"Barış'ın Ruhunu Taşıyorum"
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- m.s.sezgin
- Yeni Üye

"Barış'ın Ruhunu Taşıyorum"
Bu gece tv de seyrettiğim bir programda 8 yaşında bir çocuğun "ben Barış Manço yum" demesi beni şaşırttı. Yerlere göklere sığmayacak kadar büyük bir insan olmak bazı şeylerini biliyor olmak akıl karı değil bence. Nolur anca?? eşinin adını sormuş. Çocuk şıp diye evini jeep ini bulmuş sorun bakalım kimsenin bilmediklerini.Sorsanıza annesini babasını memleketini ilk 45 liğini çalıştığı ekipleri okuduğu okulları doğum tarihini hatta son gününü birlikte geçirdiği ismi telafuz edilmeye bile değmeyen kadını sorun son albümünü sorun 8 yaşındaki çocuk söyler gizli kalmış gerçekleri sorsanıza ey herşeye kadir medya.... işin garibi gözler aynı Barış Baba...
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

evet bende izledim bu akildisi Arif verimli aciklama yapti boyle bisey bilimdisi diye iyice sasirdilar ya
bukadarida fazla
prim ve reklam icin yapmayacagi sey yok medyanin cocuk biyerlerden duyduklarini soyluo dedigin gibi sorsalar ya gecmise dair bicok seyi ev icinde olanlari Dogukanla Batikanin Amerikada okuduklarini herkes bilio sonucta belcikadaki en son tatillerini ve yasadiklarini veya piyanonun basina oturtturup caldirsinlar bakalim calabilecekmi o enfes parcalari
bu ne sacmaliktir ya siddetle kiniyorum gunahtir ya olmus bi insanin ruhuda kalmadi artik...
Modadaki komsularda saskin bu cocugu bir psikiyatriye goturmek lazim diyolar 
- m.s.sezgin
- Yeni Üye

- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

Batikanla konustum simdi dediki`4 sene oncede boyle biri cikip bize gelmisti ayni kisidir muhtemelen offf artik umursamiyorum ya`dedi cocuk uyucak sabah erken dersi varmis olayin ayrintilarini yazmadim artik
tovbe yarabbim yakinda mezardan cikarcaklar bu ne sacmaliktir
yalniz medyada yani olay ario kendine tabi is bitti reyting aldilar yeteri kadar yenilerini bulmamiz lazim evde muze olacak acaba ne degisik bi haber olabilir pesinde

- m.s.sezgin
- Yeni Üye

yok abicim saçmalık resmen. medyanın ztn babaya karşı bir ayıbı var adam pot kırdı ben bilmem barış mançoyu diyor. Ailesine vermişlerdir üç beş kuruş para çılgın welet utanmasa jeep i alıp basıp gitcek. Bilinen tek birşey vardır o da Barış Baba gibi bi adam bir daha gelmez İlkler ölümsüzdür doğru ama ölümsüzlüğü abartmayın....
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

sallamayalim arkadaslar abimizi kimse yikamaz bugune kadar kim yikabildi hic kimse
su muze bir olsunda artik hicbisey istemiyorum 8 senedir Baris abi sayesinde dahada iyi tanidim herseyi olumu bile ondan ogrendim helal olsun
dedigin gibi para vermislerdir cocugada ailesinede hersey beklenir artik zerre kadar hickimseye guvenim yok rezil insanlar jeepin hali neydi bari kapali biyere saklasalardi lastikler patlamis falan
soylenecek soz yok iste Dogukana yazdim ama abi bak durum bu haberin olsun diye o kadar merakli arabalara nasil sahip cikilamaz sokakta duruyor 
ewet arkadaşlar dün gece bu saçmasapan haberi bende izledim..ne sanıyorlar bunlar acaba, bu abuk subuk saçmalığa inanacağımızımı düşünüyolar anlamadım...bu medya izleyenleri saf yerine koymayı ne zaman bırakacak acaba merak ediyorum...üzüldüğüm tek şey " BARIŞ ABİMİZİN BU TÜR SAÇMA HABERLERLE MEDYADA GÖSTERİLMESİ "

- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Bu Kahrolası Medyadan Nefret ediyorum. Şuna bak nasıl düzmüşler hikayeyi. Bi de muhabir şoktayım diyo sizin gibi. Evet ben de şok oldum ama o çocuk yüzünden değil. Barış Abinin o arabası evi Ne halde öyle ya. Araba sokak ortasında tekerleği patlak. Evin duvarları ise yazılarla dolu. Bu ne Vefalı bir millettir rabbim.
bugün starda öğlende bi programda canlı yayına çıktılar tamamını izlemedim ama bi kaç sene çıkan çocukda aynı çocuktu yani reenkarnasyon olduğunu söyleyen.. tek fark vardı ilk çıktığı zamanlarda Barış Manço nasıl öldü diye sorduklarında beim içkime ilaç kattılar öyle öldürdüler beni diyordu şimdi ise sunucu tarafından bu soru sorulduğunda babası susturdu sunucuyu bu konulara girmeyelim dedi sunucu bu konuda konuşmuyormu dediğindeyse konuşuyor ama girmeyelim bu konuya sonra yayından sonra sorarsanız olur gibi bişiyler syledi...
- ladyoftheseventhsky
- Gelişen Üye

