SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle
artık yokum sağlıcakla kalın
-
COBAN YILDIZI
sameth yazdı:site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle
Sana katiliyorum arkadasim.
COBAN YILDIZI yazdı:sameth yazdı:site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle
Sana katiliyorum arkadasim.
içlerinde çok iyi genç arkadaşlarımızda var ama...evet mlsf bir kaç tane sivri biberler çıkıyor. Aynı zamanda dilleride bir karış
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

sameth yazdı:site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
sitenın garipleşme nedeni 16 yas grubuysa eger yanı genclıkse genclık burdan gıder 30 yasında adam olunce barıs abı ruhu bıter hedef budur zaten bızımle bıtsın genc kusak genc nesıl bılmesın amac sanırım sıtede yazılanlar sen sus dıye uyarılırsa bu sıteye kımse uye olmaz kımse dınlemez barıs abımı.
ama eger genclık sakın bır dılle kımseyı uzmeden uyarılırsakı ınsanlar 16 sında yazılması gerekenı yapılması gereknı bılırler 7 yasındakı cocuk bıle ne yapması gerektıgını bılır kaldıkı 16 sındakı bı ınsan 30 undaku bı adamdan dahada mantıklı olabılır
barıscım sanada cok tsk ederim bu genclık dınlemesın gıtsın olayını alısladıgın ıcın
ama eger genclık sakın bır dılle kımseyı uzmeden uyarılırsakı ınsanlar 16 sında yazılması gerekenı yapılması gereknı bılırler 7 yasındakı cocuk bıle ne yapması gerektıgını bılır kaldıkı 16 sındakı bı ınsan 30 undaku bı adamdan dahada mantıklı olabılır
barıscım sanada cok tsk ederim bu genclık dınlemesın gıtsın olayını alısladıgın ıcın
Sana katılmamak elde değil kardeşim.Ama yaşla alakalı yazına katılmıyorum,ben 38 yaşımdayım ve hala içimdeki sevgisi taptaze.Diğer yazdıklarının hepsi doğru şeyler,insanlara sert uyarılarda bulunulduğu zaman uzaklaşabiliyorlar.rapin_kizi__ yazdı:sitenın garipleşme nedeni 16 yas grubuysa eger yanı genclıkse genclık burdan gıder 30 yasında adam olunce barıs abı ruhu bıter hedef budur zaten bızımle bıtsın genc kusak genc nesıl bılmesın amac sanırım sıtede yazılanlar sen sus dıye uyarılırsa bu sıteye kımse uye olmaz kımse dınlemez barıs abımı.
feritd yazdı:sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın
SEVGİLİ ARKADAŞIM, HOŞGELDİN SENDE ARAMIZA...UNUTMA HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR....YENİ FARKETİP ÇOK İŞ YAPMAK MI YOKSA YILLARDIR BU SİTEYE ÜYE OLUPTA MESAJ YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMAMAK MI İYİDİR ?? O YÜZDEN TEKRAR HOŞGELDİN
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

eleştiriye açığım diyen insanlara eleştiri yapınca nedense çok duygusal hareketlerde bulunuyorlar...
bilmiyorlar ki kişi eleştiri yaptığında karşısındakinin yanlışını düzeltmek,ona iyilik yapmak ister...ama her insanın içinde iyimserlik olmasını bekleyemeyiz...
bence sorunlar biraz da burdan kaynaklanıyor..
eleştiri yapan kişi birden hor görülüp,soğutuluyor.
herneyse bu gibi olaylar ve insanlar dünyanın heryerinde olur...biz yolumuza bakalım
bilmiyorlar ki kişi eleştiri yaptığında karşısındakinin yanlışını düzeltmek,ona iyilik yapmak ister...ama her insanın içinde iyimserlik olmasını bekleyemeyiz...
bence sorunlar biraz da burdan kaynaklanıyor..
eleştiri yapan kişi birden hor görülüp,soğutuluyor.
herneyse bu gibi olaylar ve insanlar dünyanın heryerinde olur...biz yolumuza bakalım
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR