Forumda cevap göder, yeni başlık aç ve smiller tuşları neden gözükmüyor?
Hatta forumun logosu bile yok ve ya gözükmüyor. Sorun forumda mı?
forumda sorun mu var?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Sari Kanarya
- Yeni Üye

- İletişim:
forumda sorun mu var?
Azerbaycandan sevgilerle...
- Ser
- Admin

- İletişim:
Re: forumda sorun mu var?
Sari Kanarya yazdı:Forumda cevap göder, yeni başlık aç ve smiller tuşları neden gözükmüyor?
Hatta forumun logosu bile yok ve ya gözükmüyor. Sorun forumda mı?
Sayın Üyemiz;
Problem sanırız sizin internet bağlantınızdan kaynaklanıyor. Şu ana kadar o şekilde bir şikayet olmadı. Internet bağlantınızı kesip, yeniden girmeyi deneyin.
Teşekkürler
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- Sari Kanarya
- Yeni Üye

- İletişim:
Ilgilendiğiniz ve soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim netimde sorun yok. Bende bir site yöneticisiyim, bizim sitedeki forum dahil bir çok başka forumlarada giriyorum ama hiç bir yerde böyle sorunla karşılaşmadım. O yüzden acaba sorun forumda mı diye mesaj yazdım.
Baküden saygılar, sevgiler...
Azerbaycandan sevgilerle...
- Ser
- Admin

- İletişim:
Sari Kanarya yazdı:Ilgilendiğiniz ve soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim netimde sorun yok. Bende bir site yöneticisiyim, bizim sitedeki forum dahil bir çok başka forumlarada giriyorum ama hiç bir yerde böyle sorunla karşılaşmadım. O yüzden acaba sorun forumda mı diye mesaj yazdım.
Sayın Üyemiz;
Biz de sitemize ilgi ve desteğinizi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak dediğimiz gibi şimdiye dek hiç böyle bir şikayetle karşılaşmadık. Ayrıca bizde de bu problem yok. Eğer aynı problemi yaşayanlar varsa lütfen bize iletsin. Bu konuyu araştıracağız...
Saygılarımızla,
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM