şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun ve şu anda hangi bm şarkısını dinliyorsun konularına ortak bir cevap vermiştim:
BARIŞ MANÇO-UĞURUMSUN...
Fakat kimsenin dikkatini çekmedi...bir kişi hariç (o kendini biliyor)...
Demek ki cevaplar okunmuyor...
Demek ki gereksiz bir başlık açılmış...
Demek ki cevap yazan biri kendinden önceki ve sonraki cevaplardan habersiz...
Lütfen bundan sonra serbest mix'in ilk sayfasını meşgul eden,sonsuza kadar gittiği halde kimsenin umrunda olmayan başlıklara cevap yazmayın...bundan sonra oraya hala cevap yazanları kınamak zorunda kalıyorum...sayı sayma başlıkları da dahil...
GEREKSİZ KONULAR
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fairground
- Forum Duayeni

- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
fairground yazdı:ne sandın arkadaşım. ben bunu yıllar önce söyledim, ne yaygaralar koptu. bana ne, sana ne, ona ne kimin ne dinlediğinden. ben bu foruma "acaba ahmet, mehmet ne dinlemiş?" deyip mi giriyorum
evet
bende başlıklar açıyorum
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
-
BM
Re: GEREKSİZ KONULAR
kulahmet yazdı:şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun ve şu anda hangi bm şarkısını dinliyorsun konularına ortak bir cevap vermiştim:
BARIŞ MANÇO-UĞURUMSUN...
Lütfen bundan sonra serbest mix'in ilk sayfasını meşgul eden,sonsuza kadar gittiği halde kimsenin umrunda olmayan başlıklara cevap yazmayın...bundan sonra oraya hala cevap yazanları kınamak zorunda kalıyorum...sayı sayma başlıkları da dahil...
Yahu, size bir şey sormuştum ama bir ay geçti, neden cevap vermediniz?
Demiştim ki, "O parça sizde var mı? Varsa Multimedya Paylaşım Forumu'nda paylaşabilir misiniz?"
cevabınızı bekliyorum.
Re: GEREKSİZ KONULAR
BM yazdı:kulahmet yazdı:şu anda hangi şarkıyı dinliyorsun ve şu anda hangi bm şarkısını dinliyorsun konularına ortak bir cevap vermiştim:
BARIŞ MANÇO-UĞURUMSUN...
Yahu, size bir şey sormuştum ama bir ay geçti, neden cevap vermediniz?
Demiştim ki, "O parça sizde var mı? Varsa Multimedya Paylaşım Forumu'nda paylaşabilir misiniz?"
cevabınızı bekliyorum.
özür dilerim, tabi ki yok bende o parça...ama onu, bu sözlerimi ispatlamak için yazdım, başka bir amacım yoktu...
ÖNCELİKLE BARIŞSEVERLERİ SINAMAN BU ŞEKİLDE, BİR NEVİ GÜZEL VE AKILLICA FAKAT YAZILAN BÜTÜN YORUMLARI HARFİ HARFİNE BAZEN TAKİP ETMEK MÜMKÜN OLMUYOR..SADECE YORUM YAZMAK VEYA CEVAP YAZMAK İÇİN GİRİP ÇIKILIYOR...DAHA ÖNCELERİ KİMSE YORUM YAZMIYOR, BİR KATKIDA BULUNMUYOR, EN AZINDAN KATKIDA BULUNULACAK BİR KELİME BİLE YAZMIYORLAR DİYE ŞİKAYET EDERKEN ŞİMDİ DE GİRİYORSUNUZ FAKAT YAZILARI DİKKATLİ OKUMUYORSUNUZ DİYORSUNUZ BUNDA BİR ÇELİŞKİ VAR SANIRIM...
YAZILAN BÜTÜN YAZILARIN DİKKATLE OKUNMASI GENELLİKLE BİLGİ AMAÇLI YAZILARDA VEYA ELEŞTRİ ORTAMI GEREKTİREN KONULARDA OLUR, FAKAT ORADA "ŞU ANDA HANGİ ŞARKIYI DİNLİYORSUNUZ" YAZISI WAR ..HERKESİN NE DİNLEDİĞİNİ HERKES BİLMEK ZORUNDA DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....SADECE SORULAN SORUYA CEVAP VERMELERİ YETERLİ BU TOPİCLERDE ( BANA GÖRE )
YAZILAN BÜTÜN YAZILARIN DİKKATLE OKUNMASI GENELLİKLE BİLGİ AMAÇLI YAZILARDA VEYA ELEŞTRİ ORTAMI GEREKTİREN KONULARDA OLUR, FAKAT ORADA "ŞU ANDA HANGİ ŞARKIYI DİNLİYORSUNUZ" YAZISI WAR ..HERKESİN NE DİNLEDİĞİNİ HERKES BİLMEK ZORUNDA DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM ....SADECE SORULAN SORUYA CEVAP VERMELERİ YETERLİ BU TOPİCLERDE ( BANA GÖRE )