dabbe
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
nikytribal
- Yeni Üye

dabbe
Barış Manço'yu anma gecesinde siyaset meydanında mikrofonlar bozulmuş bileniniz var mı???
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
Re: dabbe
nikytribal yazdı:Barış Manço'yu anma gecesinde siyaset meydanında mikrofonlar bozulmuş bileniniz var mı???
yoksa Barış'da mı katılmış geceye? onu mu demek istiyorsun?
ogulcan yazdı:emre sen insan mısın onu söylesene bi o nasıl alay etme tarzı lan
ogulcan gerçekten ne yazdığını biliyormusun.... uyarırken sende aynı hatayı yapıyorsun !!!!

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
BARIŞSEVERLER MÜSAADENİZLE
Ben kimseyle alay etmedim. Alay etmiş olsam bile bundan size ne. Eğer "nikytribal" bu mesajımdan alınmışsa ben sadece ondan özür dilerim.
Bu hiç kimseyi alakadar etmez....................1
"barış" demekle Barış Manço'ya küfür etmedim. Kaldı ki ben Barış Manço'ya "barış" da derim "barış abi" de.
Bu da seni alakadar etmez.......2
Ayrıca benim BARIŞ'a saygım senden fazladır. Bu yüzden seninle mesaj yarışına giripte BARIŞ'ın sevenlerini huzursuz etmem. Eğer bir derdin varsa ve bana "lan" demeye devam etmek istiyorsan bana özel mesaj atabilirsin, hem böylece sana adamlığımı da gösteririm.
....1 + ....2 = Kimseye avukatlık DALKAVUKLUK yapma her önüne gelene sataşma
- fairground
- Forum Duayeni

Sayın Üyemiz,
Lütfen diğer üyelerimize hitap ederken sözlerimize dikkat edelim.
viewtopic.php?t=1977
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
-
ogulcan
ogulcan yazdı:herkesten özür diliyorum
emre senden ayrıca özür diliyorum bi aptallık yapmısım
tekrar özür diliyorum çok pişman oldum
kutluyorum oğulcan yakışan bir hareket..

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

serk@n yazdı:ogulcan yazdı:emre sen insan mısın onu söylesene bi o nasıl alay etme tarzı lan
ogulcan gerçekten ne yazdığını biliyormusun.... uyarırken sende aynı hatayı yapıyorsun !!!!
En son gurbetcimanço tarafından Pzr Tem 02, 2006 21:09 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
ogulcan
Selamlar , yeni Üyeyim belki bu tip olaylarda pek Söz hakkim yok ama kendimi tutamadim.
nikytribal Arkadasimiz bi soru sordu ortalik birbirine girmis..... neyseki yine yatismis ortalik. Burda bu Tartismanin sebebini hala bulamadim.... Ayip Arkadaslar hemde cok Ayip... Baris Mancoyu böylemi yasatmamiz lazim ???
nikytribal Arkadasimiz bi soru sordu ortalik birbirine girmis..... neyseki yine yatismis ortalik. Burda bu Tartismanin sebebini hala bulamadim.... Ayip Arkadaslar hemde cok Ayip... Baris Mancoyu böylemi yasatmamiz lazim ???
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......
-
rapin_kizi_
- Kıdemli Üye