MEHMET59
Moderatörler: barışhayranı, Mod
MEHMET59
ARKADAŞLAR MEHMET ARKADAŞIMIZ NİYE BARIŞ ABİMİZİN SİTESİNDEN AYRILMAK İSTİYO BİLMİYEREK ONAKARŞI BİR SAYGISIZLIKMI YAPTIK KUSURA BAKMAYIN OLAYI BİLMİYORUM HEM BİZİM ONA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SİTEDEN AYRILCAK EN SON KİŞİ
güneş elbet birgün doğacak
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

sercan55 yazdı:ARKADAŞLAR MEHMET ARKADAŞIMIZ NİYE BARIŞ ABİMİZİN SİTESİNDEN AYRILMAK İSTİYO BİLMİYEREK ONAKARŞI BİR SAYGISIZLIKMI YAPTIK KUSURA BAKMAYIN OLAYI BİLMİYORUM HEM BİZİM ONA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SİTEDEN AYRILCAK EN SON KİŞİ
nehir taşçı yazdı:Olayı bilmeyenlerden biri olarak, aynı zamanda; konunun nedenini öğrenmek isteyen biri olarak ben de aynı soruyu sormak istiyorum.
arkadaşlar nedeni siz değilsiniz...sadece bu sitede daha önceleri bazı kişiler sözlü tartışmaya girdim ve zaralı ben çıktım...belli tarihleri arasında bana saldırı yaptılar, bilgisayarıma...ve şimdide tehdit ediyorlar...ayrıca benim siteden gitmemi istiyorlar...ama sağolsun zafer abim "korkma kim seni tehdit ederse bana gönder dedi" ben siteden gitmekten vazgeçtim...artık bilgisayara ne olursa olsun...
hepsi bundan ibaret...kusura bakmayın sitede boşu boşuna topikler açıldı herkesten özür diliyorum...
[/b]
arkadaşlar nedeni siz değilsiniz...sadece bu sitede daha önceleri bazı kişiler sözlü tartışmaya girdim ve zaralı ben çıktım...belli tarihleri arasında bana saldırı yaptılar, bilgisayarıma...ve şimdide tehdit ediyorlar...ayrıca benim siteden gitmemi istiyorlar...ama sağolsun zafer abim "korkma kim seni tehdit ederse bana gönder dedi" ben siteden gitmekten vazgeçtim...artık bilgisayara ne olursa olsun...ama artık kimseyle tartışmaya girmicem...
![]()
hepsi bundan ibaret...kusura bakmayın sitede boşu boşuna topikler açıldı herkesten özür diliyorum...
mehmet59 kardeşim kaldığın için teşekkürler
- doner-yakut
- Kıdemli Üye

- İletişim:
- baris_onsel
- Demirbaş Üye