Sayın Üyelerimiz; LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ser
- Admin

- İletişim:
Sayın Üyelerimiz; LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM!
Sayın Üyelerimiz;
Günlük forum log'larımıza baktığımızda onlarca farklı nickteki üyemizin Multimedya Paylaşım Forumu'nda gezdiğini ve bu kaynaklardan yararlandığını görüyoruz.
Bu durum bizi tabii ki sevindiriyor. Duayenlerimizin gösterdikleri bu çabalar ve emekler boşa gitmiyor, bir çok BarışSever'in arşivini süslüyor...
Ancak görüyoruz ki belirli üyelerimiz dışında, forumumuzu sürekli takip eden, buradaki kaynaklardan yararlanan onlarca üyemiz bir mesaj atıp içine "teşekkürler", "emeğinize sağlık" gibi bir iki kelime bile yazmaya üşeniyorlar. Bu, son derece rahatsız edici bir durum.
Sayın Üyelerimiz;
Burada, Multimedya Paylaşım Forumu'nda, sizler/bizler ve sitemiz için saatlerce emek veren, onlarca/yüzlerce MB upload etmek için zamanını feda eden üyelerimize biraz ayıp etmiş olmuyor muyuz? Burada "FORUM DUAYENİ" ünvanını alan üyelerimiz boşuna o ünvanları almadılar. Ocak 2005'te başlattığımız "BARIŞ MANÇO MIX VIDEO KLİPLER DOSYASINI AÇIYORUZ!" sloganlı kampanyamız için hep çalıştılar. Barış Manço Mix'i kendi siteleri olarak benimsediler ve sitemiz nasıl daha iyiye gider, Barış Abi'miz için neler yapabiliriz, BarışSeverler'i nasıl mutlu edebiliriz, işte hep bunlar için kafa yordular. Ne için, kim için çalıştılar? Yıllardır hasretini çektiğimiz, beklediğimiz, arayıp da bulamadığımız, TRT'ye, atv'ye vs. medya kuruluşlarına mail yoluyla ulaşmaya çalıştığımız bizler; BARIŞSEVERLER için...
Lütfen; biraz daha duyarlı olalım. Emeğe saygı gösterelim. Atacağınız bir "teşekkür" mesajı ile onları çok mutlu edeceksiniz...
Buradan ekibimiz adına, başta Multimedya Paylaşım Forumu'muza büyük katkılar yapan Forum Duayenlerimize, "harlemci", "bahadirari", "mitran", "sarıkulak" nickli üyelerimiz olmak üzere, bu forumumuza gerek 1-2 dosya ile, gerekse mesajlarıyla katkılarını esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Barış Manço Mix, tüm BarışSeverler'in sitesidir, bunu unutmayalım...
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Günlük forum log'larımıza baktığımızda onlarca farklı nickteki üyemizin Multimedya Paylaşım Forumu'nda gezdiğini ve bu kaynaklardan yararlandığını görüyoruz.
Bu durum bizi tabii ki sevindiriyor. Duayenlerimizin gösterdikleri bu çabalar ve emekler boşa gitmiyor, bir çok BarışSever'in arşivini süslüyor...
Ancak görüyoruz ki belirli üyelerimiz dışında, forumumuzu sürekli takip eden, buradaki kaynaklardan yararlanan onlarca üyemiz bir mesaj atıp içine "teşekkürler", "emeğinize sağlık" gibi bir iki kelime bile yazmaya üşeniyorlar. Bu, son derece rahatsız edici bir durum.
Sayın Üyelerimiz;
Burada, Multimedya Paylaşım Forumu'nda, sizler/bizler ve sitemiz için saatlerce emek veren, onlarca/yüzlerce MB upload etmek için zamanını feda eden üyelerimize biraz ayıp etmiş olmuyor muyuz? Burada "FORUM DUAYENİ" ünvanını alan üyelerimiz boşuna o ünvanları almadılar. Ocak 2005'te başlattığımız "BARIŞ MANÇO MIX VIDEO KLİPLER DOSYASINI AÇIYORUZ!" sloganlı kampanyamız için hep çalıştılar. Barış Manço Mix'i kendi siteleri olarak benimsediler ve sitemiz nasıl daha iyiye gider, Barış Abi'miz için neler yapabiliriz, BarışSeverler'i nasıl mutlu edebiliriz, işte hep bunlar için kafa yordular. Ne için, kim için çalıştılar? Yıllardır hasretini çektiğimiz, beklediğimiz, arayıp da bulamadığımız, TRT'ye, atv'ye vs. medya kuruluşlarına mail yoluyla ulaşmaya çalıştığımız bizler; BARIŞSEVERLER için...
Lütfen; biraz daha duyarlı olalım. Emeğe saygı gösterelim. Atacağınız bir "teşekkür" mesajı ile onları çok mutlu edeceksiniz...
Buradan ekibimiz adına, başta Multimedya Paylaşım Forumu'muza büyük katkılar yapan Forum Duayenlerimize, "harlemci", "bahadirari", "mitran", "sarıkulak" nickli üyelerimiz olmak üzere, bu forumumuza gerek 1-2 dosya ile, gerekse mesajlarıyla katkılarını esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Barış Manço Mix, tüm BarışSeverler'in sitesidir, bunu unutmayalım...
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
En son Ser tarafından Prş Eyl 29, 2005 18:55 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

