Hiç Gelmeyen Barış'a....

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

fulya
Yeni Üye
Yeni Üye

Hiç Gelmeyen Barış'a....

Mesajgönderen fulya » Pzr Eyl 12, 2004 02:38 am

:(
Ben yalnızca onu düşününce hissettiklerimi anlatmaya çalışacağım.Aslında bunun çok da mümkün olmadığını biliyorum.Çünkü çok derin hissedilen şeyler basit bir kaç kelimeyle anlatılamıyor şu hayatta.Onun, varolduğumuz şu dünyada artık olmadığını öğrendiğim gün çok derinlerden birşeyler koptu gitti.Kopan parçaları hala yakalayabilmiş değilim.Çünkü ben onu sıradan bir şarkıcı,söz yazarı,besteci,televizyoncu diye sevmiyordum.Bambaşkaydı bende.İlk öğrendiğim güne dair hatırladığım şeylerden biri yaşlı gözlerimin güzel ama hüzünlü bir buluta takılıp orda Barış Manço'nun olduğunu görmeleriydi.Herşey çok acı ama gerçek.Oysa ki ben zaman zaman onun artık olmadığını unutup "Keşke Barış Manço şehrimize konsere gelse" diye düşünür dururum.Keşke....

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

haklısınız !!!

Mesajgönderen serk@n » Pzr Eyl 12, 2004 19:13 pm

merhaba ben serkan inanın benı okadar duygulandırdınızki evet keşke gelse bende BARIŞ MANÇO'nun izmire gelmesi için gelse gelse diye ne iç dökerim bazan unutur yeni albümünü yeni şarkılarını beklerdim..

önceden geleceği gün erkenden giderdim saatler saatlerce beklerdim konserin başlamasını beklemek zordu zaman geçmezdi hayaller kurardım değişik hayaller ama konserleri sanki göz açık kapayıncaya kadar sürerdi konser biterdi herkez dağılır ben halen orada beklerdim hayran hayran sahneye bakarak....

arkasından yaşanan tüm olumsuzluklara (şerefsizlik demek isterdim ama bu kimseleri dünyadaki hiçbir aşalayıcı sözle terif edemezsiniz) karşın o BARIŞ SEVENLERI mutlu görmek ister sanırım. bunun için yapabileceğim tek şey bu olanları öğrenip bilinçlenmek kötülükleri yapanları ALLAH'A HAVALE ETMEK ve barış abim barışımız için her elimi açtığımda onun için dua edip onun ruhunu yüceltmek olduğuna inanıyorum sanırım bu ülke ve dünya şartlarında benim yapacak tek şeyim bunlar olmalı
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
ladyoftheseventhsky
Gelişen Üye
Gelişen Üye

sana katılıyorum Fulya

Mesajgönderen ladyoftheseventhsky » Pzt Eyl 13, 2004 12:04 pm

slm,ben 1989 adam olacak çocuğa katılmıştım,ondan aldığım hediyeleri şuan gözüm gibi saklıyorum,onu çok özlüyorum.biliyorum hiç dönmeyeceğini ama genede olmuyo işte bana zor dönemlerimdede çok yardımcı olmuştu,bütün çocukluğum onunla geçti,keman ve piyano çalmayı ondan öğrendim.onu abim gibi severdim,anılarla genede onu anmak çok güzel ve gurur verici ben çok şanslıydım onu tanıdım,ona bu şarkıları nasıl yazdığını sorabildiğim için...odamdaki resim sonsuza kadar duracak ,ben onu sonsuza kadar özleyeceğim...İyiki varsın can Barışş iyiki varsınnnnn

Kullanıcı avatarı
basak
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen basak » Pzr Eki 10, 2004 15:06 pm

merhaba ben basak; ben Barış Manço'yu çooookkkk seviyorum. Kendimi bildim bileli ilk onun kasedi elimdeydi. Barış Manço'nun öldüğünü duyduğumda ve televizyonda gördüğümde ilk önce inanamadım gerçek olamazdı ama bu gerçekti. Barış Abi her zaman aklımdan ve kalbinde olacaksın. Seni hiç bir zaman unutmayacağım....

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

slm

Mesajgönderen cetin445 » Çrş Kas 03, 2004 21:36 pm

arkadaşlar hepinizin yazıları o kadar güzelki kalbinizi yazıya döktüğünüz hemen belli oluyor. ben bu siteye yeni üye oldum. iyi ki olmuşum. sizin gibi samimi insanları tanımak beni çok mutlu etti. evet ben de BARIŞ manço'yu çok özlüyorum. şu an onun yerini dolduracak herhangi bir kimse tanımıyorum.
ÇeTiN!!!

Kullanıcı avatarı
ayça özdemir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen ayça özdemir » Prş Kas 04, 2004 20:34 pm

barış abimiz bizi terk etmiş değil arkadaşlar.şahsen ben onun ölümünü hala kabul edebilmiş değilim.çünkü rüyalarımda olsun hayallerimde olsun o hep benimle,benim içimde.yani benim bir parçam ve ben ölmedikçe o da bu dünyadan ayrılmayacak.onu ömrümün sonuna kadar değil her şey son bulup yok olana dek seveceğim.barış ve sevgiyle...

Kullanıcı avatarı
yavuz1299
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yavuz1299 » Cum Şub 04, 2005 16:26 pm

Merhabalar
Barış Manço vefat ettiğinde Erzurumdaydım. Haberi öğrendiğimde tüm Barışseverler gibi şok oldum. Hemen radyoyu açtım. Yerel, ulusal tüm radyolarda barış şarkıları çalınıyordu. Hiç unutmuyorum ve unutamayacağım Alem FM de olması gerek Kırmızı Başlıklı Kız resmen ağlayarak programı sunmuştu. Bu sevgiyi fazlasıyla hak eden barış abiye tekrar Allahtan rahmet diliyorum.
Sevgilerle...
Malkoçoğlu1299

Kullanıcı avatarı
barisseveresra
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen barisseveresra » Cmt Şub 05, 2005 18:28 pm

Hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor. Gidenler de kalanlar da girdiğimiz yolun bir parçası. Zaman alışmayı öğretiyor ama unutmayı asla. Barış Abi'nin ölümünün ardından bir yazar şöyle yazmıştı."onun ardından her geçen gün azar azar azalacağız." .Önemli olan yüreğimizdeki Barış'a sahip çıkabilmek...

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Pzr Şub 06, 2005 20:40 pm

Bir akşamüstü gitti BARIŞ oy,
Döner dedik dönmedi BARIŞ oy,
Duyduk ki küsmüş koca dünyaya aman oy,
Dilerim ki Allah'tan BARIŞ gele tez gele !!!

Atın gözüm görmesin silahları aman oy,
Bitti mi zeytin dalı dikin oy,
Barış salın Barış gelsin oy dört yana,
Hep beraber ölelim de gelsin oy uğruna !!!...
En son avara tarafından Sal Mar 01, 2005 15:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Cum Şub 11, 2005 19:52 pm

BİR GÜN ELBET BİTER VADEM ÇAGIRIR TANRIM
ARTIK MAHŞER GÜNÜNDE ARARIM SENİ
İNAN MAHŞER GÜNÜNDE BULURUM SENİ
En son sarıkulak tarafından Pzt Eyl 03, 2007 22:46 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SENSİZ OLMAZ

zofti
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen zofti » Cmt Şub 12, 2005 13:24 pm

merhaba arkadaşlar.ben zafer mersinden.bağlama çalıyorum ama barışı çok seviyorum.benim bir müzikevim var orada öğrencilerime barışı anlatmaya,unutturmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.bağlama üzerinde bütün barış şarkılarını yorumluyorum.aranıza katılmaktanda çok mutlu oldum.belki içimdeki özlemi ve sevgiyi paylaşabiliriz
zofti

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Sal Şub 22, 2005 04:15 am

Hoşgeldin abicim...Hakikaten Barış MANÇO sözlerle anlatılmaz,O ancak şarkılarıyla anlatılır,anlaşılır...Ki zaten kendisi anlatıyor söze ne hacet...
Bir kişiyi daha sevdirebiliyorsak ne mutlu bize...
Zaten bu devirde de Barış MANÇO sevmeyenin,dinlemeyenin aklına şaşarım ben... :wink:
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Re: Hiç Gelmeyen Barış'a....

Mesajgönderen 34BM777 » Prş Ağu 30, 2007 07:12 am

fulya yazdı::(
Ben yalnızca onu düşününce hissettiklerimi anlatmaya çalışacağım.Aslında bunun çok da mümkün olmadığını biliyorum.Çünkü çok derin hissedilen şeyler basit bir kaç kelimeyle anlatılamıyor şu hayatta.Onun, varolduğumuz şu dünyada artık olmadığını öğrendiğim gün çok derinlerden birşeyler koptu gitti.Kopan parçaları hala yakalayabilmiş değilim.Çünkü ben onu sıradan bir şarkıcı,söz yazarı,besteci,televizyoncu diye sevmiyordum.Bambaşkaydı bende.İlk öğrendiğim güne dair hatırladığım şeylerden biri yaşlı gözlerimin güzel ama hüzünlü bir buluta takılıp orda Barış Manço'nun olduğunu görmeleriydi.Herşey çok acı ama gerçek.Oysa ki ben zaman zaman onun artık olmadığını unutup "Keşke Barış Manço şehrimize konsere gelse" diye düşünür dururum.Keşke....
:alkis: güzel bir paylaşım ve güzel sözlerin için çok teşekkürederim sana :alkis:

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzr Eyl 02, 2007 21:32 pm

sözleriniz çok güzel.imkanlarım olsaydı bir konserini görebilseydim...keşke..