Kurtalan Ekspres tekrar sahnelerde......
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Kurtalan Ekspres tekrar sahnelerde......
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım çok güzel yazılar var herkese selamlar benim adım bora kurtalan ekspres in teknik asistanıyım burada bu kadar mançolog varken bende burada olmalıyım dedim ayrıca kadıköyde her hafta cuma günleri shaft ın hemen karşısında karma music centre da kurtalan ekspres performansı var herkesi bekleriz....
- barışhayranı
- Moderator
hoşgeldiniz bass-ist 

[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
-
- Yeni Üye
slm
ben antalyada yaşıyorum ama bunu duydum ya 3 hafta sonra ordayım ama barış abimin arkadaşları için oraya gelipte biraz sohbet etmemek olmaz gelince size nasıl ulaşcam????
- sameth
- Profesyonel
- İletişim:
kadir 2023 yazdı:bende öyle..Cindy yazdı:Hos geldin. Istanbulda olsam keske gelirdim ama malesef uzaktayimhoşgeldin bass-ist.......
BARIŞ abinin en yakın dostları KURTALAN EXPRESE SELAMLAR...
inşallah istanbula yolumuz düşerse geliriz...
Bİ GÜN AYARLAYIP GİDELİM DİNLEMEYE HEMŞO NE DERSİN KABRİNİDE ZİYARET EDERİZ Bİ ARA AYARLAYALIM BUARADA HOŞ GELDİN KARDEŞİM BASS-İST DÖNENCE HARİKAYDI DAHA Bİ ANLAM KAZANMIŞ FAZLA BOZMADAN MUTHIŞ YAPMIŞIN EMEĞİNE SAĞLIK
artık yokum sağlıcakla kalın
Hoşgeldın bass-ist kardes.sen anladıgım kadarıyla bass cısın yoksa ben mı yanlısım.
BARIŞ abımızle nıce zaman gecırmıs olan o degerlı KURTALAN EXPRESS e benım ve bızım adımıza selamlarımızı soylermısın....
tekrardan hoşgeldın istanbula bır gun gelırsem hemen tarıf ettıgın yerı bulmaya calısacam..
BARIŞ abımızle nıce zaman gecırmıs olan o degerlı KURTALAN EXPRESS e benım ve bızım adımıza selamlarımızı soylermısın....
tekrardan hoşgeldın istanbula bır gun gelırsem hemen tarıf ettıgın yerı bulmaya calısacam..
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
- baris_onsel
- Demirbaş Üye
- barışhayranı
- Moderator
evet saatide öğrenebilirimyiz 

[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
arkadaşlar her cuma günü 23:00 dan sonra başlıyo gelecek olanlar özel mesaj atsın konuşalım....
bu arada bende bas gitar çalıyorum ayrıca eser taşkıran ile stüdyoda çalışıyorum tonmaisterim. Yakında bi iş çıkarıyoruz o projede çalıyorum proje mistik rock olayYunus Emre ve Mevlana sözlerinden olan ilahileri rock versiyonlarını yaptık güvendiğimiz bi iş oldu tabiki eserin muhteşem aranjeleri ile çok etkili oldu albüm yakında piyasada
bu arada bende bas gitar çalıyorum ayrıca eser taşkıran ile stüdyoda çalışıyorum tonmaisterim. Yakında bi iş çıkarıyoruz o projede çalıyorum proje mistik rock olayYunus Emre ve Mevlana sözlerinden olan ilahileri rock versiyonlarını yaptık güvendiğimiz bi iş oldu tabiki eserin muhteşem aranjeleri ile çok etkili oldu albüm yakında piyasada
eser taşkıran sanırım bi ara grup EGOİST içinn stüdyo ya girmişdii...hatta FD nin basçısı fırat çavaş da bass çalacaktı...yanılmıyorsam bulutsuzluk özlem in gitaristi akın eldes de varr grubun içindeee...ama ne oldu ise albüm çıkmadı...sanırımm eser taskıran bu aralar ufuk yıldırım ın yerine kurtalan ekspres ile birlikte tekrar sahne alıyoorr...
zaten ben de eser taskıran ı özlemiştimm....çokk şükürr askerliği de bitti....

zaten ben de eser taskıran ı özlemiştimm....çokk şükürr askerliği de bitti....
....bm777dd....
evet eser taşkıran egoist in kurucusu grup aynen dediğin gibi davuldada athenadan tanıdığınız turgay gülaydın var albüm bitti ve çok sıkı bi albüm oldu bazı sürprizleride içinde barındırıyo ama söylemeyeceğim şimdi...
albüm çıkınca dinlersiniz.
eser kurtalan ekspres e geri döndü ve süper oldu bencede....

eser kurtalan ekspres e geri döndü ve süper oldu bencede....

bass-ist yazdı:
... Yakında bi iş çıkarıyoruz o projede çalıyorum proje mistik rock olay Yunus Emre ve Mevlana sözlerinden olan ilahileri rock versiyonlarını yaptık güvendiğimiz bi iş oldu tabiki eserin muhteşem aranjeleri ile çok etkili oldu albüm yakında piyasada
Buna çok sevindim, dilerim alnınızın akıyla çıkarsınız projenin içinden...
Başka bir başlıkta da belirtmiştim (hoş bir tesadüf oldu); bu tür (Yunus'tan) eserleri Bariş Ağabey'den dinlemeyi çok istemiştim... kısmet sizeymiş

İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- alp1985alp
- Kıdemli Üye