Haydi Barış Abi ye içimizi dökelim...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Haydi Barış Abi ye içimizi dökelim...

Mesajgönderen manco_mania » Cmt Şub 02, 2008 02:23 am

Arkadaşlar bu sayfada sanki karşınızda Barış abimiz varmışcasına ona özleminizi,sevginizi ve söylemek istediginiz bütün güzel şeyleri söyleyip onu analım... BİR DAHA BU DÜNYAYA GELMEYECEK İNSANLARDAN BİR TANESİ SENSİN BARIŞ ABİCİM SENİ VE BIRAKTIĞIN ESER VE DEĞERLERİ ÇOK SEVİYOR VE İÇİMİZDE SAKLIYORUZ,MEKANIN CENNET OLSUN,KABRİN RAHMETLE DOLSUN BARIŞ ABİCİM...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Pzr Şub 17, 2008 04:55 am

Barış Manço Seni Çok Seviyoruz Ve Seni Çok Ama Çok Özlüyoz

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Şub 17, 2008 12:45 pm

barış abi keşke burda olsaydın ve görseydin herşeyi.gördüğünüde bılıyorum aslında ama tek basıma mucadele etmem zor oluyor be abi..seni herşeyinle çok özledim..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
km_manco1325
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen km_manco1325 » Pzr Şub 17, 2008 13:28 pm

Barış Manço ismin her defa okuduğumda , şarkını dinlediyimde ve diyer vakitlerde de seni nakadar çoooook sevdiyimi, seni ne kadar özlediyimi hatırlıyorum :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Şub 17, 2008 15:18 pm

Barış Abi Naber? Öbür Tarafta 7den77ye Devam Mı?

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Şub 26, 2008 16:14 pm

bendeki seni sana anlatmak ve senin karsinda iki kelam etmek cok zor ustadim...bakislarindan yuregine giden o huzunlu yolda huseyni bir aksamustu gibisin kalbimde. :gozyasi: sesin ruhuma oyle bir anne ki,sevkatlerin en mavisinde okyanuslara sigmayan bir coskunlukla sarar bedenimi.tepeden tirnaga ozlem kesildim nerdesin?!!! :gozyasi: :gozyasi:
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''