EDEBIYAT KOSESI

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

lony man
Profesyonel
Profesyonel

EDEBIYAT KOSESI

Mesajgönderen lony man » Pzt May 28, 2007 11:18 am

serbest mix kosemiz var sitede bir edebiyat kosesi veya siir resim fotograf vb. icin bir kultur kosesi acilmasi mumkun olabilir mi? :) ornegin bir bolum sadece Baris Abi'ye ithaf edilmis olabilir diger bolumu ise genel...degerlendirmenizi rica ediyorum...
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzt Haz 18, 2007 18:22 pm

güzel fikrin için tebrik ediyorum sevgili lony man arkdaşım..bencede böyle bir şeyin olması çok hayırlı olur...inşallah bu fikrin değerlendirilir ki ben eminim mod arkadaşlar bu konuyla ilgilenirler...saolsunlar ne zaman siteyle ilgili bir yardım istesem yardımlarını esirgemediler bundada esirgemeyeceklerine inanıyorum...BARIŞLA KALIN...

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Haz 18, 2007 20:13 pm

olabilir bence de ..hem hoş olur.Belki Türkçe'yi en güzel orada yazmaya başlarız hem..klavye dili,msn dili,internet dili mahvetti güzel Türkçe'mizi...
şiir ve edebiyat yazıları da harika olur.inşallah olur bakalım :alkis: :alkis:
lonly man seni de bu düşüncenden ötürü kutlarım :alkis:

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Pzr Haz 24, 2007 15:53 pm

Bulgaristan'da oldugum icin bizim alfabemizle yazi yazamadigim icin uzuluyorum :( fakat kolayini bulmaya calisacagim :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cmt Tem 07, 2007 19:09 pm

lony man arkadaşım bi gelişme oldu mu bu fikrinle ilgili...bana sorarsan bu fikrinin üzerinde dur.çünkü gerçekten güzel fikir...bi moderatör e falan ya da yetkili her hangi birilerine danışbakalım ne diyecekler...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Tem 07, 2007 20:41 pm

lony man yazdı:Bulgaristan'da oldugum icin bizim alfabemizle yazi yazamadigim icin uzuluyorum :( fakat kolayini bulmaya calisacagim :)

siz en azından çabalıyorsunuz ama ben şunlara gıcık oluyorum(bazen ben de yapıyorum ama işte... :( )
npysn?
gelyrm
iyimsn
öptm falan gibi kelimeler...yoksa klavyeden kaynaklanan sorunlar değil :)

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Tem 17, 2007 22:28 pm

komik oldugu kadar da uzucu haklisin...