Hakem Poll, Simunic’e 3 sarı, 1 kırmızı gösterdi

Seviyeyi düşürmemek ve bölünmelere yol açabilecek siyasi, dini, spor/futbol konularının konuşulmaması kaydıyla, her türlü konunun konuşulabileceği serbest forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Ben Bilirim
Profesyonel
Profesyonel
Mesajlar: 481
Kayıt: Çrş Oca 18, 2006 20:29 pm
Konum: İstanbul
İletişim:

Hakem Poll, Simunic’e 3 sarı, 1 kırmızı gösterdi

Mesajgönderen Ben Bilirim » Cum Haz 23, 2006 13:12 pm

Hırvatistan-Avustralya maçında, sahalarda ender görülen bir kural hatası yaşandı. İngiliz hakem Graham Poll, iki kez sarı kart gösterdiği Hırvat Simunic’i oyundan atmayı unuttuğunu, üçüncü sarı kartı çıkarınca hatırladı. Simunic’e ilk sarı kartı 62’de gösteren Poll, 90’da ikinciyi çıkardı, ancak kırmızı kartı vermedi. Oyuna devam eden Simunic, 90+3’te bir kez daha sarı kart ve ardından kırmızı kart gördü.

Bu, kural ihlali olduğu için, normalde maçın tekrar edilmesi gerekiyor. Ancak, kural ihlalinin mağdur tarafı Avustralya’nın tur atlamış olması nedeniyle, bunun hakem hatası sayılabileceği, dolayısıyla tekrar ettirilmeyebileceği bildirildi.

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
Mesajlar: 3776
Kayıt: Çrş Haz 29, 2005 17:43 pm
Konum: DÖNENCENİN DÖNECEĞİ YERDEN(TÜRKİYEDEN)

Mesajgönderen efemanco » Cum Haz 23, 2006 18:57 pm

çok enteresan doğrusu...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
Mesajlar: 3306
Kayıt: Cmt Nis 09, 2005 13:52 pm

Re: Hakem Poll, Simunic’e 3 sarı, 1 kırmızı göster

Mesajgönderen memet59 » Cum Haz 23, 2006 18:59 pm

Ben Bilirim yazdı:Hırvatistan-Avustralya maçında, sahalarda ender görülen bir kural hatası yaşandı. İngiliz hakem Graham Poll, iki kez sarı kart gösterdiği Hırvat Simunic’i oyundan atmayı unuttuğunu, üçüncü sarı kartı çıkarınca hatırladı. Simunic’e ilk sarı kartı 62’de gösteren Poll, 90’da ikinciyi çıkardı, ancak kırmızı kartı vermedi. Oyuna devam eden Simunic, 90+3’te bir kez daha sarı kart ve ardından kırmızı kart gördü.

Bu, kural ihlali olduğu için, normalde maçın tekrar edilmesi gerekiyor. Ancak, kural ihlalinin mağdur tarafı Avustralya’nın tur atlamış olması nedeniyle, bunun hakem hatası sayılabileceği, dolayısıyla tekrar ettirilmeyebileceği bildirildi.



evet ben o maçı izlemedim çok şaşırmıştım.. :D :D

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel
Mesajlar: 509
Kayıt: Pzr Haz 13, 2004 20:42 pm
Konum: izmir

Mesajgönderen serk@n » Cum Haz 23, 2006 20:14 pm

evet maçı izledim gerçekten değişik olaylar oldu..
teşekkürler..

senden bir isteğim var 'benbilirim' diğer arkadaşlarımda katılırmı bilemem. son günlerde aşırı çok topic açıldı.. serbest mix gittikçe karışıyor.. senden ricam konu olarak aynı haberleri tek başlıkta toplayalım..
Resim


serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Mod
Moderator
Moderator
Mesajlar: 318
Kayıt: Sal Mar 25, 2003 20:18 pm
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Cum Haz 23, 2006 23:16 pm

Topik spor/futbol konusu içerdiğinden kilitlenmiştir.

Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM