kendinize gelin
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- fairground
- Forum Duayeni
kendinize gelin
arkadaşlar,
bu grupta b.manço nun ailesinden sülalesine kadar insanlar suçlandı, kınandı, yerin dibine sokuldu. doğru da olabilir, benim de katıldığım yanları oldu.
ama şimdi okların barışımıza dönmesine izin vermeyin. kimin barışı daha çok sevdiği bilinmez ama herkesi barış manço ya sahip çıkmaya davet ediyorum.
sevgi ve saygılarımla
bu grupta b.manço nun ailesinden sülalesine kadar insanlar suçlandı, kınandı, yerin dibine sokuldu. doğru da olabilir, benim de katıldığım yanları oldu.
ama şimdi okların barışımıza dönmesine izin vermeyin. kimin barışı daha çok sevdiği bilinmez ama herkesi barış manço ya sahip çıkmaya davet ediyorum.
sevgi ve saygılarımla
- barisseveresra
- Gelişen Üye
- fairground
- Forum Duayeni
barış manço yu lekelemeye yönelik yazılardan etkilenip, bunlara kulak asmamalıyız bence.
bazı arkadaşlar "GERÇEK(?) nedir, öğrenelim" diyorlar.sen hala barış manço yu tanımadıysan öğrenecek bir şeyin yoktur zaten..
hiç olmayacak şeyler bu grupta oluyor. dünyanın neresinde insanlar kendi fanlarını aşağılamak için mail grubu kurar. hem komik hem üzücü.
barış manço ile ilgili öğreneceğiniz tek GERÇEK:
onun son yüzyılın en büyük türk adamı olduğudur.
bazı arkadaşlar "GERÇEK(?) nedir, öğrenelim" diyorlar.sen hala barış manço yu tanımadıysan öğrenecek bir şeyin yoktur zaten..
hiç olmayacak şeyler bu grupta oluyor. dünyanın neresinde insanlar kendi fanlarını aşağılamak için mail grubu kurar. hem komik hem üzücü.
barış manço ile ilgili öğreneceğiniz tek GERÇEK:
onun son yüzyılın en büyük türk adamı olduğudur.
işte hendek işte deve
Evet attığım tas bir yer değdi ve ilk davet geldi dedim ya ben öleceğim belki ama hic umurumda değil aslında o konuda ama ölünceye kadar yazmaya anlatmaya konusmaya calısacağım demiştim
İşte
İlk cağrı
++++
Selamlar
Yazdığınız iddialar çok dikkat çekici ve çarpıcı bunları kanıtlayabilir misiniz? Elinizde kanıt varsa daha somut bir şeyler varsa kamuoyunu ikna edebilecek bize ulaştırabilir misiniz?
Bay X…
İyi günler
+++
ve ona verdiğim yanıt
++++
elbette elimde 1950 2004 arası basın küpür her türlü yazısma ve kayıtlar ile hazırım yeterki arayın görüselim
yeterki
ali şenden mafyadan
korkmayan cesur ciddi dürüst gercekci yazarlar olsun
iddia ediyorum sizede gerçekleri yayınlatamazlar
lale barış adına gizlice cekip serdar ahıskalıya el altından verdiği
paralarlarla ortagı oldu Ülker kola turanın bir üyesi tayip Erdoğan
yine 1999 mayısında da barışın mirasından calına paralarla ortagı oldugu kusadası belediye baskanı fuat akdoğanla işlettiği
Akdeniz turistik tesisleri
Amerika da 3 milyon dolar yatırım
Dubai deki
400 bin dolarlı yatırım ve bir cokları
soruyorum size
barış adına cekilen kred ile
400 bin dolara ama sadece 1999 mancolojı satış geliri 800 bin dolar
mesam 1999 telif hakkı geliri 220 bin dolar
siz barışın evini modayı bilirsiniz adresini bilirsiniz peki
lalenin serdar üzerine 2000 mayısında tuzla ilköğretim okulu inşaatının mutahite 1995 verilipte 2000 de geri ælına 200 bin doları ile aldıgı Alanya daki dairenin adresini yerini biliyormusunuz
o adresi bulup içeri girip cekim yapabilirmisiniz gücünüz yetermi
siz değil türküye cumhuriyetinin o eve girmeye içeri girip gerceği belgelemeye gücü yetmez
dedim ya ben hazırım önce siz iyi düşünün siz basın kurulusunuz gazeteniz hazırmı ki
sonunuz star gazetesi gibi olmasın benden uyarması
olay sadece lale serdr ahıskalı basit evliliği değil
ardında atila Peker cakıcı bingölüler gurubu Diyarbakırlılar gurubunun oldugu Türkiye nin büyük bir kara deliği hemde 20 milyon dolarlık bir karadelik buna girmeye gücünüz varsa ben buradayım tabi şimdilik bu karadelik beni yutuncaya kadar
yanıtınızı bekliyorum
barishan©
İşte
İlk cağrı
++++
Selamlar
Yazdığınız iddialar çok dikkat çekici ve çarpıcı bunları kanıtlayabilir misiniz? Elinizde kanıt varsa daha somut bir şeyler varsa kamuoyunu ikna edebilecek bize ulaştırabilir misiniz?
