MANÇOLOG

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

barış_mançolog

MANÇOLOG

Mesajgönderen barış_mançolog » Cmt Şub 17, 2007 21:55 pm

:sapka: SELAM EY BARIŞ SEVERLER.HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ BİLMİYORUM AMA BEN DÜŞÜNDÜM.NE DÜŞÜNDÜM BİLİYORMUSUNUZ?
ŞİMDİ BARIŞ MANÇO'NUN SAĞ OLDUĞUNU VE SİTESİNİ AÇTIĞINI SONRA YAPILAN BU YORUMLARA NE TARZ BİR YORUM VERECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.HEP BİZ YORUM YAPIYORUZ YA ONDAN DİYORUM İŞTE... :sapka:

:alkis: MANÇOLOG :alkis: MANÇOLOG :alkis: MANÇOLOG :alkis:

BM

Mesajgönderen BM » Pzr Şub 18, 2007 02:01 am

Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."

Düşündürücü...

:saskin: :saskin: :saskin:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Şub 18, 2007 10:45 am

BM ARKADAŞIM LÜTFEN BİRAZCIK DUSUNELIM BARIŞ ABİ NEDEN BÖYLE Bİ REKLAMA İHTİYAC DUYSUNKİ????KENDISI DUNYA ÇAPINDA BİR STARLAR MILYONLARCA HAYRANLARI VAR NİYEKİ REKLAMA İHTİYAC DUYCAK ALBÜMÜ SATSIN DIYEMI?CEKTİĞİ FİLMLER GİŞE REKORU YAPSIN DİYE Mİ? VE BIZ BI MANKENDEN BI OYUNCUDAN DEĞİL BARIŞ MANCO DAN BAHSEDİYORUZ.BUKADAR SEVENI VARKEN ONU SEVEN ONUN İCİN CANINI BILE VERICEK BUKADAR SEVENI OLAN BI INSAN BARIS MANCO REKLAM ICIN BUNU ASLA YAPMAZ.O KI Bİ İNSANIN YUZUNUN ASIK OLMASINA DAYANAMAZDI ONUN ICIN AGLAYAN BUNCA INSANA DAYANCAK KADAR VICDANSIZMI YHA :cinnet: :cinnet:
LÜTEFN BOYLE SEYLERE İNANMAYALIM.İNANAN ARKADASLARIMIZIDA BARIS ABIYI ANLATARAK ONUN KAREKTERINDEN BAHSEDEREK UYARALIM :!:

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzr Şub 18, 2007 12:27 pm

Yok yaa gerçekten Barış abimiz Ülkesini seven insanlarını seven yaşama sıkı sıkı bağlı bir insandı nasıl öyle birşey olmuş olsun ama tabiki biz de yaşıyor olmasını tercih ederdik ama asla böyle o tür yollara yönelmez Barış abimiz.. Sevdiklerinden ayrılmak istemezdi :gozyasi:
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

barış_mançolog

Mesajgönderen barış_mançolog » Pzr Şub 18, 2007 13:18 pm

:cinnet: BIRAKALIM BU DENGESİZ İNSANLARI.KENDİ AÇISINDA BARIŞ MANÇOYLA SESİNİ DUYURUP NAM ÇALMAK İSTEMİŞLER AMA AVUCUNU YALADILAR... :cinnet:

:alkis: YALAN BU PALAVRALAR. :alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Şub 18, 2007 19:31 pm

evet bende onu anlatmaya calıstım:)saol

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Şub 18, 2007 21:55 pm

BM yazdı:Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."

Düşündürücü...

gene iyi sallamışın ha BM helal olsun nası beceriyosan süper yazıyosun :P
Galatasaray,İstanbul

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Şub 20, 2007 16:41 pm

BM yazdı:Sene 2000. Hangi gazeteydi bilmiyorum ama bir gazetede aynen şunlar yazıyordu: "Barış Manço'nun öldüğü yalanmış. Kendisini Fransa'da sapasağlam gördük. Önce bizden kaçtı. Ancak kaçamadığını anlayınca bizlere bunu reklam olsun diye yaptığını ve en kısa sürede Türkiye'ye döneceğini söyledi."

Düşündürücü...

Yuh artık!!!Bunu söyleyen gazetecinin Allah'tan da korkusu yok herhalde... :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Çrş Şub 21, 2007 17:17 pm

Ben buna sadece gülerim. Yorum yapmaya bile değmez. Ama gerçekten yaşıyor olsaydı keşke.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Prş Ağu 30, 2007 07:04 am

rapin_kizi__ yazdı:BM ARKADAŞIM LÜTFEN BİRAZCIK DUSUNELIM BARIŞ ABİ NEDEN BÖYLE Bİ REKLAMA İHTİYAC DUYSUNKİ????KENDISI DUNYA ÇAPINDA BİR STARLAR MILYONLARCA HAYRANLARI VAR NİYEKİ REKLAMA İHTİYAC DUYCAK ALBÜMÜ SATSIN DIYEMI?CEKTİĞİ FİLMLER GİŞE REKORU YAPSIN DİYE Mİ? VE BIZ BI MANKENDEN BI OYUNCUDAN DEĞİL BARIŞ MANCO DAN BAHSEDİYORUZ.BUKADAR SEVENI VARKEN ONU SEVEN ONUN İCİN CANINI BILE VERICEK BUKADAR SEVENI OLAN BI INSAN BARIS MANCO REKLAM ICIN BUNU ASLA YAPMAZ.O KI Bİ İNSANIN YUZUNUN ASIK OLMASINA DAYANAMAZDI ONUN ICIN AGLAYAN BUNCA INSANA DAYANCAK KADAR VICDANSIZMI YHA :cinnet: :cinnet:
LÜTEFN BOYLE SEYLERE İNANMAYALIM.İNANAN ARKADASLARIMIZIDA BARIS ABIYI ANLATARAK ONUN KAREKTERINDEN BAHSEDEREK UYARALIM :!:
:alkis: :alkis: :alkis: katılıyom sana çok güzel duygular rapin kızı

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzr Eyl 02, 2007 21:35 pm

barış abimiz tüm dünyada ün-nam almış birisi.böyle birklam yapacak kadar ihtiyacı yok.

asıl o gazete kendini yükseltmek için böyle bir söylenti sürmüştür ortaya bence :kizgin: