yasak mix!

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 22:10 pm

fairground yazdı:tekrar tekrar söylüyorum. modlar tüm topiklere "siyasi" damgasını vurmasınlar.

mesela,
(O.) Pamuk topiği neden kapatıldı, merak ediyorum.

modlar daha dikkatlıi ve seçici olmalı.

fairgrounda kardeşim bu konuda sana katılıyorum
en azından topiğin kapatılma nedeni yani mührü belirtmeleri mod tarafından iyi olur

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Eki 25, 2006 22:13 pm

:) diğer konuda da katıl kardeş.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 22:16 pm

fairground yazdı::) diğer konuda da katıl kardeş.

üzgünüm katılamam çünkü ne senin başının aprımasını isterim nede forumun dostmuyuz? :saskin:

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Eki 25, 2006 22:19 pm

tartışma ayrı dostluk ayrı.
modlar daha seçici olsun.

sonuna kadar özgür düşünce (sevgi-saygı çerçevesinde).

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 22:26 pm

fairground yazdı:tartışma ayrı dostluk ayrı.
modlar daha seçici olsun.

sonuna kadar özgür düşünce (sevgi-saygı çerçevesinde).

aynen katılıyorum ama bulunduğun ortama göre bunu eklemek istiyorum çünkü gerçekten mixi çoook seviyorum kavga gürültü burada canımı sıkıyor fairground kardeş kendine iyi bak

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Eki 25, 2006 22:43 pm

fairground yazdı:tekrar tekrar söylüyorum. modlar tüm topiklere "siyasi" damgasını vurmasınlar.

mesela,

modlar daha dikkatli ve seçici olmalı.

o topiğin kilitlenmesi gayet normal bence,
çünkü orada sameth kardeşimiz "it.. köpek.." gibi hakaretler kullanmıştı
ve bu gelecek başka hakaretlerin de önünü açacaktı.

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 22:50 pm

silahsız kuvvet yazdı:

mesela,

modlar daha dikkatli ve seçici olmalı.

o topiğin kilitlenmesi gayet normal bence,
çünkü orada sameth kardeşimiz "it.. köpek.." gibi hakaretler kullanmıştı
ve bu gelecek başka hakaretlerin de önünü açacaktı.

it köpek gibi lafızların olduğu yeri bulmadım yardımcı ol bir yorumda biz verelim
+topiğin kapatılma nedenini o zaman bakarız ok dostuz

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Eki 25, 2006 22:58 pm

müzik dünyası, orhan pamuk topiği.. hatta senin de bir yorumun var orda..

bak bakalım.. site polisi gibisin vesselam :)

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 23:00 pm

silahsız kuvvet yazdı:müzik dünyası, orhan pamuk topiği.. hatta senin de bir yorumun var orda..

bak bakalım.. site polisi gibisin vesselam :)

zuhaha zuhahaha :geberdim: :geberdim:

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 23:02 pm

senin gazına kötü gelmiş gibi aslında iyi arkadaştır baya sitemize ve bize yardımı dokundu gerçekten bu sözlerden dolayı topik kapandı ise üzüldüm

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Çrş Eki 25, 2006 23:07 pm

:) yok canım..

mesela ben; bu Pamukları, Shafakları kınayanların değil, destekleyen ve tebrik edenlelerin bana verdiği şevk ile o yorumu yaptım.

------------
bu arada sameth kardeşimin kişiliğine bir sözüm yok zaten

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eki 25, 2006 23:12 pm

silahsız kuvvet yazdı::) yok canım..

mesela ben; bu Pamukları, Shafakları kınayanların değil, destekleyen ve tebrik edenlelerin bana verdiği şevk ile o yorumu yaptım.

------------
bu arada sameth kardeşimin kişiliğine bir sözüm yok zaten

gülmeee öyle görünüyorrrrrr :geberdim: :geberdim:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Eki 26, 2006 01:27 am

evet, aslinda mod bir konuyu neden kilitledigini yazsa gerçekten daha iyi olur yani anlasilir olur ve herkes yanlis yorum yapmis olmaz öyle degil mi?(yanlis anlamayin arkadaslar benim konum kapandi die sölemiyorum yani :) )ve mod un açiklamasi gerçekten herseyi anlatiyor...ya arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum.bu soruyu sorduktan ve cevabi da aldilktan sonra size söz veriyorum bu konuyu bir daha açmayacagim;
benim yazdigim "Ülkemizin Basbakani ve Mustafa Kemal Atatürk" adli konuda(lütfen birazda Türkçe kelime kullanmaya dikkat edelim ve konu diyelim dimi :sapka: ) ne gibi bir siyasi görüs buldunuz?yani ben bu yazi ile neyi kötüledim neyi yücelttim?ben ne yaptigimi biliyorum tabii ki ama sizlerin de görüsleri ile çakisiyor mu benim görüslerim merak ediyorum...LÜTFEN AMA LÜTFEN ORTALIGI KARISTIRMAYA YÖNELIK YORUMDA BULUNMAK ISTEYENLER BU KONUDA YORUMDA BULUNMASINLAR.ÇÜNKÜ BURASI HER NE KADARDA OLSA BARIS MANÇO IÇIN KURULMUS BIR FORUM SITESIDIR.(bunu yeni bir baslik altinda yeni bir konu olarak serbest mixte açmak istiyorum ama açikcasi uyari almaktan çekiniyorum...) ya bide seyi soracam bu "... dedi ki" diye yazi yazarken ayri bi kare yapiyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz?anlatirsaniz sevinirim
arkadaslar kendinize iyi bakin...

[[BARIS ROCK]][/list]

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Prş Eki 26, 2006 01:55 am

baris_onsel yazdı:evet, aslinda mod bir konuyu neden kilitledigini yazsa gerçekten daha iyi olur yani anlasilir olur ve herkes yanlis yorum yapmis olmaz öyle degil mi?(yanlis anlamayin arkadaslar benim konum kapandi die sölemiyorum yani :) )ve mod un açiklamasi gerçekten herseyi anlatiyor...ya arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum.bu soruyu sorduktan ve cevabi da aldilktan sonra size söz veriyorum bu konuyu bir daha açmayacagim;
benim yazdigim "Ülkemizin Basbakani ve Mustafa Kemal Atatürk" adli konuda(lütfen birazda Türkçe kelime kullanmaya dikkat edelim ve konu diyelim dimi :sapka: ) ne gibi bir siyasi görüs buldunuz?yani ben bu yazi ile neyi kötüledim neyi yücelttim?ben ne yaptigimi biliyorum tabii ki ama sizlerin de görüsleri ile çakisiyor mu benim görüslerim merak ediyorum...LÜTFEN AMA LÜTFEN ORTALIGI KARISTIRMAYA YÖNELIK YORUMDA BULUNMAK ISTEYENLER BU KONUDA YORUMDA BULUNMASINLAR.ÇÜNKÜ BURASI HER NE KADARDA OLSA BARIS MANÇO IÇIN KURULMUS BIR FORUM SITESIDIR.(bunu yeni bir baslik altinda yeni bir konu olarak serbest mixte açmak istiyorum ama açikcasi uyari almaktan çekiniyorum...) ya bide seyi soracam bu "... dedi ki" diye yazi yazarken ayri bi kare yapiyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz?anlatirsaniz sevinirim

[[BARIS ROCK]][/list]

kısa bir cevaplama öncelikle sana teşekkürer ederim bu yazıyı yazdığın için mesele şu açtığın topikte ilk bakışta herhangi bir şey yok ama bu toipiği kililtlenmediğini gören bazı uyanıklar bu ve buna benzer yeni topik açma ihtimali bulunuyor yoksa senin yazdığın yazının sadece benim açımdan sıkıntı verci tarafı iki liderin karşı karşıya getirilmesidir yoksa başka bir olay yok bu liderlerin karşı karşıya getirdiğinizde birisi iyi birisi kötü mana çıkıyor o kadar yoksa benim açımdan sorun yok siteyi rahatsız etti bayağı

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

. ..

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Eki 26, 2006 02:18 am

anlayisli yorumun için gerçekten tesekkür ederim.bir kaç arkadasim daha war onlarinda cewabini aliim bitti bu konu tamam_? :)

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: . ..

Mesajgönderen samanci » Prş Eki 26, 2006 02:21 am

baris_onsel yazdı:anlayisli yorumun için gerçekten tesekkür ederim.bir kaç arkadasim daha war onlarinda cewabini aliim bitti bu konu tamam_? :)

ok dostum teşekkürler

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

.

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Eki 26, 2006 02:40 am

:)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

. . .

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Eki 26, 2006 02:41 am

:)

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Eki 26, 2006 13:32 pm

fairground yazdı:bu arada vesileden cevap belklediğimi tekrar belirtirim.

http://www.barismancomix.com/forum/viewtopic.php?t=1728

Bu linki tıklarsan görürsün bana yaptığın hakareti. Ben olmamış bir şeyi olmuş gibi söylemem. Çamur at izi kalsın değil yani.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Eki 26, 2006 16:40 pm

vesile_87 yazdı:
fairground yazdı:bu arada vesileden cevap belklediğimi tekrar belirtirim.

http://www.barismancomix.com/forum/viewtopic.php?t=1728

Bu linki tıklarsan görürsün bana yaptığın hakareti. Ben olmamış bir şeyi olmuş gibi söylemem. Çamur at izi kalsın değil yani.

eyvallah haklısın "zavallı" kelimesi yakışmamış özür dilerim.
ancak, türkçe hassasiyetini göz önünde bulundurursak, fikrimin arkasındayım. yaptığın hareket hiç hoş değildi. ancak dile getiriş biçimim yakışmamış. tekrar özür dilerim.

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Eki 26, 2006 16:43 pm

samanci yazdı:
baris_onsel yazdı:evet, aslinda mod bir konuyu neden kilitledigini yazsa gerçekten daha iyi olur yani anlasilir olur ve herkes yanlis yorum yapmis olmaz öyle degil mi?(yanlis anlamayin arkadaslar benim konum kapandi die sölemiyorum yani :) )ve mod un açiklamasi gerçekten herseyi anlatiyor...ya arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum.bu soruyu sorduktan ve cevabi da aldilktan sonra size söz veriyorum bu konuyu bir daha açmayacagim;

[[BARIS ROCK]][/list]

kısa bir cevaplama öncelikle sana teşekkürer ederim bu yazıyı yazdığın için mesele şu açtığın topikte ilk bakışta herhangi bir şey yok ama bu toipiği kililtlenmediğini gören bazı uyanıklar bu ve buna benzer yeni topik açma ihtimali bulunuyor yoksa senin yazdığın yazının sadece benim açımdan sıkıntı verci tarafı iki liderin karşı karşıya getirilmesidir yoksa başka bir olay yok bu liderlerin karşı karşıya getirdiğinizde birisi iyi birisi kötü mana çıkıyor o kadar yoksa benim açımdan sorun yok siteyi rahatsız etti bayağı

yani diyorsun ki; görünürde siyasi olmayan bu konu ileride siyasileştirilebilirdi. ben de diyorum ki; ihtimallere bakılarak konu kilitlenmez. bu gözle bakarsak her konuda kilitlenecek şey çıkabilir.

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Eki 26, 2006 16:44 pm

Zavallı yakışmamış ama şakşakçı yakışmış diyorsun öyle mi? Ben sadece fikrimi belirtmeye çalıştım. Benim yaptığım hoş değil ama seninki hoş böyle mi söylüyorsun?

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Eki 26, 2006 17:24 pm

samanci demiş ki:
baris_onsel demiş ki:
evet, aslinda mod bir konuyu neden kilitledigini yazsa gerçekten daha iyi olur yani anlasilir olur ve herkes yanlis yorum yapmis olmaz öyle degil mi?(yanlis anlamayin arkadaslar benim konum kapandi die sölemiyorum yani )ve mod un açiklamasi gerçekten herseyi anlatiyor...ya arkadaslar ben size bir soru sormak istiyorum.bu soruyu sorduktan ve cevabi da aldilktan sonra size söz veriyorum bu konuyu bir daha açmayacagim;
benim yazdigim "Ülkemizin Basbakani ve Mustafa Kemal Atatürk" adli konuda(lütfen birazda Türkçe kelime kullanmaya dikkat edelim ve konu diyelim dimi ) ne gibi bir siyasi görüs buldunuz?yani ben bu yazi ile neyi kötüledim neyi yücelttim?ben ne yaptigimi biliyorum tabii ki ama sizlerin de görüsleri ile çakisiyor mu benim görüslerim merak ediyorum...LÜTFEN AMA LÜTFEN ORTALIGI KARISTIRMAYA YÖNELIK YORUMDA BULUNMAK ISTEYENLER BU KONUDA YORUMDA BULUNMASINLAR.ÇÜNKÜ BURASI HER NE KADARDA OLSA BARIS MANÇO IÇIN KURULMUS BIR FORUM SITESIDIR.(bunu yeni bir baslik altinda yeni bir konu olarak serbest mixte açmak istiyorum ama açikcasi uyari almaktan çekiniyorum...) ya bide seyi soracam bu "... dedi ki" diye yazi yazarken ayri bi kare yapiyorsunuz ya onu nasil yapiyorsunuz?anlatirsaniz sevinirim

[[BARIS ROCK]][/list]

yani diyorsun ki; görünürde siyasi olmayan bu konu ileride siyasileştirilebilirdi. ben de diyorum ki; ihtimallere bakılarak konu kilitlenmez. bu gözle bakarsak her konuda kilitlenecek şey çıkabilir.

Evet "fairground" kardesimi de hakli ve yorumunuda güzel buluyorum :)

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Prş Eki 26, 2006 17:30 pm

vesile_87 yazdı:Zavallı yakışmamış ama şakşakçı yakışmış diyorsun öyle mi? Ben sadece fikrimi belirtmeye çalıştım. Benim yaptığım hoş değil ama seninki hoş böyle mi söylüyorsun?

şakşakçıbir hakaret değildir şüphesiz. oandaki hareketin bu kelimenin tam karşılığı oluyor bence.

hoş olmayan,türkçe'yi savunman yerine polimik ustalarına destek vermendi.[/quote]

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Eki 26, 2006 17:45 pm

Şakşakçı bence bir hakarettir. Ben sadece onun orada söylediği söze hak verdim. Türkçe'yi savunmak veya savunmamak değil yani.