merhaba yolu sevgıden asktan kardeslıkten gecen degerlı barıs dostları.bıldıgınız uzere uzun zamandr sızlerın arasında olmak ıcın bellı baslı nerdeyse savaslar verdım.yeıı geldı arkadaslarımın vasıtasyla bu ısyanlarımı dıle getırmeyede calıstm.neydı bu saasım dye merak edenlerınıze soyle acıklıyım.bnde en az szın kadar delı bır barıs manco sevdalısıyım ama gel gelelım sevgılı dostlar bnm buyuk ugraslarıma ragmen uyelıgım kabul gormuyor
buda bnm ıcımde derın yaraların olusumuna neden oluyor.neden bn degılde bunu soylemekten kacınmayacam
burayla alakasız kısılerı gordukce kendımden nefret edesım gelıyor.
belkıde bn barıs mancoyu canım pahasına sevmemmenmıdr bılmem ama
onun platformunda olmayı cok ustıyorum
onu cok sevıyorum
bısey dıyeyımmıdostlar
sızlerınde bnm arkamda olusunuzu bldgm
ıcın
bu ıc sıkıntım braz hafılıyor
eger bı kusur ısledysem
laflarımın
ıcınde
sızlerden ve bnm bn olusumu bana saglayan
barıs mancodan
ozur dılıyorum
bu konuyla en kısa zamanda ılgılenılmesını
sahsım
adına
onemle ıstıram
edıyorum
BARIS VE SEVGILERIN YOK OLMADGI GUZEL GUNLERDE BULUSMAK UMIDYLE
www.7den77ye.blogspot.com UN SAHIBI KARDESINIZ
UMUT YASAM CAN
ogulcan notu :
Okuması Gerekenler Okur İnşalla h Bunu Böle Değerli Bi Yazarı KAZANMAK MI kAYBETMEK Mİ iŞİNİZE gELİR...
hAYIRLI iŞLER
BARISIMA KAVUSACAGIM O GUN
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Sayın Üyelerimiz,
Barış Manço Mix'teki üyelik işleminin tamamlanması ve üyeliğin onaylanması için; ana sayfamızda da yer alan ÜYELİK AKTİVASYONU formunun doldurulup tarafımıza gönderilmesi gerekiyor.
Söz konusu yeni üyemiz de bu formu bize göndermiş; fakat gönderirken karakter hatası yaptığı için üyeliği onaylanmamış.
En ufak bir problemde ekibimizi suçlamak yerine daha dikkatli olabilirsek, her şey yolunda gidecektir emin olun.
Söz konusu yeni üyemizin UmutYaşamCan nickli üyeliği onaylanmıştır. Kendisi forumumuza giriş yapabilir.
Saygılarımızla...
Barış Manço Mix'teki üyelik işleminin tamamlanması ve üyeliğin onaylanması için; ana sayfamızda da yer alan ÜYELİK AKTİVASYONU formunun doldurulup tarafımıza gönderilmesi gerekiyor.
Söz konusu yeni üyemiz de bu formu bize göndermiş; fakat gönderirken karakter hatası yaptığı için üyeliği onaylanmamış.
En ufak bir problemde ekibimizi suçlamak yerine daha dikkatli olabilirsek, her şey yolunda gidecektir emin olun.
Söz konusu yeni üyemizin UmutYaşamCan nickli üyeliği onaylanmıştır. Kendisi forumumuza giriş yapabilir.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Ben Umut' un yerine yeniden kayıt oldum.Kendisi çok istekli olduğu için mod ve ser e de msj yolladım onay linki için bakalım, daha gelmedi gelirse Umut çok sevinecek ve bu formu çok seviyor. Barış Manço yu çok seviyor Barış severleri Çok seviyor...çok iyi bir kardeşimiz.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.