Bay X…
İyi günler
+++
ve ona verdiğim yanıt
++++
elbette elimde 1950 2004 arası basın küpür her türlü yazısma ve kayıtlar ile hazırım yeterki arayın görüselim
yeterki
ali şenden mafyadan
korkmayan cesur ciddi dürüst gercekci yazarlar olsun
iddia ediyorum sizede gerçekleri yayınlatamazlar
lale barış adına gizlice cekip serdar ahıskalıya el altından verdiği
paralarlarla ortagı oldu Ülker kola turanın bir üyesi tayip Erdoğan
yine 1999 mayısında da barışın mirasından calına paralarla ortagı oldugu kusadası belediye baskanı fuat akdoğanla işlettiği
Akdeniz turistik tesisleri
Amerika da 3 milyon dolar yatırım
Dubai deki
400 bin dolarlı yatırım ve bir cokları
soruyorum size
barış adına cekilen kred ile
400 bin dolara ama sadece 1999 mancolojı satış geliri 800 bin dolar
mesam 1999 telif hakkı geliri 220 bin dolar
siz barışın evini modayı bilirsiniz adresini bilirsiniz peki
lalenin serdar üzerine 2000 mayısında tuzla ilköğretim okulu inşaatının mutahite 1995 verilipte 2000 de geri ælına 200 bin doları ile aldıgı Alanya daki dairenin adresini yerini biliyormusunuz
o adresi bulup içeri girip cekim yapabilirmisiniz gücünüz yetermi
siz değil türküye cumhuriyetinin o eve girmeye içeri girip gerceği belgelemeye gücü yetmez
dedim ya ben hazırım önce siz iyi düşünün siz basın kurulusunuz gazeteniz hazırmı ki
sonunuz star gazetesi gibi olmasın benden uyarması
olay sadece lale serdr ahıskalı basit evliliği değil
ardında atila Peker cakıcı bingölüler gurubu Diyarbakırlılar gurubunun oldugu Türkiye nin büyük bir kara deliği hemde 20 milyon dolarlık bir karadelik buna girmeye gücünüz varsa ben buradayım tabi şimdilik bu karadelik beni yutuncaya kadar
yanıtınızı bekliyorum
barishan©
YANITI
Yazının devamını www.barishanmancosan.com.tr.tc 'de bulabilirsiniz...
YADA
http://www.webkayit.com/forum/forumgos. ... arishan%20©%20Makale%20ve%20Yazıları&kategori=Barishan'ın%20Köşesi
HAREKETE GECİRİP OKUYUN
HAREKETE GECİRİP OKUYUN
sevgi ve saygılarımla

- km_manco1325
- Demirbaş Üye
- İletişim:
cok dogru bir kelime gelin BARIS MANCOya sahip cikalim

Ben Bar�� Man�oyu �ok Seviyorum
http://www.kurtlarvadisi.az
http://www.kurtlarvadisi.az
- baris_onsel
- Demirbaş Üye
- deniz yıldızı
- Kıdemli Üye