barış abim...

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

gezzgincik
Yeni Üye
Yeni Üye

barış abim...

Mesajgönderen gezzgincik » Prş Tem 13, 2006 21:18 pm

o bir masal kahramınıydı... uzaklardan gelmişti sanki...bişeyleri vardı anlatmak istediği..anlayana...çocukluğumun kahramanı ...yemek yemediğimde annemin bak barış abin ne diyor diyerek yemek yedirirdi...dişlerimi fırçalama alışkanlığını o kazandırdı bana...herkese kazandırdığı gibi...doğayı sevmeyi ondan öğrenendim...büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyide...sen bu diyardan gideli 6 yıl oldu... 6yıl içinde o çok sevdiğin vatanın dibe vurdu...ve adam edemediğin çocukların öksüz yetim şimdi....ne zaman bi çocuk görsem yada 2 yaşındaki kardeşim abla mune?diye çiçekleri gösterse onlar bebek sakın yolma diyorum...seninle tanıştırdım onu...öyle ya oda tanımalı seni....cancağızımı yürek sızımı...ve sana barış dede diyor...trt de programını izlerken taaa eskişehirden antalya ya beni arattırıp abla barış dedem çıktı diye haber veriyor...biliyorum seni getirmek imkansız...nekadar allaha yalvarark dua etsemde nafile... ama en azından dünya durana dek yada seni tanıyan son insan ben kalana dek öğretilerin yaşayacak...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Prş Tem 13, 2006 23:53 pm

çok güzel yazmışsın :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Re: barış abim...

Mesajgönderen emre yilmaz » Cum Tem 14, 2006 04:36 am

gezzgincik yazdı: ...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...

Amin :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Ah Barış abi ahhhh! Bizi bırakıpta nerelere gittin bilmem ki :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Cum Tem 14, 2006 10:04 am

gezgincik arkadşmn yaptığı gibi bizlerde BARIŞ ABİYİ yeni nesillee tanıştırmalıyz..bölece unutulmzz barış abimmm....

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barış abim...

Mesajgönderen memet59 » Pzr Tem 30, 2006 22:11 pm

gezzgincik yazdı:o bir masal kahramınıydı... uzaklardan gelmişti sanki...bişeyleri vardı anlatmak istediği..anlayana...çocukluğumun kahramanı ...yemek yemediğimde annemin bak barış abin ne diyor diyerek yemek yedirirdi...dişlerimi fırçalama alışkanlığını o kazandırdı bana...herkese kazandırdığı gibi...doğayı sevmeyi ondan öğrenendim...büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyide...sen bu diyardan gideli 6 yıl oldu... 6yıl içinde o çok sevdiğin vatanın dibe vurdu...ve adam edemediğin çocukların öksüz yetim şimdi....ne zaman bi çocuk görsem yada 2 yaşındaki kardeşim abla mune?diye çiçekleri gösterse onlar bebek sakın yolma diyorum...seninle tanıştırdım onu...öyle ya oda tanımalı seni....cancağızımı yürek sızımı...ve sana barış dede diyor...trt de programını izlerken taaa eskişehirden antalya ya beni arattırıp abla barış dedem çıktı diye haber veriyor...biliyorum seni getirmek imkansız...nekadar allaha yalvarark dua etsemde nafile... ama en azından dünya durana dek yada seni tanıyan son insan ben kalana dek öğretilerin yaşayacak...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...

dugulunmamak eldi çok teşekkürler yazı için... :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

emre_pınar
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen emre_pınar » Pzr Tem 30, 2006 22:52 pm

ewet arkadaşlar barış abiyi yeni nesile tanıtalım.Unutturmayalım yüce insanı saygılar. gezgincik tebrikler çok güsel yazıydı :alkis:
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 10:40 am

kardeşlerim ben yeniyim hepimixin ortak noktası olan barış abi sewgisini beraber yaşatacğız
Her zmn her yerde Barış abi yaa herkes farkına warsın bunun artık

