selamlar arkadaşlar... biz site olarak gerçekten bir nebze olsun interneti oluruna kullanıyoruz... özellikle bazı sitelere oranlarsak, farkımızın buyuk olduğu anlaşılır...
kafamdaki şu;
serbestmix bolumunu ve Türk Müzik Dünyası bölümüne katılımlarımızla bilgi ve genel kültürümüzü arttırıcı nitelikte bilgiler paylaşalım.. eski düşünürlerimizden eski usta müzisyenlerimizin yaşam bilgileri ve biyografilerini öğrenelim ve öğretelim derim..
serbestmix bolumune iz bırakan(unutulmayan); düşünür,ozan, şair tarihte insanlık için olumlu olumsuz olaylar yaratanları.. ayrı ayrı açıklayalım...
Türk Müzik Dünyası bolumune ise ustalarımıza saygı olduğu gibi onların eserlerini hayat ve yaşambiçimlerini eserlerini.. öğrenelim öğretelim...
paylaşalım, bilgi paylaşalım, tarihimizi paylaşalım, Atalarımızı paylaşalım.. genel kültürümüz e çok etkisi olacağından eminim neti olumlu kullanalım bu düşüncem olmasa bile artık saçma oyunlardan, arkadaş bulma, geyikte sınır olmalı biraz uzak duralım arkadaslar.. saatlerece "knightonlineworld" bu acayip oyunu oynadıkları bildiğim üniversiteliler var.. elimizdeki fırsatları kaçırmayalım.. bugun elinin altında. bilgisaysar ve internet gibi bilgi kaynakları olmayan okadar yoksun insan varki.. hayattan kopmayalım ne olursa olsun...
en fazla günde 1saat olmalı geyik ve oyun diğer araştırmalar için 3saatiniz kalıyor.. birde ailenizi unutmayın en çok onlara vakit ayırmamız gerekiyor.. o vaktide tv başında geçirmeyelim...
ben örnek konu açacaktım.. sizden gelen tepkileri beklemek istedim.. siz yorumlarınızı yapın.. modlardande cevap bekliyorum..
saygılar..
net'ten yararlanmak
Moderatörler: barışhayranı, Mod
net'ten yararlanmak
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
Çok güzel, önemli bir mevzuya değinmişsin, teşekkürler serk@n...
Ben de, nacizene bu tür eğilimler içinde oldum zaman zaman, bazen
ilgi oldu, bazen olmadı... Ama burası BarışSeverlerin mekanı o yüzden
birilerine örnek olacaksak önce buradan başlamalıyız ve değindiğin konular
olmalı diye düşünüyorum...
...ve bunları yaparken dağınıklık olmaması adına birlikte hareket edilmeli,
konular derli toplu açılmalı sanırım...
Tekrar teşekkürler... (üzerinde duralım bu konunun
)
Ben de, nacizene bu tür eğilimler içinde oldum zaman zaman, bazen
ilgi oldu, bazen olmadı... Ama burası BarışSeverlerin mekanı o yüzden
birilerine örnek olacaksak önce buradan başlamalıyız ve değindiğin konular
olmalı diye düşünüyorum...
...ve bunları yaparken dağınıklık olmaması adına birlikte hareket edilmeli,
konular derli toplu açılmalı sanırım...
Tekrar teşekkürler... (üzerinde duralım bu konunun
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- Bal_Böceği
- Profesyonel

ben teşekkür ederim arkadaşlar benimde çekindiğim konu bu konuşarın düzensiz olması hakkında olacaktı. merek eden açar ve öğrenir çnemli olan tepkilerinizin olumlu yonde olmasıydı...
teşekkür ederim..
teşekkür ederim..

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi: