BİR BUÇUK YAŞINDAKİ YEĞENİM BARIŞ MANÇO ŞARKILARI SÖYLÜYOR

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ YEĞENİM BARIŞ MANÇO ŞARKILARI SÖYLÜYOR

Mesajgönderen karagöz » Pzr May 14, 2006 00:02 am

arkadaşlar başlığa bakınca biraz hatta oldukça şaşıracaksınız. belki de "hadi canım sende. abartıyorsun" diyeceksiniz.

ama o ufacık çocuk barış mançoyu resimlerinden tanıyor, bilgisayarda MP3 dinlerken o da benimle birlikte dili döndüğünce (aslında dili daha çözülmedi onun için hiç dili dönmüyor) :) eşlik ediyor.BABA BİZİ EVERSENE yi seyrederken benimle birlikte gülüyor.

bunu yazmamın nedeni şu: ben de hepiniz gibi barış manço yu gelecek kuşaklara tanıtmayı kendime bir nevi görev edindim. hepiniz bilirsiniz ki bizim kültürümüzde herşey en yakınlardan başlar. en azından ben bunun en doğrusu olduğunu düşünüyor ve barış abi den öğrendiğim şekilde doğru bildiğimi yapıyorum.

ben en yakınımdaki küçüğüme barış mançoyu tanıttım. sevgi olayını da zaten hepimizi buraya toplayan barış manço nun insanları sevme ve kendini sevdirme yeteneği halletti.

çok şükür ilk denemede başarılı oldum. gerçi tanınmayı ve sevilmeyi bu kadar hakeden bir insanı tanıtırken işim kolay olmuştu.

haydi arkadaşlar. sizde yakınınızdaki küüklerinize barış manço yu tanıtın.

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Pzr May 14, 2006 00:37 am

süper bişey karagöz yeğenini kocaman öpüyorum... MAAŞALLAH ALLAH(c.c.) Nazardan saklasın.. :alkis:
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzr May 14, 2006 01:18 am

serk@n yazdı:süper bişey karagöz yeğenini kocaman öpüyorum... MAAŞALLAH ALLAH(c.c.) Nazardan saklasın.. :alkis:

:alkis:

Ben de şimdi 8 yaşında olan yeğenimi (adı Zafer) dizime oturtup Barış Ağabey'i dinletiyordum O'na, Acıhta Bağa Vir'de çok eğleniyorduk. :)
Ufak afacanın adı da Barış :sapka:
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Pzr May 14, 2006 13:34 pm

serk@n yazdı:süper bişey karagöz yeğenini kocaman öpüyorum... MAAŞALLAH ALLAH(c.c.) Nazardan saklasın.. :alkis:

Yaptığın çok hoş bişey karagöz. Seni tebrik ediyorum :alkis:

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Sal May 16, 2006 13:17 pm

ilerde (ben bırbucuk yasından berı barıs hayranıyım bır bucuk yasından bere,ı dınlıom ) dıyen bi cocuk görmeyı coooookkkk isterım ve sen fıdanı daha yetısmeden yetıstırmıssıın abı allah(c.c)size ve butun barıs sevenler eböyle güzel olaylar nasip eglesınn
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Prş May 18, 2006 23:51 pm

nurullah yazdı:ilerde (ben bırbucuk yasından berı barıs hayranıyım bır bucuk yasından bere,ı dınlıom ) dıyen bi cocuk görmeyı coooookkkk isterım ve sen fıdanı daha yetısmeden yetıstırmıssıın abı allah(c.c)size ve butun barıs sevenler eböyle güzel olaylar nasip eglesınn

cümlemize nurullah kardeşim.
En son karagöz tarafından Çrş Haz 28, 2006 23:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cum May 19, 2006 09:54 am

ayyy yerim ben onuuuuuu :D

benim yeğenim de 1,5 yaşında ARKADAŞIM EŞŞEK şarkısına eşlik ediyo dans ediyo.Allah hepsini nazardan korusun.

Barış sevgisi küçük yaşlarda aşılanmalı...nasıl ki bizler Adam Olacak Çocuk la büyüdük yeni nesil bu programdan mahrum :(

işte bu anlamda bize düşen en azından karagöz gibi yakın çevremize baış sevgisi aşılamak.

İşte bunun için burdayız.

sizi ve yeğeninizi tebrik ederim karagöz
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: BİR BUÇUK YAŞINDAKİ YEĞENİM BARIŞ MANÇO ŞARKILARI SÖYLÜY

Mesajgönderen efemanco » Cum May 19, 2006 16:45 pm

karagöz yazdı:arkadaşlar başlığa bakınca biraz hatta oldukça şaşıracaksınız. belki de "hadi canım sende. abartıyorsun" diyeceksiniz.

ama o ufacık çocuk barış mançoyu resimlerinden tanıyor, bilgisayarda MP3 dinlerken o da benimle birlikte dili döndüğünce (aslında dili daha çözülmedi onun için hiç dili dönmüyor) :) eşlik ediyor.BABA BİZİ EVERSENE yi seyrederken benimle birlikte gülüyor.

bunu yazmamın nedeni şu: ben de hepiniz gibi barış manço yu gelecek kuşaklara tanıtmayı kendime bir nevi görev edindim. hepiniz bilirsiniz ki bizim kültürümüzde herşey en yakınlardan başlar. en azından ben bunun en doğrusu olduğunu düşünüyor ve barış abi den öğrendiğim şekilde doğru bildiğimi yapıyorum.

ben en yakınımdaki küçüğüme barış mançoyu tanıttım. sevgi olayını da zaten hepimizi buraya toplayan barış manço nun insanları sevme ve kendini sevdirme yeteneği halletti.

çok şükür ilk denemede başarılı oldum. gerçi tanınmayı ve sevilmeyi bu kadar hakeden bir insanı tanıtırken işim kolay olmuştu.

haydi arkadaşlar. sizde yakınınızdaki küüklerinize barış manço yu tanıtın.
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Cum May 19, 2006 19:38 pm

Bal_Böceği yazdı:

ayyy yerim ben onuuuuuu :D

benim yeğenim de 1,5 yaşında ARKADAŞIM EŞŞEK şarkısına eşlik ediyo dans ediyo.Allah hepsini nazardan korusun.

Barış sevgisi küçük yaşlarda aşılanmalı...nasıl ki bizler Adam Olacak Çocuk la büyüdük yeni nesil bu programdan mahrum :(

işte bu anlamda bize düşen en azından karagöz gibi yakın çevremize baış sevgisi aşılamak.

İşte bunun için burdayız.

sizi ve yeğeninizi tebrik ederim karagöz
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

teşekkür ederim

emre_pınar
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen emre_pınar » Çrş Ağu 02, 2006 11:25 am

karagöz helal yeğenine tebrik ederim.Küçük manço yetişiyo desenize...
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Çrş Ağu 02, 2006 12:37 pm

bütün yetişen küçük maçoları ve barış abimizi o küçük yawrulara tanıtanları allah nazardan korusun hep böle dewam
Her zmn her yerde Barış abi yaa herkes farkına warsın bunun artık

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Prş Ağu 03, 2006 21:56 pm

emre_pınar yazdı:karagöz helal yeğenine tebrik ederim.Küçük manço yetişiyo desenize...

inşallah. birgün benim yeğenim gerçek bir sanatçı olur ve "ben barış manço şarkılarıyla büyüdüm" derse ve ben ö günü görürsem mutluluktan ölebilirim. :gozyasi:

ufaklığın dedesi dayısının( o ben oluyorum) gitarını duvardan duvara vurup kırmıştı. ama ufaklık dedesinden dayısının aldığı tavizin 1milyon katını aldı. bu konuda da taviz alır herhalde. 8) :D

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Ağu 06, 2006 05:04 am

BARIŞ MANÇO SAF TEMİZ DUYGULARI YAYDIĞI İÇİN, BİRER MELEK OLAN ÇOCUKLARIN ONA KAYITSIZ KALMASI İMKANSIZDI.
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Pzr Ağu 06, 2006 12:23 pm

Zafer Uyanık yazdı:BARIŞ MANÇO SAF TEMİZ DUYGULARI YAYDIĞI İÇİN, BİRER MELEK OLAN ÇOCUKLARIN ONA KAYITSIZ KALMASI İMKANSIZDI.

çok güzel söyledin zafer abi... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Pzr Ağu 06, 2006 16:44 pm

memet59 yazdı:
Zafer Uyanık yazdı:BARIŞ MANÇO SAF TEMİZ DUYGULARI YAYDIĞI İÇİN, BİRER MELEK OLAN ÇOCUKLARIN ONA KAYITSIZ KALMASI İMKANSIZDI.

çok güzel söyledin zafer abi... :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
aynen ve sonuna kadar katılıyorum...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...