?????????????????

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

gezzgincik
Yeni Üye
Yeni Üye

?????????????????

Mesajgönderen gezzgincik » Çrş Eyl 06, 2006 23:23 pm

öncelikle söylemek istediğim dile getirmeye çalıştığım tepkimdi...ama tabiki herzamanki gibi forumdaki bazı arkadaşlar direkt serbi dille yargıladılar..şunu belirteyimki ben bende barış manço felsefesini benimsemiş hatta belki bunun için çoğundan daha çok çaba sarfeden bi insanım..şunuda anlamıyorum bu iğrenç iftirayı sanki ortaya ben atmışım gibi yargılıyor sunuz...barış manço felsefesibudeğil ...bi barış sevet olarak yaklaşımınızı yadırgadım...tekrar hatırlatayım bu olayı ortaya atan ben eğilim??????????????????????hatta ben bu olayı kınıyorum lanetliyorum....ama arkadaşlar yaklaşımınız hoş deil...
En son gezzgincik tarafından Prş Eyl 07, 2006 10:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Eyl 07, 2006 00:34 am

öncelikle bu kötü başlığı değiştirmeni öneriyorum
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Prş Eyl 07, 2006 00:45 am

barışhayranı yazdı:öncelikle bu kötü başlığı değiştirmeni öneriyorum

bencede en azında sonuna 2 adet denden ve soru işareti koyarsan en azındantopiki gören afallamaz
şunuda belirteyim öyle bir şey yok çünkü kalp rahatsızlığı olan bir insan ancak intihar etmek için öyle bir yola baş vurur barış abimiz öyle bir insan değil di seni şöyle aydınlatayım barış abimizin son albümü olan mançolojide ki 40 yıl paraçasına söz yazacaktı sana sorum şu hiç insan bu paraçaya söz yazmayı bırakıpta gidip böyle bir şeye kalkışırmı hemde heyecanla sözlerini yazmaya başlayacağı akşam ?!!

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Eyl 07, 2006 01:14 am

böyle şeyleri buraya taşımaya bile gerek yok. başlığı açan arkadaşın kötü niyetli olmadığını biliyorum ama çirkin şeyler bunlar. Barış abiyi küçültmek isteyenlerin uydurduğu saçma sapan şeyler. bu forumda böyle bir başlığın olması ayıptır. görünce şok oldum. bu iddiayı tabii ki ben de duydum ama bahsetmeye hiç gerek yok..
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Prş Eyl 07, 2006 01:23 am

bu iddaa sanırım barış abi oldugunde onun ıcın yapılan siyaset meydanında ortaya cıkmıs... o programda konusulmus bır konu ama bu konuya orda nasıl bır nokta koydular bılemıyorum.. aslında bu programın goruntuleride olsa da izleyebilsek keske... barıs abının boyle bir olayla alakası olması mumkun deildir... ben ınanmıyorum...
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Eyl 07, 2006 01:29 am

bizim milletimiz böyle işte. sen o kadar çalış didin, bir ülkeye onun insanlarına güzel şeyler bırak. hem bu mirasın hem de senin değerin bilinmesin. hala da yok şundan öldü, yok sevgilisi vardı. onun için de gözümüzde büyütmeyecekmişiz Barış Manço'yu. böyle düşünenlerin ağzının payını vermek lazım.. ahh Barış abi görüyosun ne boş insanlarla uğraşıyoruz..
herşey boş geliyor bana

sarılacağım sımsıkı sana

yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Eki 16, 2006 14:53 pm

her insan mükemmel değildir ufak tefek hataları vardır barış abimizinde vardır ama elbette böyle büyük bi hataya imza atacak en son kişidir böyle bir iddiayı ortaya atan insanlar utansın önce...yorumlamaya gerek bile yok biz sevenleri olarak
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar