sizden bir ricam var bu forum'da kaç kişi yüzyüze gelip tanıştı merak ediyorum yoksa sadece burda yazışmaklamı yetiniyoruz .ben son bir yıldır burda üyeyim ama daha önceleri'de sık sık ziyaret ederdim. şu son bir aydır'da nerdeyse her gün burdayım iyi bir bilgisayar kullanıcısı değilim ama elimden geleni de yaparak sizlerle birşeyler paylaşmaya çalışıyorum .
sevgili barış sever arkadaşlar sizden bir ricam var lütfen barış abi için gerçek bir şeyler yapalım bu sanatçıyı yaşatalım bir yandan evi ne oldu diye düşünüyoruz,takılarına ne oldu vs vs vs düşünmekle yada burda endişelerimizi yazarak çözümlüyemeyiz.
bir şeyler yapmalıyız ilk aşamada iddialı bir şey olmalı arkadaşımız kulahmet 2008 barış manço yılı ilan etti bana göre her yıl,hergün, her dakka Barış manço anıdır'ki kendimize söğlüyoruz başkasına duyuramıyoruz hadi ozaman gerçekten 2008 barış yılı olmasını istiyorsak şimdi haraket etmeliyiz buluşmalıyız yüzyüze gözgöze söğleyeceklerimizi söğleyelim kimimiz samimiyiz kimimiz barış severiz görelim
belki farklı bölgelerden,şehirlerden,ülkelerden bu forum'da buluşuyoruz ama daha öte gitmeliyiz herkes bulunduğu şehirlerden bir buluşma noktası ayarlıyamazmı en azında ilk aşama olarak bunu yapabiliriz .
birkerede olsa deneme değer aynı saatte farklı şehirlerde barış severlerin buluşma anı. daha ileriye
sevgiyle kalın