Sayın site yöneticileri,malesef böyle menfaatçiler var.Bunları engellemek için bir takım kurallar konulabilir:Mesela dosyaların indirilmesi mesaj kotalarına göre ayarlana bilir.Ancak bunun işe yarayabilmesi için, laf olsun diye mesaj yazanların (örneğin:merhaba,teşekkürler,sağol,vs.) mesajları takip edilip silinmesi gerekir.Birçok site bu yöntemle çalışıyor.Tabi benimki sadece bir fikir 
SENSİZ OLMAZ
barısmanco
merhaba dostlarım ne mutlu sizlereki böyle bir güzelik yaptınız bizlere çok teşekür ediyorum sizlere ve tüm emeği geçenlere.........şimdi ark.bende BARIŞ MANÇO.nun 2 ADETpiyasada olmayan doldurulmuş kaseti var 1962 den tutun 1980 ne kadar çıkardığı 40adet şarkısı.......artı 13 lük bir klip CD si.................sizlere nasıl sunacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.TEŞEKÜRLER.BARIŞ MANÇO ya....TEŞEKÜRLER.SİZ DOSTLARIMA.........FARUKMTX...
- mitran
- Forum Duayeni

- Konum: Öyle bir yerdenim ki; yaprak döker bir yanım, bir yanım bahar bahçe
şimdi arkadaşım http://rapidshare.de sitesine gireceksin gözat butonuna tıklayarak bilgisayarında upload edeceğin dosyayı seçeceksin. sonra upload butonuna basacaksın. upload işlemi bittikten sonra sayfanın altında sana iki tane link verecek. üstteki link dosyanın yüklenebileceği linktir. bu linki kopyala yapıştırla bu siteye ekleyeceksin. alttaki ise dosyayı gerektiğinde silmen için verilen linktir. buna fazla ihtiyacın yok. evet bu kadar basit. paylaşımcı düşüncen için şimdiden teşekkürler.
BARIŞ MANÇO
ARKADAŞIM yardımın için teşekür.ama şuanda İSKENDERUN DA askerliğimi yapıyorum haftaya izne gidiyorum .inşallah izinde hallederim.İNANKİ ŞU ANDAKLİPLERİN BAZILARINI DİNLİYORUM ÇOK MUTLUYUM YANİ BUNU SİZLERE İFADE EDEM.BU HALİME GÜLÜYMÜ.....AĞLAYIMI.BİLMİYORUM.ÇÜNKÜ ÇOK SEVİNÇLİM....FARUKMTX
-
The_Rock_Ula
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- İletişim:
- sublimebigeye
- Yeni Üye

umarım düzelir
ben foruma yeni kaydoldum. Umarım paylaşımlardan beklentilerim karşılanacak derecede yararlanabilirim. katkı yapabilmeyide canı gönülden isterim ama bunu zaman gösterecek. Çalışmalarınızın devamında sizlere başarılar dilerim. Siteyi yapmış olmanız bile çok güzel. Bunun içinde olsa teşekkürü hakettiniz bence.
Teşekkürler
Teşekkürler
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
Ellerinize saglik! Bu güzel sayfalar icin TESEKKÜRLER!
Keske öbür degerlerimizinde böyle güzel sayfalari ve sevenleri olsa, onlara da emek harcasalar.
Keske öbür degerlerimizinde böyle güzel sayfalari ve sevenleri olsa, onlara da emek harcasalar.
hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
hayır hayır gözyaşınada hayır inanmıyorum sana
hayır hayır yüzbinkere hayır acı çektirme bana
hayır hayır inanmıyorum sana
- yesili_eren
- Yeni Üye