BARIŞ MANÇO HAKKINDAKİ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ.............
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barışkolik
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
BARIŞ MANÇO HAKKINDAKİ TÜM DÜŞÜNCELERİNİZ.............
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE
Sayın üyemiz;
Tek satırlık, kimseye bir faydası olmayan onlarca topic (başlık) açmakla, her topice aynı mesajı copy/paste ile
çoğaltarak yazmakla neye varacağınızı düşünmektesiniz?
Mesaj atmanızın sınırı yoktur; fakat içi boş topiclerinize artık son vermelisiniz...
Tüm topiclere aynı mesajı atmak yasaktır.
Bu size ikinci uyarımızdır. Eğer böyle devam ederseniz, sizi önce mesaj yazamaz hâle getirmek zorunda kalacak, devam
ettiğiniz taktirde de ihraç etmek zorunda kalacağız...
Saygılarımızla...
Tek satırlık, kimseye bir faydası olmayan onlarca topic (başlık) açmakla, her topice aynı mesajı copy/paste ile
çoğaltarak yazmakla neye varacağınızı düşünmektesiniz?
Mesaj atmanızın sınırı yoktur; fakat içi boş topiclerinize artık son vermelisiniz...
Tüm topiclere aynı mesajı atmak yasaktır.
Bu size ikinci uyarımızdır. Eğer böyle devam ederseniz, sizi önce mesaj yazamaz hâle getirmek zorunda kalacak, devam
ettiğiniz taktirde de ihraç etmek zorunda kalacağız...
Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

SEVGİLİ BARIŞ KOLİK BÖYLE BAŞLIKLAR AÇIP ATILMANA ÜZÜLDÜM KEŞKE ATILMASAYDIN KONUŞURDUK FİLAN ZATAN BARIŞ MANÇ YU SEVDİĞİNİ ÇOK BELLİ ETMİŞSİN SANKİ BİZ SEVMİYORUZ. HERYEREDE SOKMUŞSUN SEVDİĞİNİ BİZ NİYE HERYERDE KALIN HARFLAERLE YAZMIYORUZ BİRYANDA İYİ OLMUŞ DİMİ ARKADAŞLAR KENDİNİ BEYENMİŞLİK YAPMIŞ SONUNDA ATILMIŞ

sen öyle deve kuşu gibi şaşkın şaşkın bakınırsan bir gün duyarsın elbet dıral dedenin düdüğünü

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

barışmançocu yazdı:SEVGİLİ BARIŞ KOLİK BÖYLE BAŞLIKLAR AÇIP ATILMANA ÜZÜLDÜM KEŞKE ATILMASAYDIN KONUŞURDUK FİLAN ZATAN BARIŞ MANÇ YU SEVDİĞİNİ ÇOK BELLİ ETMİŞSİN SANKİ BİZ SEVMİYORUZ. HERYEREDE SOKMUŞSUN SEVDİĞİNİ BİZ NİYE HERYERDE KALIN HARFLAERLE YAZMIYORUZ BİRYANDA İYİ OLMUŞ DİMİ ARKADAŞLAR KENDİNİ BEYENMİŞLİK YAPMIŞ SONUNDA ATILMIŞ![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim adamı hasta etme..
Sen zaten 'barışkolik'sin. Kimi kandırıyorsun?
Senin 'barışkolik' nickli üye olduğunu aklı başında her insan anlar.
Adam gibi söyle ben 'barışkolik' nickli üyeyim diye.
Saçma sapan topicler açarsan tabiki ihraç edilirsin.
Zaten bu gidişle 2. kez ihraç ediliceksin ya..
Bakalım 3.nickin ne olacak..
Bu arada
Zatan olmaz, zaten olur. Beyenmişlik değil, beğenmişlik olur.
Diğerleri kalsın..
EN ÖNEMLİSİ
Barış Manço'nun adını her zaman yanlış yazıyorsun, bari buna dikkat et

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

-
-AnGeLiCa-
- Yeni Üye

BARIŞ MANÇO!!!... onun için ne diye bilirimkii.. şuan dinlediğim müzik tarzının tam dışında bi müzik ama o olmadan olmaz asla olmazzzz!!!... Nasıl bi büyü ondaki nasıl bi sewgi ki bu ülkedeki çou kişi ona hayran çou kişi onun kardeşi, kızı, oğlu, anne si, baba sı... Bunları o sölemişti..
Küçüken onu görmek için her pazar moda daki ewine götütürürdüm kendimi... görene kadar götürmüştü babam bni en sonunda bi gün yakaladım oturmuştuk kaldırımın üstüne we konuşmuştukk... bana yine gel olurmu küçük dudak demişti we o anki duygularımı anlatamam!!!...
Sadece sewmek diil bnmkisi örnek alıyorum onu.. İNSANLIĞA SEWGİSİNİ, SAYGISINI!!!... Onun için sölenicek çok şey warr ama iştee.... ONU ÇOK SEWİORUM we 1943-..... unutmayın...
Küçüken onu görmek için her pazar moda daki ewine götütürürdüm kendimi... görene kadar götürmüştü babam bni en sonunda bi gün yakaladım oturmuştuk kaldırımın üstüne we konuşmuştukk... bana yine gel olurmu küçük dudak demişti we o anki duygularımı anlatamam!!!...
Sadece sewmek diil bnmkisi örnek alıyorum onu.. İNSANLIĞA SEWGİSİNİ, SAYGISINI!!!... Onun için sölenicek çok şey warr ama iştee.... ONU ÇOK SEWİORUM we 1943-..... unutmayın...
-AnGeLiCa- Whisper