Forumun kayıp isimleri! (neredeler?)

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Forumun kayıp isimleri! (neredeler?)

Mesajgönderen onxGS » Prş Tem 20, 2006 02:25 am

demin yapacak bir şey bulamadım, tuttum üye listesini açtım ve benim bile unuttuğum isimlerle karşılaştım. bunları yazmak istedim çünkü aşağıda okuyacağınız gibi bazıları forumda ilk ve en bomba paylaşımları yapan kişiler. bakın kimler "Forumun Kayıp İsimleri" :

1.Ser: Tamamen değil ama kısmen kayıp. şöyleki sadece üyeler bir şey sorduğunda falan yazıyor. (kendi tercihi tabii.) "site ile ilgilenmiyor" diye de konuşuluyor bazen benden söylemesi =P neyse şimdi gelelim asıl kayıp isimlere;

2.sarıkulak: forumda çok güzel şeyler paylaştı. son msjı 19 Kasım 2005'te

3.harlemci: yaptığı bomba paylaşımlar forumun bu kadar çok üyesinin olmasının en büyük sebebi. hatta kesinlikle abartmıyorum foruma altın çağını yaşattı. bir ara hergün konser kayıtları, klipler, görüntüler paylaştı. askere gitti ancak 7den77ye.net açıkken sürekli orada yazardı. son msjı 26 mayıs 2006 gözüküor ama ondan bi önceki taa Kasım 2005'te.

4.bahadirari: o da forum duayenlerindendi son msjı aralık 2005'te.

5.mitran: omergokyardan sonra en "flaş" paylaşımları yaptı. o da en son 8 ay önce, kasım 2005'te mesaj atmış...

6.derin (barishan,kerim...) : kimse kızmasın. gerçekleri söyledi. Flash TV'nin "Manço Öldürüldü mü?" konusunda yayına bağlanan Savaş Manço konu ile ilgili en geniş biliginin onda olduğunu söyledi. yani o derece büyük arşivi ve Barış Manço bilgisi ile forumda ona özel yer açılması gerekirken o kovuldu.

evet, eğer yukarıdaki kişiler bu msjı okuyorlarsa lütfen, foruma dönmelerini rica ediyorum. derdim videoymuş kayıtmış falanda değil o eski havayı yeniden yakalayabilmek için.

Saygılar...
Galatasaray,İstanbul

BM

Mesajgönderen BM » Prş Tem 20, 2006 15:44 pm

Sakın kızma ama:

1. Ser: Şu anda başka başka siteler kurmuş, onların peşinde.
2. sarıkulak: "Millet kavgaya tutuşmuş, ben gidiyorum" diyerek kaçtı.
3. harlemci: Onun hiç bilmediğiniz bir tarafı, kendisi esasında hackerdır. Bir an önce banlanmasını teklif ediyorum. Yoksa yakında bu siteyi de hackleyebilir.
4. derin: Bu herif zaten bu siteye hiç girmesin. Bir mesajında demiş ki: "Bu site Lale hanımın. O organize ediyor hepinizi."
5. bahadirari: Gerçek adı Alp Bahadır ARI. O da kaset çıkarmanın peşinde.
6. mitran: Gerçekte barış abiye karşıydı. Onun her dediğinin tersini çıkarmaya çalıştı. LimeWire bulduklarını (şarkı, klip, resim) buraya atıp çekti gitti.

"BU ARADA DUYURULUR: Bence sitedeki geçek forum duayenleri: doner, doner-yakut, doner-zumrut, by88, memet59, Sirhot4life , onxGS."

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Prş Tem 20, 2006 18:31 pm

kızmak değil ama bazı söylediklerin pek içime sinmedi;

harlemci olmasaydı bu sitede atılan msj sayısı da üye sayısıda yarıya inmiş, hatta belkide site kapanmıştı. hacker olabilir doğrudur ama banlanması bu siteyi hackleyemeyeceği anlamına gelmez. (ki siteyi neden hacklesin?)

sarıkulak için "kaçtı" ibaresi doğru değil bence. az önce bana ö.m. attı saolsun. özellikle "serbest mix" kısmındaki abuk başlıklara kızdığını söyledi.

hele mitran için söylediklerin beni en dumura uğratanlardan. paylaştığı şeyler 1977 londra konseri, 1995 live in japan konseri ve yine yol göründü gurbete klibi. pek de limewire de bulunan şeylere benzemiyor :)

derinin o söylediğini ise yanlış anlamışsın. şimdi bu konuya burda girmeyeceğim. kısaca, hemen her mesajının sansürlenmesine verdiği bir tepkiydi o.
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Prş Tem 27, 2006 14:24 pm

Yaw bu Bahsettiginiz Arkadaslari tanimam (zaten Isimleri Karistirip duruyorum :oops: )Bence aslinda Üye olupta hic Mesaj yazmayanlari Atmak lazim...... Bence bunlar sadece kendi Cikarlari icin üye oluyolar. Oh be ne ala Üye ol Yükle Babam Yükle, yemezler abicim..... Bana sorarsaniz asil bunlar kalksin ortadan, cünki sizin Bahsettiginiz Insanlarin emegi gecmis bu Siteye..... Ayipdir

Yoksa ben Konuyu yanlis mi Anladim :hayallah:
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Tem 30, 2006 22:14 pm

BM yazdı:4. derin: Bu herif zaten bu siteye hiç girmesin. Bir mesajında demiş ki: "Bu site Lale hanımın. O organize ediyor hepinizi."

bir barış severin ağızına yakışmayacak bir kelime...

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzt Tem 31, 2006 06:47 am

YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUM. ÇOK İLGİNÇ :!:
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Pzt Tem 31, 2006 14:06 pm

onlarda aramızdan sır olup gittilerr...

Kullanıcı avatarı
rainsunster
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen rainsunster » Sal Ağu 01, 2006 09:20 am

Araştırma detaylı yapılmış. üye sayımız oldukça fazla.

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Ağu 12, 2006 21:59 pm

BM yazdı:Sakın kızma ama:

1. Ser: Şu anda başka başka siteler kurmuş, onların peşinde.
2. sarıkulak: "Millet kavgaya tutuşmuş, ben gidiyorum" diyerek kaçtı.
3. harlemci: Onun hiç bilmediğiniz bir tarafı, kendisi esasında hackerdır. Bir an önce banlanmasını teklif ediyorum. Yoksa yakında bu siteyi de hackleyebilir.
4. derin: Bu herif zaten bu siteye hiç girmesin. Bir mesajında demiş ki: "Bu site Lale hanımın. O organize ediyor hepinizi."
5. bahadirari: Gerçek adı Alp Bahadır ARI. O da kaset çıkarmanın peşinde.
6. mitran: Gerçekte barış abiye karşıydı. Onun her dediğinin tersini çıkarmaya çalıştı. LimeWire bulduklarını (şarkı, klip, resim) buraya atıp çekti gitti.

"BU ARADA DUYURULUR: Bence sitedeki geçek forum duayenleri: doner, doner-yakut, doner-zumrut, by88, memet59, Sirhot4life , onxGS."
ben BM arkadaşımın barışseverliğinden şüphe duymuyorum...en iyi barışçı kendisi.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Ağu 13, 2006 01:35 am

HER KESİN KENDİ BİLECEĞİ İŞ...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Sal Ağu 15, 2006 18:43 pm

Kusura bakma BM ama her yazdığına katılmıyorum. Tam olarak her şeyi bilmeden bişeyler yazmamak lazım. Bende foruma bayadır girmiyordum. Bence iyi düşün bu adamlar neden gitti?
Bu forumda herkez fikirler öne sürülüyor ama somut bi adım atılamıyor. Bunu bu şekilde kısıtlamamak lazım tabi başka nedenlerden dolayı gidenlerde var ama ben söylemiyorum. Bu kişilerin bu nedenlerden dolayı gittiklerine inanmıyorum. Bazı gerçekleri bilmiyorsunuz

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Çrş Eyl 06, 2006 05:25 am

Hepsi aynı dertten muzdarip ama buralardadır. (İnşallah) Eskilerden geriye bi kaç kişi de olsa kalmış sağolsunlar...

Neyse sen de hiç değişmemişsin, son sürat kendine yakışanları yapmaya devam ediyorsun Emren, kolay gelsin!!!
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
gokhankaraduman
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

:):):)

Mesajgönderen gokhankaraduman » Prş Eyl 28, 2006 02:19 am

harlemci DENEN ADAM

Ortalık karıştırır dedi kodu yaratır

Bir Ara Savaş Manço Öldü diye dedi kodu yarattı ( Allah Gecinden Versin )
Olayın kaynağının o olduğu ortaya çıktı kendisi ile Eminönü- Kadıköy Vapurunda karşılaştığımda bana " abi canım sıkılıyordu bende böyle yaptım" dedi...

Zaten bacak kadar çocuktur..
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman

0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net