Kanal7'de buluşalım
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
Kanal7'de buluşalım
Arkadaşlar 6 ağustos 2008 çarşamba günü saat 22.10'da Barış abimizin ilk ve ne yazık ki son filmi olan "baba bizi eversene yayınlanacaktır.sakın kaçırmayın.
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Çok sağol kardeş mutlaka izleyeceyim
Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Kota sıkıntısı olmayan arkadaşlar TIKLA
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
Cengizhan yazdı:Link çalışıyor üstüste denedim. Tabii TV de daha iyi olur zaten kaliteli de değil ama isteyen izler
yok kardeşim bende kaliteli olup olmadığını kıyaslamadım ki
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:
arkadaşım verdiğin link çalışmıyor lütfen denetliyebilirmisin vede tv de izlemenin ayrı özelliği o anda bir çok ailenin evinde o kanualın olması ve o anda o filmin olması bu çok değişik bir duygu bunu onunla karşılaştırma bence
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
- tekinim01tekinim
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Ailecek izledik, herkes büyük zevk aldı yine
O kadar program varken evde herkesin hemfikir olarak (reklam aralarında bile heyecandan ne zaman başlayacak diye) Baba bizi Eversene izledik
Yine güldük, herkes filmle ilgili bir anısını paylaştı herşey güzeldi. Filmin bende kamera arkası ve İzmir gösteriminden kısa görüntüler var. Bunun üzerine güzel gider diye düşünmüştüm. En kısa zamanda paylaşırım. Unutursam da hatırlatın.
harlemci yazdı:Ailecek izledik, herkes büyük zevk aldı yineO kadar program varken evde herkesin hemfikir olarak (reklam aralarında bile heyecandan ne zaman başlayacak diye) Baba bizi Eversene izledik
Yine güldük, herkes filmle ilgili bir anısını paylaştı herşey güzeldi. Filmin bende kamera arkası ve İzmir gösteriminden kısa görüntüler var. Bunun üzerine güzel gider diye düşünmüştüm. En kısa zamanda paylaşırım. Unutursam da hatırlatın.
ömer abi bu çok iyi haber, sabırsızlıkla bekliyoruz...çok teşekkür ederiz...