Barış Manço Mix'te Yeni Atılımlar

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Barış Manço Mix'te Yeni Atılımlar

Mesajgönderen Ser » Prş Şub 22, 2007 01:51 am

Değerli Üyelerimiz,

Bildiğiniz gibi 6.yaşını dolduran sitemizde, Barış Manço Mix Web Team olarak yoğun bir çalışmanın ardından yepyeni bir altyapı, yepyeni servisler ve yepyeni bir tasarımla Barış Manço Mix'i sizlerin de desteğiyle baştan aşağıya güncelledik.

Ekip olarak yeni atılımlarda bulunmayı, yeni hizmetler ve yeni bölümler açmayı hedefliyoruz.

Bunlardan bazıları:

1) Internet üzerinden dünyanın her yerinden dinlenebilecek canlı radyo yayınlarıyla "BARIŞ MANÇO MIX FM"i kurmak (radyo yayınları için gönüllü dj'lere ihtiyaç olacaktır),

2) Kurtalan Ekspres bölümümüzü gönüllü bir üyemizin katkılarıyla zenginleştirmek,

3) İngilizcesi, Fransızcası, Almancası ve hatta diğer dillerde iyi olan BarışSeverler'in sitemizde Barış Manço hakkında kısa bilgilerin yer alacağı, en azından O'nu tüm dünyaya tanıtacak bilgileri içerecek bir "FOREIGN LANGUAGES" bölümü açmak...

Proje aşamasındaki bu 3 maddeyi gerçekleştirebilmemiz için sizlerin desteğine ve gönüllü katkılarınıza ihtiyacımız var.

1, 2 ve 3.maddeler için gönüllü olanlar, "Bu işin altından kalkarım, ben yaparım!" diyen üyelerimizi görmek istiyoruz...

Amacımız, Barış Manço Mix'i sürekli daha iyiye taşımak ve Barış Abi'mizi daha iyi bir biçimde yaşatmaktır...

Görüşlerinizi, önerilerinizi ve "gönüllerinizi" bekliyoruz...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM adına,
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Şub 22, 2007 13:43 pm

3. maddeyi yapmamam sanırım ama 1.ve 2. maddede elımden gelen herseyı ben yaparım

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Şub 22, 2007 15:18 pm

hedefleriniz harika gerçekten.okuyunca heyecanlanıyor insan...
okuldan dolayı gönüllü arkadaşlar kadar yardımım olamaz belki ama yine de yapabileceğim birşeyler olursa herzaman yanınızdayım...
iyi şanslar

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Şub 22, 2007 19:42 pm

bu çalışmaları profesyonel olarak gerçekleştirmek lazım düşünce çok güzel barış abiyi gelecek nesillere ve yurt dışına anlatmak gerek teşekkürler ser
artık yokum sağlıcakla kalın

BM

Mesajgönderen BM » Prş Şub 22, 2007 21:12 pm

2. madde için çalışmaya hazırım ancak hazırlayacağım yazılar için adımın yayınlamamasını teklif ediyorum.

Bir de yine adımın geçmemesi şartı ile diskografiyi de düzeltmek istiyorum.

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cmt Şub 24, 2007 19:29 pm

ne yazık ki abuk sabuk başlıklar sayfalarca sürebilirken bu başlığa sadece 4 cevap gelmiş.

Maalesef benden de şu an için olumlu bir yanıt gelmeyecek ancak 4 ay sonra (öss'den kurtulduğumda) bende yardımcı olabilirim.

NOT: Arkadaşlar buralara gelip paylaşım yapıyoruz, Barış Manço Arşivimiz büyüyor, O'nun adını yaşatıyoruz. lütfen bu platforma sahip çıkalım ve site adminlerine destek verelim. Benim gibi ÖSS'si , okulu vs. olanlar tamam ama diğer arkadaşlar şu işe el atsa fena olmayacak gibi.
Galatasaray,İstanbul

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 25, 2007 00:04 am

öss durumum olmasa seve seve ama dersler cok... yapcak bişi yok

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Pzr Şub 25, 2007 03:22 am

ben 3.madde ile ilgili bolumu acan olsursa katilimda bulunabilirim.

