana benziyor biraz
Hassas kaybetmeyi kabullenmiş
Ve her kadın sana benziyor
Unutkan yorgun boşvermiş
Bu gece dün gece gecelerce günlerce
Ben henüz sensiz yapamıyorum...
gitme
El ele aşıklar geçiyor bazen
Kızın saçı sana benziyorsa yüzümü çeviriyorum
Her adam bana benziyor biraz
Hassas kaybetmeyi kabullenmiş
Ve her kadın sana benziyor
Unutkan yorgun boşvermiş
Bu gece dün gece gecelerce günlerce
Ben henüz sensiz yapamıyorum...
gitme
Gamzedeyim deva bulmam...
Yakupca yazdı:kadir özdamar yazdı:ya barış abi gibi bütün dünyam yıkılırsa.....ahhh platonik aşkım sümerli ben işe giderken o salına salına okula gidiyor....keşke hislerimi sana açıkça anlatabilseydim....sana deli gibi aşık olduğumu söyleyebilseydim....![]()
Anlaşıldı sanada İclal Aydın'dan "Ne Olacak Halim" lazım...sabah, öğlen,akşam...aç tok farketmez...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
eger ben unıversıtde olsaydım yada bıtırmıs gozumu hıc kırpmadan peşinden lıbyaya gıderdım... peşinden gelebılmeyı cok ısterdım yada bı ınsaat ıscısı olup senın emrınde calısmayı buda yeterkı belkı bana...keşke muhendıs olup hayallerının pesınden koşmasaydın...ınsallah bı gun bı yerde karşılarsırız ve eskı gunlere gerı donerız..
ve tahsıne o sırada benım yanımda oldugu ıcın cok tsk ederım o olmasa kendımı asla toparlayamazdım..
ve tahsıne o sırada benım yanımda oldugu ıcın cok tsk ederım o olmasa kendımı asla toparlayamazdım..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- hatice zuhal pala
- Profesyonel

- efemanco
- Demirbaş Üye

bu platonik olayı çok rezil bi şeydir kardeşim...lokmanço yazdı:ben seni seviyorum.biliyorum şaşkınsın hiç haberin olmadı bundan belki ama artık bunu söylemek istedim.uzaktan bakmak karşında konuşamamak zor çok zor. AH !KEŞKE BUNLARI ONA DİYEBİLSEYDİM AMA BENİMKİ BÖYLE PLATONİK Bİ AŞK OLARAK KALACAK!
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
aşk acısı manasında diyorsan öyle.''geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eserrrrr '':(efemanco yazdı:bu platonik olayı çok rezil bi şeydir kardeşim...lokmanço yazdı:ben seni seviyorum.biliyorum şaşkınsın hiç haberin olmadı bundan belki ama artık bunu söylemek istedim.uzaktan bakmak karşında konuşamamak zor çok zor. AH !KEŞKE BUNLARI ONA DİYEBİLSEYDİM AMA BENİMKİ BÖYLE PLATONİK Bİ AŞK OLARAK KALACAK!
- efemanco
- Demirbaş Üye

benim tavsiyem sana kardeşim onunla bi yolunu bulup arkadaş olman ve devamında olayı ilerletmen yoksa böyle platonik devam edersen kendi kendini yer bitirirsin sana ilgisi varmı yokmu bunu anlamanın başka çaresi yok....lokmanço yazdı:aşk acısı manasında diyorsan öyle.''geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eserrrrr '':(efemanco yazdı:bu platonik olayı çok rezil bi şeydir kardeşim...lokmanço yazdı:ben seni seviyorum.biliyorum şaşkınsın hiç haberin olmadı bundan belki ama artık bunu söylemek istedim.uzaktan bakmak karşında konuşamamak zor çok zor. AH !KEŞKE BUNLARI ONA DİYEBİLSEYDİM AMA BENİMKİ BÖYLE PLATONİK Bİ AŞK OLARAK KALACAK!
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...