2009'a Merhaba...!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco_mania
- Üst Düzey Üye
2009'a Merhaba...!
Sevgili arkadaşlar hepinimizin yeni yılını kutluyorum.İnşallah sağlıklı , huzurlu , başarılı , mutlu ve BARIŞ dolu bir yıl geçirirsiniz.Ayrıca şunuda eklemek istiyorum; malum Barış Abi mizin vefat yıldönümü yaklaşıyor şubata girdiğimiz ilk haftalarda kabirine ziyareti unutmayalım arkadaşlar...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
- manco_mania
- Üst Düzey Üye
Arkadaşlar bu olaya objektif bakarsak bundan önce İsrailde bizlere az şey yapmamış ama tabiki de çocuk ölümleri çok kötü bir şey ama allahın sopası yok biri çıkıp açık açık ben kafirim benim gücüm var eziyorum diyo buda kötü bişiy ama neyse biz susalım bu konuda bence çünkü kem sözler bizlere yakışmaz hele Barışcıyız ya hiç yakışmaz
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar bu olaya objektif bakarsak bundan önce İsrailde bizlere az şey yapmamış ama tabiki de çocuk ölümleri çok kötü bir şey ama allahın sopası yok biri çıkıp açık açık ben kafirim benim gücüm var eziyorum diyo buda kötü bişiy ama neyse biz susalım bu konuda bence çünkü kem sözler bizlere yakışmaz hele Barışcıyız ya hiç yakışmaz
arkadaşım bunlar kem sözler değil.. bence bir Barışcıya böyle bir katliam karşısında susmak yaraşmaz.. orada ölenler bizim de kardeşlerimiz.. bizim başımıza böyle bir olay gelse (Allah korusun), bizim içinde başka ülkeler susalım, bize kem sözler yakışmaz mı desinler..
neyse "BARIŞ_CEM_BARIŞ" arkadaşım, ben seninde kötü niyetle söylemediğini biliyorum fakat biraz daha dikkatli olursak daha güzel olur...
- emre_gul28
- Yeni Üye
EDDA_esra yazdı:BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Arkadaşlar bu olaya objektif bakarsak bundan önce İsrailde bizlere az şey yapmamış ama tabiki de çocuk ölümleri çok kötü bir şey ama allahın sopası yok biri çıkıp açık açık ben kafirim benim gücüm var eziyorum diyo buda kötü bişiy ama neyse biz susalım bu konuda bence çünkü kem sözler bizlere yakışmaz hele Barışcıyız ya hiç yakışmaz
arkadaşım bunlar kem sözler değil.. bence bir Barışcıya böyle bir katliam karşısında susmak yaraşmaz.. orada ölenler bizim de kardeşlerimiz.. bizim başımıza böyle bir olay gelse (Allah korusun), bizim içinde başka ülkeler susalım, bize kem sözler yakışmaz mı desinler..
neyse "BARIŞ_CEM_BARIŞ" arkadaşım, ben seninde kötü niyetle söylemediğini biliyorum fakat biraz daha dikkatli olursak daha güzel olur...
susmak mı? Rahat mısın sen
Arkadaşım ben susalım derken o küçücük çocukları öldüren kişilere kötü söz söylemeyelim dedim onları savunmayalım demedim ki diğer arkadaşımız da rahatmısın diyo hayır elbette değil canım acıyo o çocuk fotoraflarını her gördüğümde evet Eda arkadaşım demek istediğimi söyledi zaten ben biraz yawnlış söyledim o ayrı ama bunun dfa şimdi açıklamasını yaptım yanlış anlaşıldım affedin
Re: 2009'a Merhaba...!
2009 diyorsun suan sene 2023. 14 yil gec kalmisim.