MOD' lar kim?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
MOD' lar kim?
Barış Manço Mix de kaç tane Mod var ve bunlar kimler? Bu konuda bir açıklama yapılabilirmi?
işte ben bu yüzden tanışalım diye bolum açalım istedim...
viewtopic.php?t=1481&postdays=0&postorder=asc&start=25
site içinde kimse.. kimin kaç yaşında, nasıl biri olduğunu, yaşadığı şehri, eğtimini tanımıyor.. tanımadan yorumun altına yorumda bulunuyor.. kimlerle konuştuğumuzu bilmek hakkımız diye düşünüyörm..
burada güzel şeyler yapmak istiyorsak sinerji şart.. dexar aslında sen sadece admin ve mod istemişsin yanliz sitenin ana sayfasında bu bolum var editor...
sen bunu okumadıysan ayıp ettin... Serbülent kardeş herşeyi anlatmış
http://www.barismancomix.com/serbulent.php
viewtopic.php?t=1481&postdays=0&postorder=asc&start=25
site içinde kimse.. kimin kaç yaşında, nasıl biri olduğunu, yaşadığı şehri, eğtimini tanımıyor.. tanımadan yorumun altına yorumda bulunuyor.. kimlerle konuştuğumuzu bilmek hakkımız diye düşünüyörm..
burada güzel şeyler yapmak istiyorsak sinerji şart.. dexar aslında sen sadece admin ve mod istemişsin yanliz sitenin ana sayfasında bu bolum var editor...
sen bunu okumadıysan ayıp ettin... Serbülent kardeş herşeyi anlatmış
http://www.barismancomix.com/serbulent.php
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- Ser
- Admin
- İletişim:
Sayın Üyelerimiz,
Toplam 4 kişiden oluşan bir ekibimiz var. "Barış Manço Mix Web Team" adını verdiğimiz bu ekibimizde "Mod" kullanıcı adını üyelerin sorun ve problemleri + forum düzenlemesi için diğer 3 arkadaşımız dönüşümlü olarak kullanıyor. Sitemizi yenilediğimizde onlarla ilgili bilgiler de "Editörden BarışSeverlere" bölümümüzde verilecek.
İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
Toplam 4 kişiden oluşan bir ekibimiz var. "Barış Manço Mix Web Team" adını verdiğimiz bu ekibimizde "Mod" kullanıcı adını üyelerin sorun ve problemleri + forum düzenlemesi için diğer 3 arkadaşımız dönüşümlü olarak kullanıyor. Sitemizi yenilediğimizde onlarla ilgili bilgiler de "Editörden BarışSeverlere" bölümümüzde verilecek.
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
Gerçekten vefa ve özverinize saygı duyuyoruz...
Mod'larımız özel bir tebriği hakediyor sanırım bu durumda
Bu arada ben Ser'i 30'lu yaşlarda sanıyordum ya
"Editörden" yazısını daha yeni okudum...
Bu işe verdiğiniz gönül ve ciddiyetinizden dolayı Tebrikler...
Mod'larımız özel bir tebriği hakediyor sanırım bu durumda
Bu arada ben Ser'i 30'lu yaşlarda sanıyordum ya
"Editörden" yazısını daha yeni okudum...
Bu işe verdiğiniz gönül ve ciddiyetinizden dolayı Tebrikler...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Sus ve Dinle!...
- Bal_Böceği
- Profesyonel
Ser yazdı:Sayın Üyelerimiz,
Saygılarımızla...
site yönetimlerinin adları ne kaç yaşındalar bunları da yazsalardı güzel olurdu...
- sameth
- Profesyonel
- İletişim:
mod arkadaşlar ben size kırgınım yhu 2 tane kendini bilmez dadan dı forma formda sataşmalar ozelde bana küfretmeler size tam 4 msj attım ama takmadınız bu msjları yani gorevinizi tam ypamıyorsunuz gibi geliyor bana tabiii okadar küfrü kim yese size aynı şeyleri soyler heraldeSer yazdı:Sayın Üyelerimiz,
Saygılarımızla...
artık yokum sağlıcakla kalın
sameth yazdı:mod arkadaşlar ben size kırgınım yhu 2 tane kendini bilmez dadan dı forma formda sataşmalar ozelde bana küfretmeler size tam 4 msj attım ama takmadınız bu msjları yani gorevinizi tam ypamıyorsunuz gibi geliyor bana tabiii okadar küfrü kim yese size aynı şeyleri soyler heralde
Sayın Üyemiz,
Siz onay vermediğiniz sürece moderatorler olarak size ait olan özel mesajlarınızı biz göremeyiz.
Ancak, bize direkt olarak "Bana özelden küfür edildi, özel mesaj kutumu incelemenizi istiyorum" şeklinde bir istekte bulunmuş olsaydınız, mesaj kutunuz tarafımızca incelenir ve gerekli görüldüğü takdirde cezalar verilirdi.
Yaptığınız şikayette, ilgili topikteki mesajları şikayet etmiştiniz, ancak direkt olarak "özel mesaj kutumun incelenmesini talep ediyorum" dememiştiniz. Bu yüzden siz onay vermediğiniz sürece etik açıdan üyelerimizin özeline girmiyoruz.
Saygılarımızla...
Barış Manço Mix Web Team
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- sameth
- Profesyonel
- İletişim:
Mod yazdı:sameth yazdı:mod arkadaşlar ben size kırgınım yhu 2 tane kendini bilmez dadan dı forma formda sataşmalar ozelde bana küfretmeler size tam 4 msj attım ama takmadınız bu msjları yani gorevinizi tam ypamıyorsunuz gibi geliyor bana tabiii okadar küfrü kim yese size aynı şeyleri soyler heralde
Sayın Üyemiz,
Siz onay vermediğiniz sürece moderatorler olarak size ait olan özel mesajlarınızı biz göremeyiz.
Ancak, bize direkt olarak "Bana özelden küfür edildi, özel mesaj kutumu incelemenizi istiyorum" şeklinde bir istekte bulunmuş olsaydınız, mesaj kutunuz tarafımızca incelenir ve gerekli görüldüğü takdirde cezalar verilirdi.
Yaptığınız şikayette, ilgili topikteki mesajları şikayet etmiştiniz, ancak direkt olarak "özel mesaj kutumun incelenmesini talep ediyorum" dememiştiniz. Bu yüzden siz onay vermediğiniz sürece etik açıdan üyelerimizin özeline girmiyoruz.
Saygılarımızla...
Barış Manço Mix Web Team
ama attğım msj lara kardeşim sorun ne diye bi cvp dahi vermedininiz yani sormadınız olay ne diye yani attığım 4 msj boş yeremiydi istediğim 4 yardım neyse zaten olay kapandı ama biz birşey iletiyorsak size sizde bir msj la ulaşın ne sorunun var diye çokmu zor mod arkadaşlarım
artık yokum sağlıcakla kalın
- baris_onsel
- Demirbaş Üye
Re: MOD' lar kim?
Ben bu konuda hic bir sey bilmiyorum.