dolap perisine olan aşkım
Moderatörler: barışhayranı, Mod
dolap perisine olan aşkım
dolap perisi seni çok ama çok sewiyorum senin için yapmadığım saçmalıklar kalmadı senin için nette gireceğim en son sitelere bile girdim senin kıymetini bilmeyen ler düşünsün BENİMLE EWLENİRMİSİN
imza
- dolap_perisi
- Yeni Üye

- dolap_perisi
- Yeni Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- dolap_perisi
- Yeni Üye

-
COBAN YILDIZI
HAYIRLI OLSUN..
Arkadaslar dugunu nerde yapacaksınız ankaradaysa eger gelırız ınsallah deılse buradan cok cok tebrık eder ALLAH bi yastıkta kocatsın sizi derim.İnşallah ALLAH bana da nasip eder boyle bır mutluluk ama hayırlısını......
O zaman ben de size bır sarkı armagan edeyım guzel olur hadi genc çıftler sahneye......
BARIŞ MANÇO veeeee UNUTAMADIM SENİ
Benimle dans etmek ısteyen var mı acaba??
O zaman ben de size bır sarkı armagan edeyım guzel olur hadi genc çıftler sahneye......
BARIŞ MANÇO veeeee UNUTAMADIM SENİ
Benimle dans etmek ısteyen var mı acaba??
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
- dolap_perisi
- Yeni Üye

-
samet ahmet
ne kaçırmışım ben burda ya.arkadaşlar birbirlerini görmüşler sevmişler.ewlenme bile teklif etmişler. hatta kız da kabul etmiş. maşşallah.düğün mersinde olursa sevinirim.ha bide mert kardeşim senin aşkından nette en son gireceğim sitelere girdim demişsin.hem de bunu barış abinin sitesinde demişsin. bari burda deme.ona canım sıklıdı sadece.bi de şey serbest mix dediysek te bu kadar serbest değil ne bilim özelde falan halledebilirdiniz bu hayırlı işi... neyse düğün ne zaman demiştiniz onu bi ayarlayın da ben gelirim mersine davet edersen tabii. yüzsüzlük olmasın değil mi

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kardeşim tabi o şarkının çıktığı zamanlarda türkiyede rap yoktu ki dünyada bile rapi çok fazla bilen yoktu ama barış abimiz de bu güzel müzik türünden etkilenip şarkısında kullanmış olabileceğini düşünüyorum
neden olmasınki şu anda bir çok popçu kliplerinde ayben ceza fuat gibi isimlerin şarkılarında sadece feat yapsın diye peşlerinde koşuyolar yani anlıyacağınız türkiyede rap gelişti
ama gelin görünkü ben yukarda saydığım bu rapçilerin hiçbirini sewmem türklerden sadece sagopa kajmer:):)
imza
- kadir 2023
- Demirbaş Üye