[/b]İŞTE SAVAŞ MANÇO'NUN FACEBOOK'TAKİ CEVABI
Sinem MerCan 01 Şubat, 22:32'da
Bencede Ne konuda bu kanıya verdiniz SAVAŞ ABİ.En çok siz biliyorsunuz bizim duygularımızı.Sizinle mailleşiyoruz yıllardır..Buna rağmen BOZULAN ne bizi aydınlatırsanız sevinirim.Birşeyler BOZULMUŞSA bu biz BARIŞSEVERLER yüzünden değil.Bunu Biliyorum en azından.Sadece Ölüm yıldönümünde UZUN SAÇLI DEV Adamı hatırlayanlardan değiliz bunu siz biliyorsunuz.Öyleki Hala BARIŞ buluşmaları düzenliyor Onun şarkılarını söylüyoruzhiçbir çıkar gözetmeksizin.Bunu reklam yapmıyoruz..Biz ONU SEVDİK.ne olursa olsun değişmeyecek.Ama Birilerinin Unuttuğu kesin.Sadece Ölüm Yıldönümlerinde TVye çıkıpp AA hadi BARIŞ'ı analım diyerek reyting Toplayanlar mesela(ALİ KIRCA yı kesinlikle ayrı tutuyorum yanlış anlaşılmasın).Onlar zaten umrumuzda değil..Bunu Yaşatması GEREKENLER Yaşatmıyor ama biz YAŞATIYORUZ bu sevgiyi..Bence Biraz da YAKINLARININ bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.Yanılıyormuyum.
Sinem MERCAN Savaş Manço 01 Şubat, 23:09'da
Yanıtım uzun olmuş: 2 kerede yolluyorum 1/2
Sinem, çanak tuttun!..
1-) Rolls-Royce nerde?
2-) Cenaze günü Lale'nin yanında oturup Rolls-Royce'u kullanan Sulhi Aksüt nerde?
3-) Fotograf makineleri nerde?
4-) Diğer tablo, kristal, renkli cam vs kolleksiyonları falan nerde?
5-) Barış'ın evleri, arabaları, piyanoları nerde?
6-) Ali Kırca'nın programında Hulusi Tunca söyledi: Lale Ahıskalı Barış'ın bütün borçlarını ödemiş. Niye daha 1994'te mal varlığı 8 - 10 milyon dolar olan Barış parasız ve borçlu öldü ve görünüşte işi, gücü, parası olmayan (öyle ki en son Barış'ın Belçika'daki evini de satmış) Lale Ahıskalı Barış'ın borcunu ödemek için gerekli parayı nerden buldu? Savaş Manço 01 Şubat, 23:09'da
Yanıt 2/2
Aşağıdaki yazımın son kısmını okuyun: yoksa lafım sizlere, Barış severlere ve ADAM OLSADA ÇOCUK KALANLARA DEĞİL...
http://www.kanadainfo.com/index.php?vie ... &Itemid=39
Hepinizi Barış ve Sevgi dileklerile kucaklıyorum.
Savaş Manço Sinem MerCan 02 Şubat, 00:10'da
teşekkür ederim savaş abi ..Bizde bazı şeyleri biliyoruz.Bizki o piyano için Modadaki ev için Seferber olmuş Barışseverleriz..İnsanlara inanmak kolaydır..Şu an birçok kişi inansın diye gövde gösterileri sütten çıkmış ak kaşık durumlarında..evet belki birçok kişi inanıyor kolayca...Yıllar önce BARIŞ abinin birilerine inandığı gibi..Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum açıkçası..eminim sizde aynı düşüncedesiniz..Teşekkür ederim yanıtladığınız için..
Mekanın Cennet Olsun BARIŞ ABİ...Yüreklerdesin...En azından BİZİM!!!!