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Pzt Tem 31, 2006 14:58 pm

yigitus yazdı:kardeşlerim ben yeniyim hepimixin ortak noktası olan barış abi sewgisini beraber yaşatacğız

neden aynı mesajdan bir sürü atıyorsun ki?
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 16:46 pm

ya yanlışlıkla bastım kusura bakmayın nasılsınıZ Barış sever kardeşlerim

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 16:53 pm

fazla yazsam ne olcakki biraz barışsever olalım lütfenn

sertach
Yeni Üye
Yeni Üye

seni unutmadık barış abi

Mesajgönderen sertach » Pzt Ağu 28, 2006 04:11 am

barış abi inş. yatıın yerde rahatsındır...bn we arkadaşlarım senin şarkılarını yaşatmaya çalışıorus...bnm müzik grubum war.hep senn şarkıların calıorus we inanılmaz derecede duygulanıorum.....topraın bol olsun abi
hayranın SERTACH

Kullanıcı avatarı
7DEN77YE
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen 7DEN77YE » Cmt Eyl 16, 2006 15:47 pm

Hakikaten çok güzel yazmışsın.Çok duygulandım.Barış abicim seni çooook özledim!!Nerelerdesin??. :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:
Unutma ki dünya fani,
Veren Allah alır canı,
Ben nasıl unuturum seni,
Can bedenden,çıkmayınca...

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzt Eki 16, 2006 14:46 pm

her gece duamda,adı her zaman dilimde olan barış abim sen rahat uyu,mekanın c annet olsun ruhun şad olsun....
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

lony man
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen lony man » Sal Ara 05, 2006 16:57 pm

''yurek sizim'' nefis bir ifade kardes yuregine saglik tuglerim diken diken oldu. birkac imla hatasi olsa da duyguyu guzel vermissin sagolasin...baris'la kal :)
''SANA UZANAN BU ELLERI GORMEK ISTEMESEN DE BIRGUN BU ELLER USTUNDE BU DUNYADAN GOCMEK VAR YA...''

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Re: seni unutmadık barış abi

Mesajgönderen elanur » Sal Ara 05, 2006 17:17 pm

sertach yazdı:barış abi inş. yatıın yerde rahatsındır...bn we arkadaşlarım senin şarkılarını yaşatmaya çalışıorus...bnm müzik grubum war.hep senn şarkıların calıorus we inanılmaz derecede duygulanıorum.....topraın bol olsun abi
hayranın SERTACH

[color=darkred]keşke herks sen gibi BARIŞ ABİMİİN ismini herkese duyarabilse..ben elimden geldiğincee çewremdekileri insanlara BARİŞ MANÇO sewgisini aşılamaya çalişiorum...
MEKANIN CENNET OLSUN BARIŞ ABİİİ..
[/color]

BARIŞLA KALIN.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Sal Ara 05, 2006 19:06 pm

SEN YOKSUN YA BARIŞ ABİM, İNAN ÇOK KÖTÜ OLDU BU DÜNYA...HANİ ŞARKINDA DİYODUN YA BIRAKIN RENKLERİ ÇOCUKLARA DİYE, ŞİMDİ ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLÜYO, KİMSE SAHİP ÇIKMIYO BARIŞ ABİM SENDEN SONRA.. AMA SEN RAHAT UYU OLUR MU BİZ SENİN İZİNİ SÜRDÜRMEYE ÇABALIYORUZ RAHAT UYU SEN :gozyasi:
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ara 05, 2006 19:59 pm

emre_pınar yazdı:ewet arkadaşlar barış abiyi yeni nesile tanıtalım.Unutturmayalım yüce insanı saygılar. gezgincik tebrikler çok güsel yazıydı :alkis:

bundan hiç şüphen olmasın kardeş...çocuğum ya da çocuklarım olursa Barış Abi ile büyütecem...