KASIM AYININ KONUGU pLAKNETTE KIM OLCAK
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

KASIM AYININ KONUGU pLAKNETTE KIM OLCAK
Kasimda konuk kim olacak acaba bilen varmi?
Burada bu sorunun cevabı beni mutlu etti. Aslında 3 konuk seçeneğimiz vardı. Fakat 1 konuğumuzu Türkiyemizin içinde bulunduğu terör olayları sebebiyle ve onun öncesinde bu tür haberlerle anıldığı için eledik, isim olarak vermeyeceğim ama bu Dünyanın en büyük sanatçısıda olsa, Pkk terör örgütü çatısı altında hangi sanatçı bunu yaparsa yapsın affedilemez.
Diğer 2 konuğumuz arasından da seçme yapacağız. Şu an 2 gün kaldı, fakat Türkiye'de Anadolurock müziği yapan ve yıllarca şarkıları dilimizde düşmeyen bir grup bu ay Plaknet'te olacaktır.
Süpriz olması açısından açıklama 1 kasımda yapılacaktır. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.
Diğer 2 konuğumuz arasından da seçme yapacağız. Şu an 2 gün kaldı, fakat Türkiye'de Anadolurock müziği yapan ve yıllarca şarkıları dilimizde düşmeyen bir grup bu ay Plaknet'te olacaktır.
Süpriz olması açısından açıklama 1 kasımda yapılacaktır. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler.
yar_ola yazdı:selam ömer bey bu büyük sanatcıyı çok merak ettim acaba kim bilmek isterdim saygılar
www.plaknet.com a bi kere bak görürsün, ayrıca ilginin azlığı beni şaşırtmadı. Şimdi kalkıpta kimse neden popo sallayan magazin programları her kanalda çok, barış abi hiç bi kanalda yok demez inşallah, daha iğneyi kendinize batırmamışsınız dahi, üzüldüm açıkcası. öyle kolay kolay da buralara mesaj yazmam ben, herneyse.