SİTE NE YAZIKKİ GARİPLEŞTİ

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Şub 21, 2007 21:21 pm

site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle
artık yokum sağlıcakla kalın

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Çrş Şub 21, 2007 23:51 pm

sameth yazdı:site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle

Sana katiliyorum arkadasim.

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzr Şub 25, 2007 00:32 am

COBAN YILDIZI yazdı:
sameth yazdı:site kıreşe döndü yahu konuşmasını bilmeyen sadece gereksiz yazılarla dün siteye merhaba diyip 400-500 msj ı bulanlar var sadece msj sayım artsın kıdem alayım diye gereksizce yazı yazanlar var birde bana sataşıyor sen nasıl demirbaş oldun diye ben istemedimki mod lar vermiş.inanın gereksiz polemikler yaşadım mix te;şahsın mix e bu zamana kadar tek kelime paylaşımımı olmamış emek verip çalışma yapıyorsun sana garip bir türkçeyle tepki veriyor yahu yaşına bakıyorsun 14-16 hadi buna ne diyecen ama saygısızlıktada üstüne yok.Umarım mix eski günlerine döner ve bende geri geri gelirim o dönüşle

Sana katiliyorum arkadasim.

içlerinde çok iyi genç arkadaşlarımızda var ama...evet mlsf bir kaç tane sivri biberler çıkıyor. Aynı zamanda dilleride bir karış :(
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Mar 02, 2007 13:37 pm

:alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Mar 11, 2007 18:22 pm

sitenın garipleşme nedeni 16 yas grubuysa eger yanı genclıkse genclık burdan gıder 30 yasında adam olunce barıs abı ruhu bıter hedef budur zaten bızımle bıtsın genc kusak genc nesıl bılmesın amac sanırım sıtede yazılanlar sen sus dıye uyarılırsa bu sıteye kımse uye olmaz kımse dınlemez barıs abımı.
ama eger genclık sakın bır dılle kımseyı uzmeden uyarılırsakı ınsanlar 16 sında yazılması gerekenı yapılması gereknı bılırler 7 yasındakı cocuk bıle ne yapması gerektıgını bılır kaldıkı 16 sındakı bı ınsan 30 undaku bı adamdan dahada mantıklı olabılır
barıscım sanada cok tsk ederim bu genclık dınlemesın gıtsın olayını alısladıgın ıcın

Kullanıcı avatarı
USTA
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen USTA » Pzt Nis 09, 2007 19:43 pm

rapin_kizi__ yazdı:sitenın garipleşme nedeni 16 yas grubuysa eger yanı genclıkse genclık burdan gıder 30 yasında adam olunce barıs abı ruhu bıter hedef budur zaten bızımle bıtsın genc kusak genc nesıl bılmesın amac sanırım sıtede yazılanlar sen sus dıye uyarılırsa bu sıteye kımse uye olmaz kımse dınlemez barıs abımı.
ama eger genclık sakın bır dılle kımseyı uzmeden uyarılırsakı ınsanlar 16 sında yazılması gerekenı yapılması gereknı bılırler 7 yasındakı cocuk bıle ne yapması gerektıgını bılır kaldıkı 16 sındakı bı ınsan 30 undaku bı adamdan dahada mantıklı olabılır
barıscım sanada cok tsk ederim bu genclık dınlemesın gıtsın olayını alısladıgın ıcın
Sana katılmamak elde değil kardeşim.Ama yaşla alakalı yazına katılmıyorum,ben 38 yaşımdayım ve hala içimdeki sevgisi taptaze.Diğer yazdıklarının hepsi doğru şeyler,insanlara sert uyarılarda bulunulduğu zaman uzaklaşabiliyorlar.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzt Haz 18, 2007 18:31 pm

feritd yazdı:sitenize yani üye olldum bence harika bi forum sitesi barış için bukadar insanın bir araya toplanması müthiş bi olay bu sitede üyeler birbirleriyle cok iyi ,paylaşımlar müthiş,nice forum siteleri yüzlerce konu adı altında bu site ise sadece barış için bence ortalama yapılırsa konuya göre oldukca yüksek değerelere ulaşılabilir.bu sitede belli kesim üyler ellerinden geleni yapıyor
coğu arakadaşımıda tavsiye ettim ve memnun kaldılar...keşke daha önce üye olsaydım...saygıyla kalın

SEVGİLİ ARKADAŞIM, HOŞGELDİN SENDE ARAMIZA...UNUTMA HERŞEYİN BİR İLKİ VARDIR....YENİ FARKETİP ÇOK İŞ YAPMAK MI YOKSA YILLARDIR BU SİTEYE ÜYE OLUPTA MESAJ YAZMA ZAHMETİNDE BULUNMAMAK MI İYİDİR ?? O YÜZDEN TEKRAR HOŞGELDİN :alkis:

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Tem 11, 2007 16:19 pm

ben çoğu arkadaşımıza katılmıyorum.bence forumu kötüye gittiğine dair bişsey yok.ha arada bi çıkıyo.onlarda olacak.ne bilim eski konulara bakıyorum çoğu kilitlenmiş herkes birbirine laf sokuyo.en azından şimdi paylaşımlar oluyo.gerçi takdir eden insan sayımız az ama olsun...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 11, 2007 18:18 pm

eleştiriye açığım diyen insanlara eleştiri yapınca nedense çok duygusal hareketlerde bulunuyorlar...
bilmiyorlar ki kişi eleştiri yaptığında karşısındakinin yanlışını düzeltmek,ona iyilik yapmak ister...ama her insanın içinde iyimserlik olmasını bekleyemeyiz...
bence sorunlar biraz da burdan kaynaklanıyor..
eleştiri yapan kişi birden hor görülüp,soğutuluyor.
herneyse bu gibi olaylar ve insanlar dünyanın heryerinde olur...biz yolumuza bakalım ;)

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Ağu 30, 2007 22:44 pm

gecen sıtede bı olay yasandı amadestek veren 1-2 kısıydı.Artık dogruyada dogru denmıyor bu sıtede.Toplumumuz duzenı bozanlardan yana olmaya meyıllı bıraz
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Ağu 31, 2007 02:59 am

jonturk_emre yazdı:gecen sıtede bı olay yasandı amadestek veren 1-2 kısıydı.Artık dogruyada dogru denmıyor bu sıtede.Toplumumuz duzenı bozanlardan yana olmaya meyıllı bıraz
gereken yapıldı emre kardeşim... :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Cum Ağu 31, 2007 12:56 pm

evt gerekn yapılmış dün gece haberi aldım ee kimsenin yaptığı yanına kalmıyor....
Resim

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Ağu 31, 2007 13:04 pm

adalet yerını buluyor ıste
Emre başkaya