Batikan dedi ya 4 sene oncede cikmisti ayni kisi olablir diye dogru iste reziller
kac para aldilar acaba bunun icin stara RTURKTEN CEZA GELMESI LAZIM BOYLE BIR OYUN OYNADIGI ICIN
dOGUKANLA konusuyorum suan sok oldu cok ama cok uzulmus ben bile yazdigima pisman oldum arabaya bi yanlislik vardir bizimkilere sorayim haberi gelmedi cunku dedi stara toplasip mail atalim arkadaslar tepki gosterelim

ya tepki göstermenin hiç bi anlamı olmaz sonuçta yayın yapıyor adamlar , bu barış abide olsa başkasıda olsa bunu nasılsa yaparlardı raytingden dolayı olayı herşey biliyorsunuz bu durumda da izleyicinin tepkisi hiç bi işe yaramaz..
yaptıklarını onaylamıyorum tabiki ma biz tepki göstermesekte herkes zaten bunun bir kurgu olduğunu anlar.. çocuk lale benim karımdı doğukan batıkan çocuklarımdı evim bu demekten başka bişi zaten demiyor daha somut ve özel birşeyler sorup cevap almadıkça kimsede bu saçmalıklara inanmaz zaten..
yaptıklarını onaylamıyorum tabiki ma biz tepki göstermesekte herkes zaten bunun bir kurgu olduğunu anlar.. çocuk lale benim karımdı doğukan batıkan çocuklarımdı evim bu demekten başka bişi zaten demiyor daha somut ve özel birşeyler sorup cevap almadıkça kimsede bu saçmalıklara inanmaz zaten..
ya hadi çocuk ufak bu çocugun aklına babası giriyo ya muhabire ne demeli Barış abinin evinin önünde duruyor sağdaki duvarda koskoca dönence yazıyor 34 BM 777 yazılı plaka duruyor mutlaka Barış abi öldügünde bir kerede olsa gazetede görmüştür hatırlamasa bile evin önünde hatırlamaması çok zor ama gerizekalı muhabir buralarda Barış Manço'nun evi varmış nerede acaba diyor tesadüfe bak ya koskoca Moda semtinde tamda evin önündeyken soruyorum Allahım akıl fikir ver ya
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
evet ben o haberi izlemiştim. bu insanlara anca böyle yapılır:ladyoftheseventhsky yazdı:Batikanla konustum simdi dediki`4 sene oncede boyle biri cikip bize gelmisti ayni kisidir muhtemelen offf artik umursamiyorum ya`dedi cocuk uyucak sabah erken dersi varmis olayin ayrintilarini yazmadim artik![]()
![]()
tovbe yarabbim yakinda mezardan cikarcaklar bu ne sacmaliktir
yalniz medyada yani olay ario kendine tabi is bitti reyting aldilar yeteri kadar yenilerini bulmamiz lazim evde muze olacak acaba ne degisik bi haber olabilir pesinde
![]()
EDDA_esra yazdı:ewet arkadaşlar dün gece bu saçmasapan haberi bende izledim..ne sanıyorlar bunlar acaba, bu abuk subuk saçmalığa inanacağımızımı düşünüyolar anlamadım...bu medya izleyenleri saf yerine koymayı ne zaman bırakacak acaba merak ediyorum...üzüldüğüm tek şey " BARIŞ ABİMİZİN BU TÜR SAÇMA HABERLERLE MEDYADA GÖSTERİLMESİ "![]()
com yazdı:BUNUN YANLIS OLDUGUNU MEDYA KENDISI DE BILIYOR. COCUK SAVAS "ABISINI" ZOR TANIDI, "KARDESI" OKTAY MANCOYU ISE "UNUTMUSTU".![]()
AMA ISIN TUHAF OLAN YANI SAVAS MANCO BU COCUGA INANMADIGI HALDE NEDENSE HIC ITIRAZ ETMIYOR. ACABA RAHMETLI KARDESINDEN BIRSEYLER MI BULUYOR ONDA? NE DERSINIZ?
zaten kurgu olduğu her halinden belli ama bi kaç yeri öğretmeyi unutmuşlar çocuğa canlı yayında kaç kardeşsiniz denildiğinde 1 tane oda İnci Manço dedi
m.s.sezgin yazdı:yok abicim saçmalık resmen. medyanın ztn babaya karşı bir ayıbı var adam pot kırdı ben bilmem barış mançoyu diyor. Ailesine vermişlerdir üç beş kuruş para çılgın welet utanmasa jeep i alıp basıp gitcek. Bilinen tek birşey vardır o da Barış Baba gibi bi adam bir daha gelmez İlkler ölümsüzdür doğru ama ölümsüzlüğü abartmayın....
Aynen katılıyorum arkadasım bende o programı izledim ve inanılmaz derecede sacma geldi.İnsanlar herşeyi yspıyorlar reyting için.SAÇMALIK resmen.................
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
EDDA_esra yazdı:ewet arkadaşlar dün gece bu saçmasapan haberi bende izledim..ne sanıyorlar bunlar acaba, bu abuk subuk saçmalığa inanacağımızımı düşünüyolar anlamadım...bu medya izleyenleri saf yerine koymayı ne zaman bırakacak acaba merak ediyorum...üzüldüğüm tek şey " BARIŞ ABİMİZİN BU TÜR SAÇMA HABERLERLE MEDYADA GÖSTERİLMESİ "![]()
Katılıyom Böle şeyler...