BİR ARAYA GELMEK İÇİN TIKLAYIN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

BİR ARAYA GELMEK İÇİN TIKLAYIN

Mesajgönderen beyaz » Pzt Tem 30, 2007 00:39 am

arkadaşlar merhaba
sizden bir ricam var bu forum'da kaç kişi yüzyüze gelip tanıştı merak ediyorum yoksa sadece burda yazışmaklamı yetiniyoruz .ben son bir yıldır burda üyeyim ama daha önceleri'de sık sık ziyaret ederdim. şu son bir aydır'da nerdeyse her gün burdayım iyi bir bilgisayar kullanıcısı değilim ama elimden geleni de yaparak sizlerle birşeyler paylaşmaya çalışıyorum .
sevgili barış sever arkadaşlar sizden bir ricam var lütfen barış abi için gerçek bir şeyler yapalım bu sanatçıyı yaşatalım bir yandan evi ne oldu diye düşünüyoruz,takılarına ne oldu vs vs vs düşünmekle yada burda endişelerimizi yazarak çözümlüyemeyiz.
bir şeyler yapmalıyız ilk aşamada iddialı bir şey olmalı arkadaşımız kulahmet 2008 barış manço yılı ilan etti bana göre her yıl,hergün, her dakka Barış manço anıdır'ki kendimize söğlüyoruz başkasına duyuramıyoruz hadi ozaman gerçekten 2008 barış yılı olmasını istiyorsak şimdi haraket etmeliyiz buluşmalıyız yüzyüze gözgöze söğleyeceklerimizi söğleyelim kimimiz samimiyiz kimimiz barış severiz görelim
belki farklı bölgelerden,şehirlerden,ülkelerden bu forum'da buluşuyoruz ama daha öte gitmeliyiz herkes bulunduğu şehirlerden bir buluşma noktası ayarlıyamazmı en azında ilk aşama olarak bunu yapabiliriz .
birkerede olsa deneme değer aynı saatte farklı şehirlerde barış severlerin buluşma anı. daha ileriye :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: gide bilmek için
sevgiyle kalın

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzt Tem 30, 2007 01:30 am

evet beyaz haklısın hiçbir şey yapmıyoruz ben o tarihte çok çok önemli bi işim olmadıgı takdirde mutlaka gelirim

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

barış için

Mesajgönderen beyaz » Pzt Tem 30, 2007 21:55 pm

sevgili batubey
bu bölüme kimler gelebileceğini yazsın ben veya bir başkasıda olabilir bir yer belirler buluşuruz .bu mesaj ne kadar çabuk ulaşırsa herkese tanışmamızda okadar hızlı olur. herkesin buna katılım göstermesi lazım en azından istanbulda bunu başarabilirsek diğer bölgelerede yansıtabiliriz
sevgiyle kalın

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Çrş Ağu 01, 2007 00:22 am

yazdığım mesaj bakılması fenadeğil her bakan gelebilirim diyebilseydi hemen bu hafta sonu buluşabilirdik ama ne yazıkki tanışmak gibi bir niyetimiz yok neden yüzyüze gelmekten çekiniyormuz, korkuyormuyuz tanışmak'mı istemiyoruz böğle burdan yazışmak bize yetiyor diyebilirmisiniz hangisi size göre ben şahsım olarak sizleri çok merak ediyorum ama sanırım sizler hiç merak etmiyorsunuz birbirinizi .bir gün bir tarih verecem burdan ve mutlaka orda olacam gelmek isteyen olursada gelir kimse gelmese kadıköyde sahilde barış abiye selam olsun deyip evimin yolunu tutacam burda yazışmak bana yetmiyor barış abi için bu şekilde bir şeyler yapamayız.
sevgiyle kalın gerçek barış severler...

Kullanıcı avatarı
Cengizhan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen Cengizhan » Çrş Ağu 01, 2007 00:41 am

Güzel bir şey olur ama geçen bende ((((Sitede bugüne kadar en çok 57 kişi Cum Arl 08, 2006 5:29 pm tarihinde online oldu.)))) rekorunu kırmak için sitede toplanalım demiştim ama ne yazık ki başaramamıştık buda bizim bir özeleştirimiz olsun
Ayaz vur vuracaksan hiç utanmadan
Ey talih sende dön döneceksen
Çabuk son yetim yıldız dal derinlere
Kıyamet sende kop kopacaksan

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Çrş Ağu 01, 2007 01:40 am

sevgili cengizhan bu forumda o kadar çok bölüm ve bir okadar konu başlıkları var inanki mesajını okumaya fırsatım olmadı.
ve şunuda belirtmeliyimki şu son bir ay boyunca her akşam bu forumdayım ve en az 4 saat kalıyorum...
siz bana bende size yaparım diye''de düşünüyorsan bak bu hoş değil :?: :?: :?: :?:
sevgiyle kalın barış severler... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kullanıcı avatarı
Cengizhan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen Cengizhan » Çrş Ağu 01, 2007 09:49 am

hayır canım beni yanlış anladın siz bana ben size diye değil bana ne yararı var ben dedim diye toplanılmasının. arkadaşları o rekoru kırmak için çağırdım ve sitede toplayamadım nasıl gerçekte bir araya getirebiliriz diye dedim onu kolay değil
Ayaz vur vuracaksan hiç utanmadan

