İYİ BAYRAMLAR
Moderatörler: barışhayranı, Mod
İYİ BAYRAMLAR
selam bütün bariş sevenlerin ramazan bayramını kutlar sevdiklerinizle mutlu huzurlu güzel günler diliyorum saygılarımla
ben bilirim
-
- Yeni Üye
BAYRAMLARDAKİ ÖZLEM HER DEM ETRAFTA İKEN HATIRLAMAKATIR EN GÜZEL ERDEM...Kahkahalar, yeni heyecanlar, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun..
Tatlılar olsun kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler olsun..
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun..Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın.
'biz' olsun; 'ben' olmasın...mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun.
SEVGİ olsun...
...aşkolsun... EN ÖNEMLİSİ BARIŞ OLSUN...
daha n'oolsun..
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...BUGÜN BAYRAM ERKEN KALKIN ÇOCUKLAR GİYELİM EN GÜZEL GİYSİLERİ KEŞKE SENDE OLSAYDIN KEŞKE
SENSİZ 1 BAYRAM DAHA GEÇİYOR ÖZLEMLE ANIYORUZ...
Tatlılar olsun kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler olsun..
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun..Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın.
'biz' olsun; 'ben' olmasın...mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun.
SEVGİ olsun...
...aşkolsun... EN ÖNEMLİSİ BARIŞ OLSUN...
daha n'oolsun..
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...BUGÜN BAYRAM ERKEN KALKIN ÇOCUKLAR GİYELİM EN GÜZEL GİYSİLERİ KEŞKE SENDE OLSAYDIN KEŞKE

- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye
- İletişim: