BARIŞ'A ÖZLEM

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

ERHANBAY
Yeni Üye
Yeni Üye

BARIŞ'A ÖZLEM

Mesajgönderen ERHANBAY » Sal Tem 04, 2006 12:49 pm

BEN 40 LI YILLARINI AŞMIŞ BİR KİŞİ OLARAK,BARIŞ'IN YOKLUĞUNA HALA ALIŞAMADIM.AĞLAMA DEĞMEZ HAYAT ŞARKISI İLE BAŞLAYAN TANIŞIKLIĞIM,O ARAMIZDAN AYRILINCAYA KADAR DEVAM ETTİ..DAĞLAR DAĞLAR 45 LİĞİ PİKABA TAKILDIĞINDA AİLE PÜR DİKKAT ONU DİNLERDİ.ŞARKI BİTİP ARKA YÜZÜNE DÖNDÜRDÜĞÜMÜZDE AYNI ŞARKININ DEĞİŞİK VERSİYONUNU ÇALAR,BIKMADAN,USANMADAN PLAĞI DİNLERDİK.ORTA OKULDAYSA 2023,GÖNÜL DAĞI,BİNBOĞANIN KIZI,ÖLÜM ALLAHIN EMRİ VE DİĞERLERİ MARŞIMIZDI ADETA..YA BEN BİLİRİM ŞARKISI ...LİSE YILLARI ERGENLİK,GENÇLİK HEYECANLARI,EKONOMİK-POLİTİK SORUNLAR ARASINDA MİLYONLARCA GENÇ CENDEREDEYKEN YİNE YANIMIZDA BARIŞ ABİ VARDI.ANLIYORSUN DEĞİL Mİ,NE OLA YAR OLA,AYNALI KEMER,SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA,NİCK THE CHOPPER,ALLA BENİ PULLA BENİ BİZLERİ SARMALARDI.SİYAH BEYAZ TRT YE ÇIKTIĞI AKŞAMLAR HERKES HİPNOTİZE OLUR.ONUN HER HAREKETİNİ HEYECANLA İZLER,KAH DUYGULANIR,KAH GÜLÜMSERDİK...O HEP FARKLIYDI,HEP YENİLİKÇİYDİ VE HEP İLERİYE DÖNÜKTÜ.İDDİA EDİYORUM OGÜNLERİN KÖTÜŞARTLARINDA BARIŞ MANÇO TÜM TÜRK HALKININ BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ SAĞLAYAN BİR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇTÜ..ÇAĞDAŞ OZANLIKLA,ÇAĞDAŞ MEDENİYET ANLAYIŞINI HARMANLAYAN DEVRİNİ ÇOKTAN AŞMIŞ BİR KİŞİLİKTİ...DARBELER,ARA DÖNEMLER,TÜKETİMİN KÖRÜKLEDİĞİ 80 LER VE 90 LAR DA DA YİNE O YANIBAŞIMIZDA ,YİNE BİRLEŞTİRİCİ VE YAPICI BİR MİSYONDAYDI..EVLENİP ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞTIĞIMIZ YILLARDA ,ÇOCUKLARIMIZ ONUN HAYRANI OLDULAR...SONRA BİR GÜN ARAMIZDAN AYRILDI,GİTTİ. TÜM TÜRK HALKI YIKILDI,HER KESİMDEN İNSAN ONUN ACISINI YAŞADI..BEN ARTIK YAŞLANMAYA BAŞLAYAN BİR AĞEBEYİNİZ OLARAK,ONUN BOŞLUĞUNU HALA YAŞIYORUM...SAYISIZ KONSERLERİGİTMİŞ,TÜM ŞARKILARINI DİNLEMİŞ,ONUN FELSEFESİNİ ÖZÜMSEMİŞ BİR KİŞİ OLMANIN GURURUNU HEP TAŞIYORUM..ONUN UNUTULMADIĞINI GÖRMEK VE GENÇ NESLİN ONU GÜNÜMÜZDE HALA YAŞATTIĞINI BİLMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR..MESAJIM BELKİ BİRAZ UZUN OLDU,KUSURA KALMAYIN..... SAYGILARIMLA [/b]

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Sal Tem 04, 2006 13:45 pm

ERHANBAY eline sağlık gerçekten çok güzel yazmışsın teşekkürler...keşke o günleri bende yaşasaydım...şuan 17 yaşındayım belki barış abi'mle tanışamadım ama o hep benim yanımda... :gozyasi:

tolgacan
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen tolgacan » Sal Tem 04, 2006 14:25 pm

Bende yaşayabilseydim keşke ama ben de daha gencim. 15 yaşındayım. Ama anlattıklarınıza duygulanmamak mümkün değil...

Kullanıcı avatarı
---AngeL---
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ---AngeL--- » Cum Tem 07, 2006 15:33 pm

güzel duygularını paylaştığın için teşekkürler...ne mutlu sanaa onunla önceden tanışmış onunla yaşamışsınn
DüŞüNüP SuSMaK İçiMe DeRt oLuR.....

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cum Tem 07, 2006 15:46 pm

ERHANBAY abimiz bu güzel hissiyatını bizlerle paylaştığı için sonsuz teşekkürler...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

şükran
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen şükran » Cum Tem 07, 2006 17:15 pm

öyle güzel yazmışsın ki.....belki inanmıcaksınız ama ağlayarak okudum.çünkü barış abimizi ben çok özlüyorum,onun yokluğunu her daim hissediyorum...ama onu seven bu kadar insan olduğunu bilmekte beni mutlu ediyor....
son söz BARIŞ MANÇO 'YA ......seni çok seviyoruz barış abi ,sen hep bizimlesin. :)

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Cum Tem 07, 2006 17:41 pm

ERHANBAY abi onunla aynı dönemde yaşadığın için çoooooooooook şanslısın
ne mutlu sana

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Tem 10, 2006 10:29 am

erhanbay abi çok güsl yazmşsn..duygulanmamak elde diğil..keşke onu tanıma fırsatım olsaydı :gozyasi: