ben bugun sabaha karsi iki sularinda evelallah parcasini ararken bu foruma rastlayarak üye oldum istediim parcayi aramaya calistim lakin simdilik bulamadim. ama soyle biseyi farkettim. butun dunyada forumun anlami bircok kisinin BIRSEYLER PAYLASMAK YADA FIKITLERINI ORTAYA KOYMAK için bir araya toplandiklari yer olmasina karsin boyle bir forumun 5291 uyesinin NE YAZIK KI 4741 tanesinin kerhangi bir katilimda bulunmamasi beni oldukca uzmus ve de sizinle paylasma ihtiyacini hissettirmistir.
bi forum dusunun ki 5000 uyesi var ve oldukca eski ama 3 ve yukari mesaj gonderenlerin sayisi 250, geriye kalanlarin 250i en azindan mesaj gonderme nezaketinde bulunmus, pekiii ya geride kalanlar.
moderator ve adminlerden ricam en azindan 3 ay uyelik suresi içinde herkangi bir katilimda bulunmayan uyelerin ihtar edilmesidir.
bi forum dusunun ki 5000 uyesi var ve oldukca eski ama 3 ve yukari mesaj gonderenlerin sayisi 250, geriye kalanlarin 250i en azindan mesaj gonderme nezaketinde bulunmus, pekiii ya geride kalanlar.
moderator ve adminlerden ricam en azindan 3 ay uyelik suresi içinde herkangi bir katilimda bulunmayan uyelerin ihtar edilmesidir.
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

sana kesinlikle katılıyorum dostum...
aramıza hoşgeldin...
o kastettiğin mesaj yazmayan ve bu yazıları dahi görmeyen o kadar üye varki...
sadece multi medyada şarkı dinleyip klip izleyip başka bir şeye karışmayanları ben defalarca kınadım...yine kınıyorum...
BARIŞ abimiz için EMAİL kampanyaları başlatıyoruz 25 kişiden yukarı katılım yok...
üyeliğini unutan....eski nickini yada şifresini unutup yeniden üye olan çok kişi var...bence site admini belli bir limit koymalı..(6 ay gibi)online olmayanlar direk ihraç edilmeli...bi temizlik yapılmalı bence....
aramıza hoşgeldin...
o kastettiğin mesaj yazmayan ve bu yazıları dahi görmeyen o kadar üye varki...
sadece multi medyada şarkı dinleyip klip izleyip başka bir şeye karışmayanları ben defalarca kınadım...yine kınıyorum...
BARIŞ abimiz için EMAİL kampanyaları başlatıyoruz 25 kişiden yukarı katılım yok...
üyeliğini unutan....eski nickini yada şifresini unutup yeniden üye olan çok kişi var...bence site admini belli bir limit koymalı..(6 ay gibi)online olmayanlar direk ihraç edilmeli...bi temizlik yapılmalı bence....
En son kadir 2023 tarafından Cmt Nis 08, 2006 17:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
fokudu, hoş geldin...
Arkadaşlar ikinizde haklısınız ama sitede bazen o kadar saçmalıklar
yapılıyor ki, sadece multimedya forumunda takılıp, Barış ihtiyacını(!)
karşılayan ve diğer forumlarda sessiz kalan binlerce üye, birilerinden daha BarışSever diye düşünüyorum. Anlatabildiysem ne ala...
Arkadaşlar ikinizde haklısınız ama sitede bazen o kadar saçmalıklar
yapılıyor ki, sadece multimedya forumunda takılıp, Barış ihtiyacını(!)
karşılayan ve diğer forumlarda sessiz kalan binlerce üye, birilerinden daha BarışSever diye düşünüyorum. Anlatabildiysem ne ala...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: katılım
fokudu yazdı:mesaj gonderme nezaketinde bulunmus, pekiii ya geride kalanlar.
haklısınız
bence üyeliğini hatırşatma maili atılsın akabinde hala siteye girmezse üyeliği konusunda işlem yapılabilir.
fokudu yazdı:ben bugun sabaha karsi iki sularinda evelallah parcasini ararken bu foruma rastlayarak üye oldum istediim parcayi aramaya calistim lakin simdilik bulamadim. ama soyle biseyi farkettim. butun dunyada forumun anlami bircok kisinin BIRSEYLER PAYLASMAK YADA FIKITLERINI ORTAYA KOYMAK için bir araya toplandiklari yer olmasina karsin boyle bir forumun 5291 uyesinin NE YAZIK KI 4741 tanesinin kerhangi bir katilimda bulunmamasi beni oldukca uzmus ve de sizinle paylasma ihtiyacini hissettirmistir.
daha önce de brlirtmiştim yine yazayım.. download yapılabilmesi için mesaj sınırlaması yapılabilir..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
ak114 yazdı:fokudu yazdı:ben bugun sabaha karsi iki sularinda evelallah parcasini ararken bu foruma rastlayarak üye oldum istediim parcayi aramaya calistim lakin simdilik bulamadim. ama soyle biseyi farkettim. butun dunyada forumun anlami bircok kisinin BIRSEYLER PAYLASMAK YADA FIKITLERINI ORTAYA KOYMAK için bir araya toplandiklari yer olmasina karsin boyle bir forumun 5291 uyesinin NE YAZIK KI 4741 tanesinin kerhangi bir katilimda bulunmamasi beni oldukca uzmus ve de sizinle paylasma ihtiyacini hissettirmistir.
daha önce de brlirtmiştim yine yazayım.. download yapılabilmesi için mesaj sınırlaması yapılabilir..
aslında iyi bir fikir...
üye olanların dosya indirmeleri için mesaj sınırlamaları olmalı....
saygılarla...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

şifre ve nickini unutan çok...sinem yazdı:belki bi çoğu şifresini unutuyordur...bu yüzden giremiyordur.
ama boşa yer kaplıyorlar işte.![]()
belirli bir süre verilmesi fikrini destekliyorum...
2 şubatta barış abimiz akıllarına geliyor aaaa
nicki yada şifre unutulmuş...neyse canım bi daha üye oluyorlar..
bence 6 ay online olmayanlar direkt ihraç olmalı...
giden gider kalan sağlar bizimdir...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator

Bence Multimedia ya girmek için üyelik zorunluluğu kalkarsa bu iş çözülür.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- Bal_Böceği
- Profesyonel

- Bal_Böceği
- Profesyonel

- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ihraç konusuna ben katılmıyorum çünkü hiçkimse mesaj yazmak için zorlanamaz bu kural gördüğüm birçok büyük forumda forum kuralları içerisinde yer alıyor burası da büyük bir forum sayılabilir 5000 üye az değil burdada bu kural geçerli olmaya devam etsin bence..
Sevgisi gönlümde kanayan yara
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...
- Bal_Böceği
- Profesyonel

TaVeRnA Of LoVe yazdı:arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ihraç konusuna ben katılmıyorum çünkü hiçkimse mesaj yazmak için zorlanamaz ..
biz kimseyi foruma yazsın diye zormalıyoruz arkadaşım.sadece bu sitede bi amaç için toplandıksa destek bekliyoruz.çünkü amacımıza ulaşmak için barışsever dostlara ihtiyacımız var.ve bu siteye üye olduğuna göre o da bi barışsever.
bizimki haklı davamıza destek çağrısı...
zira kimse kimseyi zorlamaz,zorlayamaz...herşeyden önce bu bir barışsevere yakışmaz
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kadir 2023 yazdı:bu ilgisiz kalanları kınıyorum...![]()
6000 e yakın üye var...30 40 kişi dışında kimse kılını kıpırdatmıyor..
bazen dinlemek ve izlemek yetmiyor...
...falan şarkıyı arıyorum...falan klip varmı..vs...
böylelerini kınıyor ve GİDİYORUM...:cinnet:
"tatlı komşu ayşe teyze...
emekli salih öğretmen...
hepinize hepinize elveda...
dostlar elveda!"
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- Bal_Böceği
- Profesyonel

Yakupca yazdı:kadir 2023 yazdı:bu ilgisiz kalanları kınıyorum...![]()
6000 e yakın üye var...30 40 kişi dışında kimse kılını kıpırdatmıyor..
bazen dinlemek ve izlemek yetmiyor...
...falan şarkıyı arıyorum...falan klip varmı..vs...
böylelerini kınıyor ve GİDİYORUM...:cinnet:
"tatlı komşu ayşe teyze...
emekli salih öğretmen...
hepinize hepinize elveda...
dostlar elveda!"
Tahmin ettiğim türde bir gidiş değil dimi bu Kadir
bencede kadir umarım yanlış bişeyler anlıyoruzdur.
pes etmek yok .
BU İŞİ BAŞARABİLİRZ.
bende kınıyorum.haklısnız sen ben yetmez ama kalıp herkese örnek olmalısınız.siz forumun en eskilerinden biri olarak bizlere yol gösterici olmanız yerde kaçmak ne size neden herhengi bir barış severe yakışmaz.
gitmenizi şahsım adına istemem.iyi düşünün
öfkeyle kalkan zararla oturur