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzr Şub 25, 2007 03:48 am

1.Madde bana uygun gibi gözüküyor.Düşünce çok güzel Ser :)
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
Ser
Admin
Admin
İletişim:

Mesajgönderen Ser » Pzr Şub 25, 2007 05:16 am

COBAN YILDIZI yazdı:ben 3.madde ile ilgili bolumu acan olsursa katilimda bulunabilirim.

İlginiz için teşekkürler...

Amacımız, sade ve düzgün bir dil kullanımıyla İngilizce, Almanca, Fransızca gibi dillerde Barış Manço'yu kısaca tanıtan 1 sayfalık bölümler oluşturmak...

İstatistiklerimize göre yabancı ülkelerden Barış Manço Mix'i ziyaret eden sayısız kullanıcı var. Bunların büyük bir çoğunluğunun Türk olduğunu varsaysak da, muhakkak aralarında Türk olmayanların da olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden en azından Barış Manço'yu kısaca tanıtan ve düzgün yazılmış metinlere ihtiyacımız var...

Bu projemiz için bize hangi dillerde kaynak yaratabilirsiniz?

Hazırladığınız bölüm sizin imzanızla yayınlanacaktır...

Barış Manço Mix Web Team Adına,
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Pzr Şub 25, 2007 05:35 am

Ser yazdı:
COBAN YILDIZI yazdı:ben 3.madde ile ilgili bolumu acan olsursa katilimda bulunabilirim.

Amacımız, sade ve düzgün bir dil kullanımıyla İngilizce, Almanca, Fransızca gibi dillerde Barış Manço'yu kısaca tanıtan 1 sayfalık bölümler oluşturmak...

İstatistiklerimize göre yabancı ülkelerden Barış Manço Mix'i ziyaret eden sayısız kullanıcı var. Bunların büyük bir çoğunluğunun Türk olduğunu varsaysak da, muhakkak aralarında Türk olmayanların da olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden en azından Barış Manço'yu kısaca tanıtan ve düzgün yazılmış metinlere ihtiyacımız var...

Saygılarımızla...

Boyle bir bolumu acicak kadar profosyenel degilim :oops: ama acan olusa katilimda bulunabilirim. Yada ingilizceye cevirilicek metin varsa cevirebilirim. Yabanci dil olarak sadece ingilizceyi biliyorum.

Kullanıcı avatarı
nihonjin
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nihonjin » Pzr Şub 25, 2007 20:03 pm

3. madde bana hitap ediyor sanki :) :)
Japon Dili&Edebiyatı öğrencisi olarak Japonca ve tabii ki İngilizce konusunda seve seve yardımcı olurum sizlere :) Rusça'yı yeni öğreniyorum ve Almanca'da da sadece derdimi anlatabiliyorum :) Ama bu projeniz yakın bir zaman için değilde mesela gelecek sene içinse bu dillerde de yardımcı olabilirim.O zamana kadar öğrenirim herhalde :) :)
Dünü bilmeden bugünü yaşamanin bedeli öylesine ağırdi ki
Yarını bugünden kurtarmak için hayatımda
ikinci kez söz verdim
Birinciyi tutamamıştım ama
ikinciyi tutacağıma söz vermiştim...

BM

Mesajgönderen BM » Pzr Şub 25, 2007 22:13 pm

Ser yazdı:

Saygılarımızla...

2. madde için çalışmaya hazırım ancak hazırlayacağım yazılar için adımın yayınlamamasını teklif ediyorum.

Bir de yine adımın geçmemesi şartı ile diskografiyi de düzeltmek istiyorum.

(Ben de Kurtalan Ekspres tarihçesi ve gerçek Barış Manço diskografisi yazabilirim, eğer adım geçmeyecekse teklifimi kabul ediyor musunuz?)

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Pzr Mar 18, 2007 21:30 pm

eğer öss derdim olmasa okul ev dershane ikileminde gidip gelmesem seve seve yardım ederdim