Sevgili Barış Manço için sadece yorumdan itibaren düşüncelerinizi ifade ediyorsunuz hayatta sizin gibi bir barışsever olmak istemem çünkü onun hakkında düşüncelerinizle değil çalışmalarınızla mutlu olur Barış Abimiz için sadece yorum yaptınız evi satıldı göz yumdunuz eşyalarına haciz kondu göz yumdunuz inanıyorum Barış Manço Yaşasa aynan böyle der
siz asla barış sever değilsiniz projelerinizle çalışmalarınızla ön plana çıkmalısınız
saygılarımla Ahmet Yalçınkaya
Barış Manço Rock Müsizyeni
Sayın Barışl Severler
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- ahmetyalcinkaya1992
- Gelişen Üye

- İletişim:
öncelikle önerin için teşekkür ederim kardeşim fakat bu siteye ben yeni üye oldum. ama bu siteye emek vermiş bu sitede barış abimiz için birşeyler yapmış birçok üyemiz var. ki onlar 2006 yılında trtde gündüz kuşağında 7den 77yeyi yayınlattılar. barış abimizin evinin müze haline gelmesinde de bu sitedeki arkadaşlarımızın ısrarlarının büyük bir payı var. haa belki her sitede olduğu gibi belki bu sitede de eksikler var olacaktır. ama bu burdaki kimsenin barış sever olmadığı anlamına gelmez. önerilerin eleştirilerin tabiki dikkate alınacaktır. ama benimde sana bir önerim var. bu siteye emek vermiş herkesin barışsever olduğunu bilmeni istiyorum. adminden en yeni üyeye kadar. tekrar teşekkürler eleştirilerin için.
Arkadaşım bu site zaten forum sitesi yani yapılabilecek tek şey burada paylaşım ve muhabbettir. Hem nereden biliyorsun yapılmadığını bence yapan arkadaşlarımız vardır üstelik her insanın müziğe yeteneği olmayabilir değil mi. Bizi eleştirmişsin ama bizden biri olduğunu unutmuşsun sanırım. Saygılar ALLAH'a (C.C.) emanet ol.
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
ahmet kardeşim ben bunu aylardır söylüyoruz birlik berabirlik yok sitemizde eğer bir çok üye girse etse yeni yeni konularaçılsa yeni yeni projelerimiz olsa BARIŞ abi için toplanıp toplanmak derken herkezin kendi şehrinde toplansa ve projeler yapsa mesela barış manço adına lösemili çocuklara yardım edilse başka başkaeykinlikler yapılsa ve adımız duyulsa duyulsa... güzel olmazmı ama burda ki bir çokarkadaş evet yorumdan başka bir şey yapmıyo bire şeyler yapmak isteyen insanlar görüncede üyeler görünce de kendine yediremiyip kendini siteden ihraç (banlandırıyo) ben bir şey demiyorum kardeşlerim yorum sizin
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Sevgili arkadaşlar burada bazı projelerin gerçekleşmesi imkansız Ahmet kardeşime kırgınım forumdaki arkadaşlar bu ithamını hak etmiyor kardeşim.Tabiki elimizden geldigince projeler yapmaya çalışacagız ama bazıları imkansız mesela bir dizi projen var güzel birşey tabiki ama çok zor hele ki bu krizde tüm kanallar dizi yayından kaldırırken dahada zor.Sevgili Ahmet kardeşim hiç şüphem yokki forumdaki arkadaşarımız makul şartlardaki projelerin hepsine destek vereceğine inanıyorum...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....