Bahadır Akkuzu'ya sormak istedikleriniz !
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Bahadır Akkuzu'ya sormak istedikleriniz !
Arkadaşlar ayın Eylül ayının ilk haftası Bahadır Akkuzu plaknet.com 'un konuğu olacaktır. Sormak istediğiniz tüm sorular için konumuzun linkini veriyorum.
Sağlıcakla kalın
http://www.plaknet.com/bahadir-akkuzuya-sormak-istediklerinizi-bu-baslik-altindan-yazabilirsiniz-t-7935.html
Sitede soru sorabilmek için üye olmalısınız. Üyelik sırasında sizden aktivasyon istenekcektir. Aktivasyon otomatik olduğu için mail adresinize yollanıyor. Ama eğer gelmezse buradan yazın size yardımcı olurum.
Sağlıcakla kalın
http://www.plaknet.com/bahadir-akkuzuya-sormak-istediklerinizi-bu-baslik-altindan-yazabilirsiniz-t-7935.html
Sitede soru sorabilmek için üye olmalısınız. Üyelik sırasında sizden aktivasyon istenekcektir. Aktivasyon otomatik olduğu için mail adresinize yollanıyor. Ama eğer gelmezse buradan yazın size yardımcı olurum.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- fairground
- Forum Duayeni

Arkadaşlar ara ara Bahadır Abi bakıyormuş plaknet teki konulara ancak (bu kadar ilgisiz olmayın) niye az soru var diye aklına birşey gelebilir. Burda zorla mesaj yazın demiyeceğimde, biz bu izini zor koparttık Bahadır abiden, bence bütün forum sorularını sormalıdır. Yoksa bir daha bu fırsat geçmeyebilir elinize ...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

baris_onsel yazdı:ömer abi sorumu yazdım ve sana da bir sorum olacak.
bahadır akkuzu hangi nickname ile yazacak cevapları?
kendi adını kullanacak birde süprizi olacak ama buraya yazmayın kendisine yazın. ayrıca tükürdüğümü yalamadım. buraya sadece bunu demek için yazdım. dahada size yağmurlu havada su yok barışseverolduğunuzannedeninsancıklar, isteyen benimle gelir isteyende burda beynini örümcek kaplayıncayakadar her konuya sallapati cevap yazar. ayrıca herkesi üye almıyoruz prensip olarak 18 yaşını doldurmuş olmanız ve "aklı yerinde" olmanız gerekmektedir. kusura bakmayın bu site çok çocukca, belki de o yüzden burada böyle birşey yapmak Barış abimizin çalıştığı insanlara ayıp olurdu.
sağlıcakla kalın dostlarım, sadece dostlarım
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
-
ogulcan
- alp1985alp
- Kıdemli Üye

Bahadır Akkuzuya neden beste ve güfte konusunda Kurtalan Ekspress'i kısır bıraktığını söylemek isterdim ancak soramıycam Kurtalanla ilgili ayrı bir başlık açtım orda tartışabiliriz bu konuyu..
Bahadır Kurtalanı mahvetti sürekli Barış Manço şarkılarına sırtını dayayarak nereye kadar bi müddet sonra kendilerini tekrarlıycaklar Barış-Ahmet-Kılıç 3'lüsü sürekli üretiyodu hareketli ve her daim hazır bi gruptu Kurtalan..
Bence Bahadır Kurtalanda sermayeden yiyor!!
Bahadır Kurtalanı mahvetti sürekli Barış Manço şarkılarına sırtını dayayarak nereye kadar bi müddet sonra kendilerini tekrarlıycaklar Barış-Ahmet-Kılıç 3'lüsü sürekli üretiyodu hareketli ve her daim hazır bi gruptu Kurtalan..
Bence Bahadır Kurtalanda sermayeden yiyor!!