MANCOMİX FORUM ARKADAŞLARIM,AMAÇTAN SAPIYORSUNUZ SANKİ

Sitemiz hakkındaki tüm soru, öneri, düşünce ve görüşlerinizi ortaya koyup, tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cum Ara 29, 2006 19:37 pm

.....nedense bu ajanlık konusu da bugünler de moda oldu....yeni üyelerden ajan lafı filan duyuncaa.... :) ....
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Ara 29, 2006 19:42 pm

MODA MI..HİÇ HABERİM YOKTU..BİLSEYDİM FARKLI BİŞİLER YAZARDIM.... :) NEYSE ŞAKA BİR YANA DA YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORDUM, HATAM WARSA BENde seve seve emin ol BÜ DÜŞÜNCELERİMİ BİRDAHA SÜZGEÇTEN GEÇİREBİLİRİM...ÇOK DA ZOR DEĞİL BM ARKADAŞIM...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Cum Ara 29, 2006 20:17 pm

ARKADAŞLAR BENCE KİM KİMDEN NİÇİN RAHATSIZ OLUYORSA YAZSIN! YOKSA BÖYLE BOŞ TOPİKLERLE HİÇ BİR ŞEYE ULAŞILAMAZ SADECE GEYİK OLUR!

1-MESELA BENİM PEK HOŞLANMADIĞIM ŞEY BARIŞ MANÇO DIŞINDAN YAKIN ÇEVRESİNDEKİ KİŞİLER HAKKINDA TOPİK AÇILMASIDIR! ÇÜNKÜ BİZİ BARIŞ MANÇO 1943 1999 DIŞINDA HİÇ BİŞEY ALAKADAR VE ENTERESE ETMİYOR! KISACE ONLAR UMRUMDA DEĞİL!

2- Bİ DE ARKADAŞLAR HEM MÜZİK ALANINDA HEMDE DİĞER ALANLARDA KİŞİLİKLERİ VE YAPTIKLARI BEŞ PARA ETMEZ KİŞLER HAKKINDA TOPİK AÇMAYIPTA BARIŞ MANÇO'NUN VE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATMASAK NASI OLUURRR??
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Ara 30, 2006 15:19 pm

bu sitede rahatsızlık değil BARIŞ MANÇO konuşun bırakın bu işleri

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Oca 01, 2007 14:38 pm

işler amacından sapınca içinden çıkılmaz hal alıyor..
En son baris_onsel tarafından Pzt Oca 01, 2007 17:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
BarisMancho1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen BarisMancho1907 » Pzt Oca 01, 2007 16:33 pm

Zafer Uyanık yazdı:

1-MESELA BENİM PEK HOŞLANMADIĞIM ŞEY BARIŞ MANÇO DIŞINDAN YAKIN ÇEVRESİNDEKİ KİŞİLER HAKKINDA TOPİK AÇILMASIDIR! ÇÜNKÜ BİZİ BARIŞ MANÇO 1943 1999 DIŞINDA HİÇ BİŞEY ALAKADAR VE ENTERESE ETMİYOR! KISACE ONLAR UMRUMDA DEĞİL!

aynen katılıyorum hocam. eline, klavyene sağlık. banane ondan bundan. Barış Manço ile ilgili topiklere başka şahıslarla ilgili haberlerin veya yazıların yazılması yasaklanmalı! istemiyorum ve ilgilenmiyorum Barış Manço ile ilgili forum kategorilerindeki alakasız topikleri!
Unutamadım, unutamadım ne olur anla beni...