SAYIN SİTE ADMİNİ MADEM BAZI ARKADAŞLARIMIZIN ÜYELİKLERİ İHRAÇ VE İPTAL EDİLMİŞTİR NASIL OLUYORDA SİTE İÇİNDE GEZİYOR VE FORUMLARIMIZA MÜDALE EDEBİLİYOR BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM EĞER Kİ SİTE DE SADECE ÜYELER FORUM YAZABİLİYORSA O ZAMAN ANA SAYFA BAŞKA BİR YERE GEÇME İZNİ OLMAMASI GEREKİR BENCE BEN SİZLER KADAR BİLGİSAYAR TEKNOLİJİSİNDEN PEK ANLAMAM AMA SİZLER BU KONUDA DAHA BAŞARILI İNSANLARSINIZ İHRAÇ EDİLEN ÜYELİKLERİNE İPTAL EDİLENLERİN BİLGİSAYAR IP LERİNİ MUTLAKA GÖRÜYORSUNUZDUR IP DEN ENGELLEME OLMAZMI EĞER SİZLER BU GİBİ OLAYLARA BİR ÇARE BULAMAZSANIZ BAZI ARKADAŞLARIMIZ SİTEMİZE BALTALAMAYA ÇALIŞIYORLAR BU SİTE KAPANSA BİLE EL BİRLİĞİYLE BİR TANE DAHA KURULUR AMA NEDEN OLSUNKİ BÖYLE TATSIZ OLAYLAR BENİM NACİZANE FİKRİM BU
SAYGILARIMLA
ESRA67
İHRAÇ VEDE ÜYELİĞİ İPTAL EDİLENLERLE İLGİLİ
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ser
- Admin

- İletişim:
Sayın Üyemiz,
İhraç olan üyeler, forumumuza ihraç olan nickleri ile giriş yapamaz ve mesaj yazamazlar. Görmüş olduğunuz mesajlar, o üyenin ihraç olmadan önce yazdığı mesajlardır.
Ayrıca sizin de belirtmiş olduğunuz üzere tüm üyelerimizin ve mesajların IP numaraları kaydedilmektedir. Gerekli durumlarda kurallarda belirtilen yaptırımlar uygulanmaktadır.
Saygılarımızla...
İhraç olan üyeler, forumumuza ihraç olan nickleri ile giriş yapamaz ve mesaj yazamazlar. Görmüş olduğunuz mesajlar, o üyenin ihraç olmadan önce yazdığı mesajlardır.
Ayrıca sizin de belirtmiş olduğunuz üzere tüm üyelerimizin ve mesajların IP numaraları kaydedilmektedir. Gerekli durumlarda kurallarda belirtilen yaptırımlar uygulanmaktadır.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Ser yazdı:Sayın Üyemiz,
Saygılarımızla...
SAYIN SİTE ADMİNİ BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLEĞİ İLE
SAYGILARIMLA;
BARIŞ MANÇO AŞIĞI