KASIM AYININ KONUGU pLAKNETTE KIM OLCAK

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ladyoftheseventhsky
Gelişen Üye
Gelişen Üye

KASIM AYININ KONUGU pLAKNETTE KIM OLCAK

Mesajgönderen ladyoftheseventhsky » Pzt Eki 29, 2007 11:57 am

Kasimda konuk kim olacak acaba bilen varmi?

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Eki 29, 2007 21:41 pm

hiç bilmiyorum ki :saskin:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Pzt Eki 29, 2007 22:36 pm

Burada bu sorunun cevabı beni mutlu etti. Aslında 3 konuk seçeneğimiz vardı. Fakat 1 konuğumuzu Türkiyemizin içinde bulunduğu terör olayları sebebiyle ve onun öncesinde bu tür haberlerle anıldığı için eledik, isim olarak vermeyeceğim ama bu Dünyanın en büyük sanatçısıda olsa, Pkk terör örgütü çatısı altında hangi sanatçı bunu yaparsa yapsın affedilemez.

Diğer 2 konuğumuz arasından da seçme yapacağız. Şu an 2 gün kaldı, fakat Türkiye'de Anadolurock müziği yapan ve yıllarca şarkıları dilimizde düşmeyen bir grup bu ay Plaknet'te olacaktır.

Süpriz olması açısından açıklama 1 kasımda yapılacaktır. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Eki 29, 2007 23:12 pm

acaba hangi grup çok merak ettim :saskin:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Kas 10, 2007 17:55 pm

3 hürel

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Çrş Kas 14, 2007 20:55 pm

selam ömer bey bu büyük sanatcıyı çok merak ettim acaba kim bilmek isterdim saygılar
ben bilirim

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Prş Kas 15, 2007 16:53 pm

yar_ola yazdı:selam ömer bey bu büyük sanatcıyı çok merak ettim acaba kim bilmek isterdim saygılar

www.plaknet.com a bi kere bak görürsün, ayrıca ilginin azlığı beni şaşırtmadı. Şimdi kalkıpta kimse neden popo sallayan magazin programları her kanalda çok, barış abi hiç bi kanalda yok demez inşallah, daha iğneyi kendinize batırmamışsınız dahi, üzüldüm açıkcası. öyle kolay kolay da buralara mesaj yazmam ben, herneyse.