MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Mançolayizm
- Profesyonel
MANÇO TV KANALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mançoist kardeşlerim;;;
Başlıktan da anlayacağınız üzere, artık ülkemize BARIŞ MANÇO ismini taşıyan bir TELEVİZYON KANALI kurulsun artık...
Bu fikrimi biliyorum daha önceleri sizler de düşündünüz, ama biraz ütopik olduğu için hemen vazgeçmiş olabilirsiniz...
Ama ben buna inanıyorum, MANÇO TV KANALI niye olmasın...
Barış Abimizi anlatan, şarkılarını sürekli olarak çalan, eski programlarını tekrar yayına sürerek yeni gelen kuşaklara BARIŞ MANÇO'yu tanıtan, sevdiren, O'nun felsefesini aşılayan bir kanal kurulmasının zamanı geldi de geçiyor bile...
Kardeşlerim, bu fikrim üzerinde daha önce herhengi bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum ama bizler bunu hayata geçirmek zorundayız,BARIŞ Abimize küçücük bi borcumuz varsayalım...
Kolay olamayacak biliyorum ama bizler bunu başaracaz...
MANÇO TV hayali gerçekleşiyor...
Ama ben buna inanıyorum, MANÇO TV KANALI niye olmasın...
Barış Abimizi anlatan, şarkılarını sürekli olarak çalan, eski programlarını tekrar yayına sürerek yeni gelen kuşaklara BARIŞ MANÇO'yu tanıtan, sevdiren, O'nun felsefesini aşılayan bir kanal kurulmasının zamanı geldi de geçiyor bile...
Kardeşlerim, bu fikrim üzerinde daha önce herhengi bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum ama bizler bunu hayata geçirmek zorundayız,BARIŞ Abimize küçücük bi borcumuz varsayalım...
Kolay olamayacak biliyorum ama bizler bunu başaracaz...
MANÇO TV hayali gerçekleşiyor...

aRaDan 8 YıL GeçSede Seni uNutMadım..
80 YıL GeçSede unutMayacaĞıM..
Barış Abi..
80 YıL GeçSede unutMayacaĞıM..
Barış Abi..
- Mançolayizm
- Profesyonel
En başta bu işe inanacaz arkadaşlar...Gerisi artık maddiyata bakıyor, maddi tarafını da belli bir yere gelmiş özel kişilerin üstlenmesi ile tabiiki bizler de elimizden gelen maddi ve manevi yardımı yapacaz ama önemli olan Türkiye çapında ünlü birinin veya birilerinin bu işe el atması...
Benim için en uygun çözüm yolu MANÇO TV için devletimizin bu işe el atması, devletimiz ne yapsa da az Barış Abimiz için ama en sağlam yol da bu gözüküyor, yoksa biraz hayali düşünecek olursak sayısal loto, milli piyango,iddaa gibi şans oyunlarının tutması gerekiyorki bir kaç trilyonla bu işe bi başlangıç yapabilelim ki gerisi de gelsin...
Neyse arkadaşlar dedimya bu işe inanacaz öncelikle, bu yüce ve hak eden isteğimizi gerekli mercilere duyuracaz, ne kadar ciddi olduğumuzun farkına vardıklarında doğru olanı yapacaklarından başka yapacak seçenekleri olmaz diye düşünüyorum...
HERŞEY BARIŞ İÇİN...
Benim için en uygun çözüm yolu MANÇO TV için devletimizin bu işe el atması, devletimiz ne yapsa da az Barış Abimiz için ama en sağlam yol da bu gözüküyor, yoksa biraz hayali düşünecek olursak sayısal loto, milli piyango,iddaa gibi şans oyunlarının tutması gerekiyorki bir kaç trilyonla bu işe bi başlangıç yapabilelim ki gerisi de gelsin...
Neyse arkadaşlar dedimya bu işe inanacaz öncelikle, bu yüce ve hak eden isteğimizi gerekli mercilere duyuracaz, ne kadar ciddi olduğumuzun farkına vardıklarında doğru olanı yapacaklarından başka yapacak seçenekleri olmaz diye düşünüyorum...
HERŞEY BARIŞ İÇİN...
Aslında neden olmasın. Çok özlüyorum gerçekten o programlarını izlemeyi. Bazen Trt veriyor yakaladıkça izliyor ve eski günlere dönüyorum çok hoşuma gidiyor. Bunu istediğim zaman izleyebilmek hoş olur doğrusu.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)
- Mançolayizm
- Profesyonel
arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Barış Manço TV olursa o zaman
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
de olsun böyle bir şey olur mu?
İstediğimiz şeyler, başta TRT olmak üzere TV'lerin Barış Manço'ya daha fazla yer vermeleri, şarkılarının radyolarda daha fazla çalınması gibi şeyler olsun.
Lütfen gerçekçi olalım.
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
İstediğimiz şeyler, başta TRT olmak üzere TV'lerin Barış Manço'ya daha fazla yer vermeleri, şarkılarının radyolarda daha fazla çalınması gibi şeyler olsun.
Lütfen gerçekçi olalım.
Galatasaray,İstanbul
- Mançolayizm
- Profesyonel
- Mançolayizm
- Profesyonel
Ya kardeşim anlamıyorum seni, Barış Abi başlı başına bir dünya zaten, O'nu tv kanalları bile anlatamaz ama bu yeni gelen kuşak Barış Abimizi kimlerden öğrenecek???
Sadece şarkılarını dinleyerek Barış'ı anlayamayız, bilemeyiz,O'nunla ilgili programların tekrar yayın hayatına sürülmesi gerekiyor...
Diyecen ki diğer kanallar da bu işi yapar, ne gerek var MANÇO TV ye, ama kardeşim dedimya sen daha nerede yaşadığını bilmiyon galiba. Bu millet artık yavaş yavaş BARIŞ'ı unutmaya başladı, bugün bu tanıma tanık oldum, mezarlığına 100 kişi dahi gelmemişti, ama toprağa verildiği günü herkes hatırlıyor, sanki mahşer kurulmuştu...
Kardeşim sen daha çooook beklersin şimdiki tv kanallarının Barış Manço ile ilgili haberler vermesine, O'nun felsefesini anlatmasını çok beklersin, bu basın ve medyanın kimlerin tekelinde olduğunu unutma...
Bunun için BARIŞ MANÇO'ya özel bir kanalın açılması lazım, açılacak ta...
Sadece şarkılarını dinleyerek Barış'ı anlayamayız, bilemeyiz,O'nunla ilgili programların tekrar yayın hayatına sürülmesi gerekiyor...
Diyecen ki diğer kanallar da bu işi yapar, ne gerek var MANÇO TV ye, ama kardeşim dedimya sen daha nerede yaşadığını bilmiyon galiba. Bu millet artık yavaş yavaş BARIŞ'ı unutmaya başladı, bugün bu tanıma tanık oldum, mezarlığına 100 kişi dahi gelmemişti, ama toprağa verildiği günü herkes hatırlıyor, sanki mahşer kurulmuştu...
Kardeşim sen daha çooook beklersin şimdiki tv kanallarının Barış Manço ile ilgili haberler vermesine, O'nun felsefesini anlatmasını çok beklersin, bu basın ve medyanın kimlerin tekelinde olduğunu unutma...
Bunun için BARIŞ MANÇO'ya özel bir kanalın açılması lazım, açılacak ta...
- fairground
- Forum Duayeni
onxGS yazdı:arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
Lütfen gerçekçi olalım.
yapma allah aşkına manço bu saydığın isimlerle bir mi?
tv dünyasında pek çok eseri var biliyorsun.
ama tv kanalı kurulması ihtimali gerçekten çok az.
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
fairground yazdı:onxGS yazdı:arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
Lütfen gerçekçi olalım.
- Mançolayizm
- Profesyonel
iyi kardeşim o zaman sen
Lale Ahıskalı'ya
TRT'ye
TGRT'ye
aTV'ye
Erkmen Sağlam'a
Emre Plak'a
Barış Manço ile ilgili kayıtların, yayınların telif hakkını ödeyecek bir formül bul,
stüdyo,alıcı-verici,kameralar'ın, orada çalışacak elemanların paralarını ödeyecek formülü bul,
tv'lerin her yıl ödediği vergileri ödeyecek bir formül bul, eyvallah.
Bu birincisiydi.
Barış Manço'nun tamam yaptığı kayıtlar dünya kadar. Ama diyelimki hepsini bi şekilde aldın yayınladın. sonra nolacak? en başa mı döneceğiz???
nerede yaşadığımı gayet iyi biliyorum ve Barış Manço'yu da tanıyorum.
Olmayacak işler peşinde koşmanın alemi yok..
Lale Ahıskalı'ya
TRT'ye
TGRT'ye
aTV'ye
Erkmen Sağlam'a
Emre Plak'a
Barış Manço ile ilgili kayıtların, yayınların telif hakkını ödeyecek bir formül bul,
stüdyo,alıcı-verici,kameralar'ın, orada çalışacak elemanların paralarını ödeyecek formülü bul,
tv'lerin her yıl ödediği vergileri ödeyecek bir formül bul, eyvallah.
Bu birincisiydi.
Barış Manço'nun tamam yaptığı kayıtlar dünya kadar. Ama diyelimki hepsini bi şekilde aldın yayınladın. sonra nolacak? en başa mı döneceğiz???
nerede yaşadığımı gayet iyi biliyorum ve Barış Manço'yu da tanıyorum.
Olmayacak işler peşinde koşmanın alemi yok..
Galatasaray,İstanbul
fairground yazdı:onxGS yazdı:arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
Lütfen gerçekçi olalım.
öyle bir şey kastetmedim dostum. demek istediğim; Barış Manço TV tarzı bir şey açılırsa o zaman herkes kendi hayranı olduğu sanatçının TV sini açmak ister ve bu konuda da sonuna kadar haklı olurlar.
Galatasaray,İstanbul
- Mançolayizm
- Profesyonel
- fairground
- Forum Duayeni
onxGS yazdı:fairground yazdı:onxGS yazdı:arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
Lütfen gerçekçi olalım.
öyle bir şey kastetmedim dostum. demek istediğim; Barış Manço TV tarzı bir şey açılırsa o zaman herkes kendi hayranı olduğu sanatçının TV sini açmak ister ve bu konuda da sonuna kadar haklı olurlar.
bu ihtimali ben de zayıf görüyorum zaten.
benim demek istediğim tv için manço kadar dökümanı olan başka bir sanatçı yok. bu yüzden bu karşılaştırma yanlış olur diyorum
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
onxGS yazdı:fairground yazdı:onxGS yazdı:arkadaşlar lütfen gerçekçi olur musunuz!
Fikret Kızılok TV
Zeki Müren TV
Cem Karaca TV
Kemal Sunal Tv
.............
Lütfen gerçekçi olalım.
bence onxGS haklı...Bende Cok isterim ama böle birşeyin olmayacağını biliorum
- Mançolayizm
- Profesyonel
- Mançolayizm
- Profesyonel