BARIŞ ABİMİZİN AİLESİ DE zor durumda bunu da BİLİN

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

BARIŞ ABİMİZİN AİLESİ DE zor durumda bunu da BİLİN

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr Ara 03, 2006 15:43 pm

ARKADAŞLAR lütfen demeyin ki" BİZ BU KADAR UĞRAŞ VERİYORUZ AİLESİ NEDEN BİŞİ YAPAMIYO" .İNANIN DUYDUĞUMA VE GÖRDÜĞÜME GÖRE ONLAR DA ZOR DURUMDAYMIŞLAR, ELLERİNDEN NE GELDİYSE HER ŞEYLERİNİ ELLERİNDEN ALMIŞLAR.BEN ANLATMIYIM BUNLARIN AYRINTILARINI dexar ARKADAŞIMA SORUN..EMİNİM FİKİRLERİNİZ BİRAZ DAHA DEĞİŞECEKTİR BUNA İNANIYORUM BEN..K.ÇOK.İ.B BARIŞ SEVGİSİYLE KALIN...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Ara 03, 2006 17:01 pm

saçma.
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzr Ara 03, 2006 17:11 pm

onxGS yazdı:saçma.

saçma olabilir ama efendiliğini koru sen genelde böyle bir uslup taşıyorsun aklını başına devşir
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr Ara 03, 2006 17:14 pm

PEKİ ARKADAŞIM SORABİLİR MİYİM NEDEN SAÇMA? ben elimden geleni yapmaya hazırım barış abim için fakat ZANNETMİYORUM Kİ AİLESİ UMURSAMAZ OLSUN..ONLAR DA İSTEMEZ BARIŞ MANÇONUN ESERLERİNİN YOK OLMASINI...BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA SAÇMA DEMENEDE SAYGI DUYUYORUM TEŞEKKÜR EDERİM
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr Ara 03, 2006 17:25 pm

OĞULLARININ BU FORUMDAN HABERLERİ VARMIŞ, GİRİP OKUDUKLARI ZAMAN ÇOK ÜZÜYOLARMIŞ, BARIŞ ABİM HERŞEYİNİ BİZE EMANET ETTİ, BARIŞ MANÇOYU SEVİYORSAK ONUN DEĞER VERDİĞİ AİLESİNE SAHİP ÇIKALIM. BEN BARIŞ ABİMİN YADİGARLARINA KÖTÜ DAVRANAMAM Kİ.EĞER YANILIYORSAM BİLİYİM...

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzr Ara 03, 2006 17:48 pm

:saskin:

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Pzr Ara 03, 2006 20:14 pm

edda arkadasım , keske bu yazını zamanın da, milyon dolarları yerlerken yazsaydınn ...

boru değil , milyon dolar...

tabii ki zor durumda olurlar...sen git kanlıcadaki muhteşem köşkü el altından gecekondu fiyatına satarsan... hem de barış abi nin kemiklerini sızlata sızlata....

ben de sorarım o zaman ... dünya nın en hayırlı evlatları kim diye....

neden susuyoruz...?
....bm777dd....

barışık
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışık » Pzr Ara 03, 2006 20:27 pm

eda hanım madem dexar arkadasımız manço ailesini tanıyor biliyor o zaman dexar elçi kullanmadan bildiğini kendi açıklasın yada sen dexar olmayasın :kizgin:

Resim
En son barışık tarafından Pzr Ara 03, 2006 21:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

barışık
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışık » Pzr Ara 03, 2006 20:40 pm

bm777dd yazdı:edda arkadasım , keske bu yazını zamanın da, milyon dolarları yerlerken yazsaydınn ...

boru değil , milyon dolar...

tabii ki zor durumda olurlar...sen git kanlıcadaki muhteşem köşkü el altından gecekondu fiyatına satarsan... hem de barış abi nin kemiklerini sızlata sızlata....

ben de sorarım o zaman ... dünya nın en hayırlı evlatları kim diye....

neden susuyoruz...?

:alkis:

Resim
En son barışık tarafından Pzr Ara 03, 2006 23:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Re: BARIŞ ABİMİZİN AİLESİ DE zor durumda bunu da BİLİN

Mesajgönderen dexar » Pzr Ara 03, 2006 21:28 pm

EDDA_esra yazdı:ARKADAŞLAR lütfen demeyin ki" BİZ BU KADAR UĞRAŞ VERİYORUZ AİLESİ NEDEN BİŞİ YAPAMIYO" .İNANIN DUYDUĞUMA VE GÖRDÜĞÜME GÖRE ONLAR DA ZOR DURUMDAYMIŞLAR, ELLERİNDEN NE GELDİYSE HER ŞEYLERİNİ ELLERİNDEN ALMIŞLAR.BEN ANLATMIYIM BUNLARIN AYRINTILARINI dexar ARKADAŞIMA SORUN..EMİNİM FİKİRLERİNİZ BİRAZ DAHA DEĞİŞECEKTİR BUNA İNANIYORUM BEN..K.ÇOK.İ.B BARIŞ SEVGİSİYLE KALIN...

EDDA_esra benim manço ailesi ile uzaktan yakından alakam yok!
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr Ara 03, 2006 21:34 pm

EDDA_esra senle konuştuğumuzda belki bende senin gibi düşünüyordum ama onları gördükçe veya duydukça fikirlerim ve düşüncelerim değişti. Ben Barış Abi için sadece biz hayranlarının ve onun felsefesini taşıyanların birşeyler yapabileceğini savunuyorum. Diğer mançoların hiç biri umurumda değil açıkçası. Ben birini tanırım o da BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzr Ara 03, 2006 21:46 pm

sameth yazdı:

saçma olabilir ama efendiliğini koru sen genelde böyle bir uslup taşıyorsun aklını başına devşir

bana burda klavye delikanlılığı yapma öyle bi üslup kullanırımki oturur kalırsın şimdi insanın sinirlerini zıplatmayın...
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzr Ara 03, 2006 23:19 pm

onxGS yazdı:
sameth yazdı:

bana burda klavye delikanlılığı yapma öyle bi üslup kullanırımki oturur kalırsın şimdi insanın sinirlerini zıplatmayın...

yine iş başındasın 7de 77ye nette kuzu olursun burda aslan seni efendi bir şekilde uyarmışım klavye delikanlısı falan konuşup durma ve bidaha bana karşılık verme efendi ol senin ağzının bozuk olduğunu çoğumuz bilir efendi ol ve bana bulaşmadan git[/b]

barışık
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen barışık » Pzr Ara 03, 2006 23:54 pm

onex :kizgin:
samet
:kizgin:
ayıp oluyor arkadaslar amacınız ne yakışmıyor tamam kapatın konuyuda benim bu sitede yer verdiğim çalışmlaarı yorumlayın lütfen

Resim

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Pzt Ara 04, 2006 13:19 pm

ARKADASLAR BARIS ABI'NIN GUZEL INSANLIGINA YAKISAN BIR DIYALOG KULLANALIM BEN HEPINIZIN GUZEL BIR KALP TASIDIGINI BILIYORUM FAKAT OFKE BIR ANLIK TA OLSA AKLIN ROTASINI DEGISTIRIR SINIRLENMEYELIM KI BILIYOR MUSUNUZ BARIS ABI SINIRLENDIGINDE GENELDE SUSARMIS HEPINIZE SEVGIMLE... :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Ara 04, 2006 14:22 pm

arkadaşlar bence biraz daha sakin olalım...BARIŞLA KALİN:))[/b]

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzt Ara 04, 2006 15:23 pm

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM, ÖNCELİKLE Bİ YANLIŞ ANLAMAYI DÜZELTMEK İSTİYORUM...BENİ BARIŞ MANÇONUN AİLESİNİN YAPTIKLARINI ONAYLIYORUM DİYE DÜŞÜNMEYİN. BEN SADECE OLUYA GENİŞ AÇIDAN BAKTIM.AİLESİDİR BÖLE OLMASINI İSTEMEZDİ HERHALDE DİYE BİR İNSAN OLARAK DÜŞÜNDÜM.BEN DE BARIYŞ ABİMİN BÜYÜK BİR HAYRANIYIM ONUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN NE VARSA ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA HAZIRIM..K.İ.B SİZ HEP BARIŞLA KALIN...

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Pzt Ara 04, 2006 17:23 pm

sameth yazdı:
onxGS yazdı:
sameth yazdı:

yine iş başındasın 7de 77ye nette kuzu olursun burda aslan seni efendi bir şekilde uyarmışım klavye delikanlısı falan konuşup durma ve bidaha bana karşılık verme efendi ol senin ağzının bozuk olduğunu çoğumuz bilir efendi ol ve bana bulaşmadan git[/b]

sen gel ben sana kurt muyum kuzumuyum göstereyim..
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Ara 04, 2006 23:39 pm

onxGS yazdı:
sameth yazdı:
onxGS yazdı:
sameth yazdı:

sen gel ben sana kurt muyum kuzumuyum göstereyim..

SENDEN ÇEKİNDİĞİM İÇİN DEĞİL SENİ MUHATABA ALIP DEĞER VERMEMEK İÇİN SUSUYOUM MOD ARKADAŞLER BU ADAMI ARTIK UYARIN YADA İHRAC EDİN

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Sal Ara 05, 2006 16:34 pm

dexar yazdı:EDDA_esra senle konuştuğumuzda belki bende senin gibi düşünüyordum ama onları gördükçe veya duydukça fikirlerim ve düşüncelerim değişti. Ben Barış Abi için sadece biz hayranlarının ve onun felsefesini taşıyanların birşeyler yapabileceğini savunuyorum. Diğer mançoların hiç biri umurumda değil açıkçası. Ben birini tanırım o da BARIŞ MANÇO

SONUNA KADAR KATILIYORUM!!!
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Sal Ara 05, 2006 17:19 pm

işinize gelmedimi muhatabım değil dersiniz. olayı başlatan sensin bana göre hava hoş valla
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ara 05, 2006 20:16 pm

arkadaşlar lütfen ya...forum,amacının dışına çıkmıyor mu böylece?
duyarlı olmanızı rica ediyorum...provokatörlük yapan kişi ya da kişileri seçebiliyoruz...bırakın onlarla modlar ilgilensin...
Barış Manço'nun ailesine gelince...bence affedilmez bir iş yaptılar...!!!
foruma girip okuyorlar bunları diyorsunuz,üzülüyorlar diyorsunuz..peki bu forum bayaı bi zamandır var öyle değil mi?
bunca zaman üzüleceklerine birşeylere el atsalardı daha iyi olmaz mıydı?

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş Ara 06, 2006 18:12 pm

baris_onsel yazdı:arkadaşlar lütfen ya...forum,amacının dışına çıkmıyor mu böylece?
duyarlı olmanızı rica ediyorum...provokatörlük yapan kişi ya da kişileri seçebiliyoruz...bırakın onlarla modlar ilgilensin...
Barış Manço'nun ailesine gelince...bence affedilmez bir iş yaptılar...!!!
foruma girip okuyorlar bunları diyorsunuz,üzülüyorlar diyorsunuz..peki bu forum bayaı bi zamandır var öyle değil mi?
bunca zaman üzüleceklerine birşeylere el atsalardı daha iyi olmaz mıydı?

HAKLISIN ARKADAŞIM BAZI ŞEYLERİ GÖRDÜKTEN SONRA O KADAR DA ZOR DURUMDA OLMADIKLARINI GÖRDÜM ...YİNEDE SAOLUN...BARIŞ ABİM RAHAT UYUSUN, BİZ BURDAYIZ, SEVGİMİZ VE İLGİMİZ HİÇ TÜKENMEYECEK :gozyasi: MUTLU VE BARIŞ DOLU GÜNLER

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Çrş Ara 06, 2006 19:39 pm

Topik sahibinin isteği üzerine bu topik kilitlenmiştir.
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM