sameth yazdı:MOD ARKADAŞLAR SİTENİN SON HALİ GÜZEL OLMUŞ
AMA İÇİMİN ELVERMEDİĞİ BİR NOKTA VAR MİX TE BAYAĞI BİR BOŞBOĞAZ NE YAZDIĞINI TÜRKÇE KONUŞMASINI BECEREMEYEN İNSANLAR TÜREDİ VE İSTEDİĞİ ŞEKİLDE AT KOŞTURUYORLAR HER YERE GEREKSİZ TOPİCLER BİRİ PİSİKOLOG BİRİ YHA NHA GİBİ KONUŞUR DURUMDA BEN MİX İN ESKİ SICAK SAYGILI ORTAMINI ÖZLEDİM AKSESUARINI DEĞİL FARKINDAYIM BENLE BİRLİKTE ESKİLERDEN BAZI ARKADAŞLARDA AYNI KONUDA DERTLİ VEDE ONLARDA MİX E KIRGINLAR MOD ARKADAŞLAR GEREKEN ÖNLEMLER ALINSIN ARTIK
BarisMancoMix.Com'u Nasıl Buluyorsunuz?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- barışhayranı
- Moderator
Kaya yazdı:Arkadaşlar foruma gönderdiğimiz iletiyi düzeltme imkanımız yok mu?
Az önce "Ellerim Ceplerinde" olarak açtığım başlığın mümkünse harf hatası giderilebilir mi?
Teşekkürler...
Mesajınızın sağ üst köşesindeki "edit" sekmesinden mesajlarınızı düzeltebilirsiniz.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
barışhayranı yazdı:Kaya yazdı:Arkadaşlar foruma gönderdiğimiz iletiyi düzeltme imkanımız yok mu?
Az önce "Ellerim Ceplerinde" olarak açtığım başlığın mümkünse harf hatası giderilebilir mi?
Teşekkürler...
Mesajınızın sağ üst köşesindeki "edit" sekmesinden mesajlarınızı düzeltebilirsiniz.
EDİT YOKKİ EDİTLER KALDIRILMIŞ EDİT'İ İSTERÜK

Emre başkaya
- topaldede
- Üst Düzey Üye
- İletişim:
unutmamak adına
barış abimizi unutmamak adına yapılan herseye saygım sonsuz ve barış abinin sonsuza kadar yaşaması için herseye varım iyiki varsın barış mancomix
TEVFİK DEMİR
merhaba
Herkese selamlar ben şimdi yeni üye oldum.Barış Manço'nun büyük bir hayranıyım.Keşke yanımızdan bu kadar erken gitmeseydi.Ama hayat işte..
Yeni üye olduğum için biraz zorlanıyorum.Nerde nereye yazcağmı.
Site gayet çok güzel ve özenli.
Ellerinize sağlık...
Yeni üye olduğum için biraz zorlanıyorum.Nerde nereye yazcağmı.
Site gayet çok güzel ve özenli.
Ellerinize sağlık...

Barış'la kal...
Yer imlerime kaydettiğim bi kaç forum sitesinden biriydi seneler önce. Şimdi Memet kardeşim dediği gibi sosyal paylaşım ağları denen siteler forumları zehirledi. "Kopyala yapıştır - paylaş" daha kolay geliyo insanlara. Aklıma geldi, dün gece uğradım siteye. Nerdeyse 2 saate yakın kalkamadım.
Lüzumlu, lüzumsuz çok tartışma yaşadık ama sitemiz hala her isteğe karşılık veriyor, koskoca bir hazine. Hala yayında kalması da sevindirdi. Bu yüzden Ser'e ayrıca teşekkürler. Nice 10 yıllara.. 

- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye
- İletişim:
Re: BarisMancoMix.Com'u Nasıl Buluyorsunuz?
Yıllardır üyeyim. Çok olmuş buraya uğramayalı.
Hey gidi günler diyeyim.
Selam olsun tüm okuyanlara.
Sevgiyle kalın
Hey gidi günler diyeyim.
Sevgiyle kalın

Re: BarisMancoMix.Com'u Nasıl Buluyorsunuz?
doner-zümrüt yazdı:Yıllardır üyeyim. Çok olmuş buraya uğramayalı.
Hey gidi günler diyeyim.
Sevgiyle kalın