Samanyolu tv de Ayna programı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Samanyolu tv de Ayna programı
Samanyolu tv'de yayınlanan bir program AYNA,
yapımcısı saim orhan, ne zaman denk gelse izliyorum.
Barış manço ile 7 den 77 ye en benzettiğim program bu
izlerken hep Barış abi olsa şöyle yapardı, Barış abi olsa böyle yapardı diye düşünüyorum.
Ama benzerleri ile karşılatırdığımda da programın tarzı, yapımcının konuşması ve verdiği bilgiler aynı Barış abinin programı.
Sizde bir bakın, sizler ne düşüneceksiniz?
http://www.youtube.com/watch?v=HlRsL11e ... re=related
yapımcısı saim orhan, ne zaman denk gelse izliyorum.
Barış manço ile 7 den 77 ye en benzettiğim program bu
izlerken hep Barış abi olsa şöyle yapardı, Barış abi olsa böyle yapardı diye düşünüyorum.
Ama benzerleri ile karşılatırdığımda da programın tarzı, yapımcının konuşması ve verdiği bilgiler aynı Barış abinin programı.
Sizde bir bakın, sizler ne düşüneceksiniz?
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: Samanyolu tv de Ayna program? </span> </td>
dogru diyon valla ben de hep o programa bakarken BARIS abyi hatirliyorum ama onlar kendilerini BARIS abeye benzetmekle izlenme rekoru kirmak istiyolar ama o imkansiz cunki onu BARIS MANCO yapmisdirmahkum yazdı:Samanyolu tv'de yay?n bir program AYNA,
yap? saim orhan, ne zaman denk gelse izliyorum.
Bar?ç¯ ile 7 den 77 ye en benzettiğ© program bu
izlerken hep Bar? olsa ?apard?? olsa b? yapard? d?orum.
Ama benzerleri ile kar?d? da program?z??n konu?e verdiğ© ¢ilgiler ayn??n program?zde bir bak?zler ne d?eksiniz?
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- km_manco1325
- Demirbaş Üye

- İletişim:
biz asla ve asla kimsenin kotuluyu icin konusmayiz biz sadece o programin bize abimizi yani BARIS MANCOyu andiriyo diye bi sohbet ediyoruzharlemci yazdı:Bar?ç¯ varken de o adam program yap?. Hatta bir b?de ikiside ayn? 祫erlerken kar?lar ve birbirlerinden kaset payla?le yapt?Herkes Manç¯ ' ya benzeyebilir. Sizde herkese benzeyebilirsiniz.
mahkum yazdı:harlemci yazdı:Barış Manço varken de o adam program yapıyordu. Hatta bir bölümde ikiside aynı yeri çekerlerken karşılaştılar ve birbirlerinden kaset paylaşımı bile yaptılar. Herkes Manço ' ya benzeyebilir. Sizde herkese benzeyebilirsiniz.
Çok ilginç bu adamın programı o kadar eski mi?
Tabi ki, kendisine mail attım ama programın kayıtlarını almak için yıllar öncesinde ama işlerinin yoğunluğundan cevap veremedi. İstiyorsanız aralarda Stv ye bakın belki rastlarsınız o görüntelere.
http://www.plaknet.com/saim-orhan-cok-o ... l#pid31684
İşte o röportajı da buldum arkadaşlar, okuma yazması olan mutlaka okusun.
İşte o röportajı da buldum arkadaşlar, okuma yazması olan mutlaka okusun.
- barış_gitar
- Yeni Üye

- mustafaerol
- Yeni Üye

Saim Orhan,Barış abiyi örnek alıyormu bilmiyorum ama Ayna programı da güzel program.
Barış abinin insanlar ile diyaloğu daha farklı idi tabi. Ayna programında gezilen yerdeki insanlara oranın kültürü hakkında bilgi almak için danışılıyor. 7'den 77'ye de ise Barış abinin gezdiği yerdeki insanlar ile farklı bir diyaloğu vardı.
Ayna'da güzel,7'den 77'ye de...
Bir ara Nar-ı Beyza vardı. Oda güzeldi.
Her programın farklı bir dili var. Sunan kişinin kişiliği bunda etkili tabi.
Barış abinin insanlar ile diyaloğu daha farklı idi tabi. Ayna programında gezilen yerdeki insanlara oranın kültürü hakkında bilgi almak için danışılıyor. 7'den 77'ye de ise Barış abinin gezdiği yerdeki insanlar ile farklı bir diyaloğu vardı.
Ayna'da güzel,7'den 77'ye de...
Bir ara Nar-ı Beyza vardı. Oda güzeldi.
Her programın farklı bir dili var. Sunan kişinin kişiliği bunda etkili tabi.
-
BM
harlemci yazdı:Barış Manço varken de o adam program yapıyordu. Hatta bir bölümde ikiside aynı yeri çekerlerken karşılaştılar ve birbirlerinden kaset paylaşımı bile yaptılar. Herkes Manço ' ya benzeyebilir. Sizde herkese benzeyebilirsiniz.
Doğru. Program 1995'te başladı. Barış Manço da o dönemlerde ATV'de 7'den 77'ye yi yapıyordu.