Ey talih sende dön döneceksen

Çabuk son yetim yıldız dal derinlere

Kıyamet sende kop kopacaksan

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Çrş Ağu 01, 2007 12:04 pm

cengizhan'a katılıyorum.geçen sitede toplanamadık halbuki kaç defa söyledik yarın öbür gün yüzyüze görüşmek için kimse gelmez
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Prş Ağu 02, 2007 00:19 am

sevgili arkadaşlarım
siz gelebiliriz diyebilirmisiniz ?
toplanıp tanışma yeri kadıköy meydanı bir mekanda değil biz açık bir alan'da tanışacağız kadıköyün güzel bir sahili var bir yarım saat içindemi buluşamayız ben avrupa yakasında oturuyorum ben bir yarım saat için de olsa barışseverlerin kimler olduğunu görmek istiyorum ..
sevgiyle kalın gerçek barış severler ..
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cum Ağu 03, 2007 04:51 am

beyaz sen bi gün koy kardeşim eminim ki birileri gelicektir bu hafta pazar olabilir aslında ne dersiniz

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Cum Ağu 03, 2007 22:19 pm

evet sevgili batubey bugün o evi görünce inanamadım gördüklerime
kedi yuvası olmuş orası
evet pazar günü 5 ağustosta kadıköy meydanında bilmiyenler için şöğle sölüyorum atatürk heykelin olduğu yer aynı zaman da koca bir bayrak var
saat 13 te ben orda olacam bu mesajı okuyan herkesi sizleride bekliyorum
biz birimizi hiç görmediğimiz için nasıl tanıyacağız derseniz işte
ben kendimi şöğle tanımlıyorum
ismimden bay mı bayanmı diye düşüne bilirsiniz bayanım ve gerçek ismimi kullanıyorum
o heykelin basamakları ver bilen bilir onların birinin üstünde oturmuş olacam muhtemelen de iki kişi olacam orda
kimbilir belki o raya bir kağıtla barışmançomix'de yazabilirim yada kim erken giderse o yazsın
herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kesi bekliyorum .
sevgiyle kalın barış severler ...

Kullanıcı avatarı
beyaz
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen beyaz » Çrş Ağu 08, 2007 19:29 pm

artık bu başlığın burda olmasının bir anlamı yok .
çünkü istediğimiz buluşma gerçekleşti .
beyaz 3 gustosta burdan buluşma tarihi verdi.
ama herkesten allah razı olsun kimse gelmedi belkide geldiler kendilerini gizlediler kimbilir burda açtığım başlığa okadar çok kişi bakmış ki üçünün gelmesinede razıydım ben 5 ağustos'ta saat tam 13'te ordaydım elimde barışmançomix yazılı bir kağıdı kadıköy meydanındaki heykelin bayrak tarafına bakan kısmına yapıştırdım tam 1 saat 10 dakika bekledim kimse gelmeyince kızkadeşimle barış manço'nun evinin yolunu tuttuk iki gün önce yine gitmiştim ama bu kez evin görüntülerini çekmek için gittim burda sizinle paylaşmak için bunuda şu an için beceremediğim için üzgünüm.
şunu'da belirtmek istiyorum o kağıt parçasını ordan sökmedim belkide hala ordadır kimbilir. evi yakın olan gidip baksın ordamı diye.

bu yazı niye bugüne'de kaldı diyen'de olursa açıklıyım buluşma günü yüksek ateşle kalktım sırf verdiim sözün arkasında durduğumu göstermek için hasta halimle kalktım kadıköy yolunu tuttum ama ordan dönüş benim için ölüm gibiydi bunuda asla abartmıyorum
yüksek ateşle üç gün yattım bugün gendimi biraz daha iyi hissedince belki buluşmanın sonucunu merak edenler iiçin yazdım bu mesajı
arkadaşlar burda açtığım başlığının bir anlamı kalmadı bu başlın iptali mümkünmü bilgisi olan .
sevgile kalın

Kullanıcı avatarı
yar_ola
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen yar_ola » Çrş Eyl 05, 2007 06:10 am

selam bundan 3 hafta önce bende yazdım modada buluşalım demişdim hatta 29 ekim de heryer tatil herkez içinde uygun olur diye yazmıştım elimden geldiği kadar mesaj ları okumaya çalışıyorum saygılar
ben bilirim

Kullanıcı avatarı
alp1985alp
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen alp1985alp » Pzt Eki 15, 2007 22:51 pm

beyler bayanlar ankara toplantınızda muhakkak haber verin zaten yahoo msn adreside var lafta kalmasın genelde çok giremediğimiz için nete toplanılsa sonradan duyuyoruz:(

ama bu sefer elimizden geleni yapalım yapacağımızdanda eminim :sapka: