barış abim...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
gezzgincik
- Yeni Üye

barış abim...
o bir masal kahramınıydı... uzaklardan gelmişti sanki...bişeyleri vardı anlatmak istediği..anlayana...çocukluğumun kahramanı ...yemek yemediğimde annemin bak barış abin ne diyor diyerek yemek yedirirdi...dişlerimi fırçalama alışkanlığını o kazandırdı bana...herkese kazandırdığı gibi...doğayı sevmeyi ondan öğrenendim...büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyide...sen bu diyardan gideli 6 yıl oldu... 6yıl içinde o çok sevdiğin vatanın dibe vurdu...ve adam edemediğin çocukların öksüz yetim şimdi....ne zaman bi çocuk görsem yada 2 yaşındaki kardeşim abla mune?diye çiçekleri gösterse onlar bebek sakın yolma diyorum...seninle tanıştırdım onu...öyle ya oda tanımalı seni....cancağızımı yürek sızımı...ve sana barış dede diyor...trt de programını izlerken taaa eskişehirden antalya ya beni arattırıp abla barış dedem çıktı diye haber veriyor...biliyorum seni getirmek imkansız...nekadar allaha yalvarark dua etsemde nafile... ama en azından dünya durana dek yada seni tanıyan son insan ben kalana dek öğretilerin yaşayacak...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: barış abim...
gezzgincik yazdı: ...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...
Amin
Ah Barış abi ahhhh! Bizi bırakıpta nerelere gittin bilmem ki
Re: barış abim...
gezzgincik yazdı:o bir masal kahramınıydı... uzaklardan gelmişti sanki...bişeyleri vardı anlatmak istediği..anlayana...çocukluğumun kahramanı ...yemek yemediğimde annemin bak barış abin ne diyor diyerek yemek yedirirdi...dişlerimi fırçalama alışkanlığını o kazandırdı bana...herkese kazandırdığı gibi...doğayı sevmeyi ondan öğrenendim...büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyide...sen bu diyardan gideli 6 yıl oldu... 6yıl içinde o çok sevdiğin vatanın dibe vurdu...ve adam edemediğin çocukların öksüz yetim şimdi....ne zaman bi çocuk görsem yada 2 yaşındaki kardeşim abla mune?diye çiçekleri gösterse onlar bebek sakın yolma diyorum...seninle tanıştırdım onu...öyle ya oda tanımalı seni....cancağızımı yürek sızımı...ve sana barış dede diyor...trt de programını izlerken taaa eskişehirden antalya ya beni arattırıp abla barış dedem çıktı diye haber veriyor...biliyorum seni getirmek imkansız...nekadar allaha yalvarark dua etsemde nafile... ama en azından dünya durana dek yada seni tanıyan son insan ben kalana dek öğretilerin yaşayacak...nur içinde yat yürek sızım ...mekanın cennet olsun...biz sen den razı olduk...dilerim mevlamda senden razı olsun...
dugulunmamak eldi çok teşekkürler yazı için...
-
emre_pınar
- Gelişen Üye

seni unutmadık barış abi
barış abi inş. yatıın yerde rahatsındır...bn we arkadaşlarım senin şarkılarını yaşatmaya çalışıorus...bnm müzik grubum war.hep senn şarkıların calıorus we inanılmaz derecede duygulanıorum.....topraın bol olsun abi
hayranın SERTACH
hayranın SERTACH
Re: seni unutmadık barış abi
sertach yazdı:barış abi inş. yatıın yerde rahatsındır...bn we arkadaşlarım senin şarkılarını yaşatmaya çalışıorus...bnm müzik grubum war.hep senn şarkıların calıorus we inanılmaz derecede duygulanıorum.....topraın bol olsun abi
hayranın SERTACH
[color=darkred]keşke herks sen gibi BARIŞ ABİMİİN ismini herkese duyarabilse..ben elimden geldiğincee çewremdekileri insanlara BARİŞ MANÇO sewgisini aşılamaya çalişiorum...
MEKANIN CENNET OLSUN BARIŞ ABİİİ..[/color]
BARIŞLA KALIN.
SEN YOKSUN YA BARIŞ ABİM, İNAN ÇOK KÖTÜ OLDU BU DÜNYA...HANİ ŞARKINDA DİYODUN YA BIRAKIN RENKLERİ ÇOCUKLARA DİYE, ŞİMDİ ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLÜYO, KİMSE SAHİP ÇIKMIYO BARIŞ ABİM SENDEN SONRA.. AMA SEN RAHAT UYU OLUR MU BİZ SENİN İZİNİ SÜRDÜRMEYE ÇABALIYORUZ RAHAT UYU SEN
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"
- baris_onsel
- Demirbaş Üye