yetki
Moderatörler: barışhayranı, Mod
ISRARLA YETKİ
niye çok mu komik ben gayet ciddiyim . referanslarım www.kavakderekoyu.com www.armagankoyu.com www.ortamdayiz.biz www.melloforum.com yalnız mello yapım asamasında
kary yazdı:sen sitede üc senedir kayıtlısın heralde mesaj sayın da 200 küsür ben uc senede o sayıyı 10000 ... çıkarırdım. gülmekle olmaz bu işler.
bu işler foruma sadece msj yollayıp msj sayısını arttırmaklada olmaz !! şu anda ben yada bi başkasıda yapar o 10000 i ama birazda mantıklı olmak gerek
En son Petek Gök tarafından Cum Mar 02, 2007 17:40 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
samet ahmet
Petek Gök yazdı:kary yazdı:sen sitede üc senedir kayıtlısın heralde mesaj sayın da 200 küsür ben uc senede o sayıyı 10000 ... çıkarırdım. gülmekle olmaz bu işler.
bu işler foruma sadece msj yollayıp msj sayosını arttırmaklada olmaz !! şu anda ben başkasıda yapar o 10000 i ama bunu ama birazda mantıklı olmak gerek
hımm. siteye geldin ilk sözün beni admin yapın... olur, başka.. sen biraz bi göster bakalım kendini neler yapıyorsun tanıyalım bi seni.
Petek Gök yazdı:kary yazdı:sen sitede üc senedir kayıtlısın heralde mesaj sayın da 200 küsür ben uc senede o sayıyı 10000 ... çıkarırdım. gülmekle olmaz bu işler.
bu işler foruma sadece msj yollayıp msj sayısını arttırmaklada olmaz !! şu anda ben yada bi başkasıda yapar o 10000 i ama birazda mantıklı olmak gerek
KATILIYORUM PETEK MSJ SAYISINA BAKILACAK OLURSA OHOOO BU SİTE ADMİNDEN GECİLMEZ
Gamzedeyim deva bulmam...
- efemanco
- Demirbaş Üye

Re: yetki
EĞER Bİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAN Bİ KATKIM OLSUN DİYOSAN ADMİNLİĞE NE HACET KARDEŞ....kary yazdı:beni siteye admin yaparsanız sevinirim barış manconun buyuk bir hayranoyım hemde bu işlerle hasır nesirim yardımcı olurum
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
- BarisMancho1907
- Kıdemli Üye

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
İlginç bir giriş yapmış arkadaş.Yazı karakterine bakılırsa bu işi iyi biliyorkary yazdı:beni siteye admin yaparsanız sevinirim barış manconun buyuk bir hayranoyım hemde bu işlerle hasır nesirim yardımcı olurum
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
memet59 yazdı:bm777dd yazdı:....hakikattennn zuuuhhaaaaaahaaaaa yani........![]()
okadar kopulcak bırseyde degil cunku buda bı medenı cesaret ıster bunu yazanlar arasıdnan admın olmak ısteyen kımse yokmu sankı?
hadı sende sole devrimcim bzde sana gulelım olurmu_
bukadar cok dalga gecılcek bırsey oldugunu sanmıyorum
aslında cevap yazmayı pek düşünmüyordum ama madem ismimi dergiye kapak yaptınn...cevap olsun diye ben de sana yazayımm...
bir kere mod olmak ; medeni cesaretten öte saygı , sevgi ve gönül ister...
şu an itibari ile bakıyorumm...mehmet arkadasımızın bile üçbin i aşmış mesaj sayısı var...
boru değil 3009 mesaj sayısı ...
yani senin anlayacağınn bu siteye üçbin kere gönlünü koymuşş (Tekrar ellereine sağlık Mehmet)...
yakında reis-i cumhur adaylığını koyarsa senin bu arkadasın hiç şaşırmamm...
şu an itibari ile bakıyorumm...mehmet arkadasımızın bile üçbin i aşmış mesaj sayısı var...
yani senin anlayacağınn bu siteye üçbin kere gönlünü koymuşş (Tekrar ellereine sağlık Mehmet)...
yakında reis-i cumhur adaylığını koyarsa senin bu arkadasın hiç şaşırmamm...
....bm777dd....
ya cidden buda biraz saygı sınırlarını zorlamaya başladı...birisi bişey istedi ve muhtemelen olmayacak birşeydi ama şuan belki sizin yazdıklarınız yüzünden birdaha bu siteye uğramayacak..siz barış abinin biriyle dalga geçtiğini duydunuz mu o kadar basit şeyler yüzünden insanlarla dalga geçiyorsunuz ya helal olsun hepinize abartmayın artık..her kimse mod olmak isteyen yazdı ve gitti hala olmayan birisinin arkasından birşeyi bu kadar uzatmayın..ayrıca gülüncek birşeyde yok...
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
bm777dd yazdı:aslında cevap yazmayı pek düşünmüyordum ama madem ismimi dergiye kapak yaptınn...cevap olsun diye ben de sana yazayımm...
yakında reis-i cumhur adaylığını koyarsa senin bu arkadasın hiç
aşırmamm...
devrimcim ben mod un cesaret ıster demedım benım anlatmaya calıstıgım sudur 3009 tane mesajla gonul vermıs olabılır dogrudur ona saygım sonsuz o arkadasında 3-5 mesajı var haydı onu mod yapalım demıyorum farkındaysan cunku ondan once mod yapıcak bı suru arkadasımız var mustafa gıbı barıs gıbı veye sen gıbı
benım anlatmak ıstedıgm sudur o arkadasımız bunu ıcınde barındırmaktansa bızımle paylasmıs bızde sakın ve barıs abımın sıtesıne yakısır bı sekılde arkadasım mod olma sen mesaj at mesaj sayın yukselsın en fazla demırbas uye olabılırsın dıyelım dımı?
barıs abı olsaydı yok efendım sen kımsınde mod admın oluyorsun kendıne bak falan mı derdı
yoksa benım soledıgım gıbımı yapardı o arkadasımız buraya artık gelmıyor sanırım sebebi siz olabılırmısınız?
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
OLDU BAŞKA!!!ÇAY KAHVEDE VERELİMkary yazdı:beni siteye admin yaparsanız sevinirim barış manconun buyuk bir hayranoyım hemde bu işlerle hasır nesirim yardımcı olurum
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

-
COBAN YILDIZI
jonturk_emre yazdı:OLDU BAŞKA!!!ÇAY KAHVEDE VERELİMkary yazdı:beni siteye admin yaparsanız sevinirim barış manconun buyuk bir hayranoyım hemde bu işlerle hasır nesirim yardımcı olurum
ya her kimse admin olmak isteyen zaten sizler sayesinde kaçmıştır çoktan bunu daha uzatmaya ne gerek var istedi böyle birşey suçmu işledi abartmayın artık yaa...barış abinin adam olacak çocuklarının adam olmuşları gibi davranın artık...
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR