barıs abinin mezarı

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
ırmak
Yeni Üye
Yeni Üye

barıs abinin mezarı

Mesajgönderen ırmak » Cum Nis 28, 2006 15:49 pm

arkadaşlar mezara en son ne zaman gittiniz?
ben yazın gittim ve canım acıdı hemde çok barıs abimize yakışmıyor bu mezar çok bakımsız o bunu hak etmiyor istanbuldaki mezara gidebilecek arkadaşlar hadi mezarı güzelleştirmeye ona yakışacak bi şekilde mezar yapalım çiçeklerle donaltalım mezarını o mezar barış abimize yakışmıyorrrrrrrrrrrrr barışlı günler
barış babayı unutmamak için herşei yapmalııız o bizi çok sevmişti bizde onu ve sevmeee devem edelim

Kullanıcı avatarı
ercan_Sa
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen ercan_Sa » Cum Nis 28, 2006 16:06 pm

Selam Irmak,

Allah Bari$ abimizin mekanini cennet eylesin' diye dua ederim.
Baris Manço'nun mezari nerede, bana yardimci olabilirmisin???? (Bu site'de yeniyim ve bu benim ilk mesaj'im, internet'ten Bari$ abi'nin hayati ve müzigi di$inda forumlara pek girmedim $imdiye kadar)

Ben Hollanda'da kaliyorum. Haziran'in ba$inda istanbul'a izine gelmeye niyetliyim, geldigimde ziyaret etmek istiyorum. Vecegin bilgi ile bana yardimci olabilirsin! Sevgi ve saygilar!

Selamlar,

Kullanıcı avatarı
KOLBASTI
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen KOLBASTI » Pzr Nis 30, 2006 17:18 pm

slm...ercan...
barış abinin mezarı istanbul kanlıcada...
ÜYELİĞİ KABUL EDİLMEYEN YA DA İHRAÇ EDİLEN ÜYE

Kullanıcı avatarı
ercan_Sa
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen ercan_Sa » Pzr Nis 30, 2006 18:44 pm

te$ekkürler arkada$im!
Sanirim Kanlica'da birtane mezarlik var?? Kanlica mezarlik dedigim zaman, taksi $oförü bilmesi lazim sanirim :) ?
Bu bilgi bile simdilik yeter bana,

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Pzr Nis 30, 2006 19:13 pm

Taksici acemi değilse, "Rahmetli Barış Manço'nun kabrine gidelim..." demek
bile yeter sanırım...

Bu arada hepiniz hoş geldiniz (biraz geç oldu galiba :) )
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

karagöz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen karagöz » Pzr May 14, 2006 00:39 am

Yakupca yazdı:Taksici acemi değilse, "Rahmetli Barış Manço'nun kabrine gidelim..." demek
bile yeter sanırım...

Bu arada hepiniz hoş geldiniz (biraz geç oldu galiba :) )

arkadaşım taksicilerin çoğu arabeskçi kafada. BARIÇ MANÇONUN KABRİ deyince pek bileceklerimi sanmıyorum. ama mezarlığın adını söyle gidersin. kabrin yerine gelince: ordaki görevliler yardımcı olur.

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Pzr May 14, 2006 11:53 am

arkadeslar ben antalyadan katılıyorum barıs abını keske kabrını antalyaya koysalardı ben o zaman her zaman gıderdım onun yanına mezarına da bakardımm ama ıst baya uzak ve ant dısına cıkmıyorum ıst da bır kere gııtım ondada zamanım yoktu ve antalya dısına cıkamıyorum BARIS ABIYI UNUTMAYALIM :saskin:

Kullanıcı avatarı
ercan_Sa
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen ercan_Sa » Çrş Haz 28, 2006 15:23 pm

Haziran'in ba$inda, planladigim gibi, gelebildim istanbul'a. Sultanahmet'de kaldim, 10 günlügüne..

örnek aldigim, hayran kaldigim, sözleri, müzigi, hayata baki$ açisi, temsil ettigi degerlerle, ki$iligi ile, çocuk sevgisi ile, daha birçok (buraya yazmak için çoook fazla) örnekleri ile çok sevdigim rahmetli Bari$ Manço abimizin kabrini de ziyaret etmek, isteklerimden biriydi. Ve gittim;

Eminönü'den vapur'la üsküdar'a, oradan bir dolmu$'la Kanlica'ya ve durak'tan 20 dakika yoku$ yukari yürüdükten sonra; Kanlica mezarligi...

Kabri çok temiz, güzeldi benim gördügümde. Birkaç fotograf çektim.
Daha önce topic'lerde okudugum gibi 'berbat, bakimsiz, otlu' falan HiÇ degil!!! Güzel güller çiçekler, tertemiz. Zaten manzara bir kez süper; gidin görün. Orada dua ettikten sonra, görevliler ile konu$tum biraz;

onlar kendileri dedi bana; kendileri bizzat sahip çikiyorlarmi$. Gelen ziyaretcilerden aldiklari birazcik para ile, orayi tertemiz tutmalari yetiyor galiba. "Daha kisa zaman önce ogullari geldi ziyarete" dedi görevli abi bana, "Senede bir kez geliyorlar i$te", dedi abi. Kisa muhabbetimizden sonra bir kez daha iyice baktiktan sonra, ayrildim oradan.

Oradan Moda'daki evini de ziyaret ettim. Bir sürü fotograf çektim. Kar$idaki ingiliz kilisesini gördüm. YAnda çama$irhane'de çali$an Talat bey'le tani$ip konu$tum biraz. Söylediklerini buraya yazmayacagim simdi. Tek yazacagim; bana Baris Manço'nun kayinvalidesinin evi, oraya yakin oldugunu söyledi; tarif etti ve bende yola koyuldum. Sonunda buldum Muhittin bey'in evini. Zil'e bastim, içeri girdim, birinci kat'a. Muhittin bey yok'tu evde; Lale Manço'nun annesi vardi. Elimde makina'yi ve makinanin bacaklarini gören teyze, 'Gazetecimizin yavrum?! Sorusuna: hayir teyze; yurt di$indan geliyorum ve rahmetli Bari$ abimizin buyuk bir hayraniyim' dedim. Teyze çok me$gul'du, oraya yeni ta$iniyorlarmi$ (yine ayni muhitten), kisa bir sohbet'den sonra, onlari i$leri ile ba$ba$a biraktim.

Bu benim için inanilmaz bir tecrübeydi; çok mutlu oldum tabi. Kisa zamanda Sava$ abi' ile ileti$im kurmayi dü$ünüyorum; aklimda birkaç sey var. Bakalim...........

Baris Manço'yu ya$atmak için elimizden geleni yapalim, hep beraber!!!
Sadece konu$mak ile olmuyor bazi $eyler;
gösterin bakalim kendinizi,

yakinda sürpriz/güzel haberlerle buraya gelme umuduyla!!..

ercan

Kullanıcı avatarı
fairground
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen fairground » Çrş Haz 28, 2006 21:35 pm

dostum harika yazmışsın.
bu kadar hevesle okuduğum yazı pek az sağol
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barıs abinin mezarı

Mesajgönderen memet59 » Cum Haz 30, 2006 14:52 pm

ırmak yazdı:arkadaşlar mezara en son ne zaman gittiniz?
ben yazın gittim ve canım acıdı hemde çok barıs abimize yakışmıyor bu mezar çok bakımsız o bunu hak etmiyor istanbuldaki mezara gidebilecek arkadaşlar hadi mezarı güzelleştirmeye ona yakışacak bi şekilde mezar yapalım çiçeklerle donaltalım mezarını o mezar barış abimize yakışmıyorrrrrrrrrrrrr barışlı günler

[b]arkadaşlar kanlıca mezarlığına gitçek var mı :?:

cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum...

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Re: barıs abinin mezarı

Mesajgönderen sameth » Cum Haz 30, 2006 17:54 pm

[b]arkadaşlar kanlıca mezarlığına gitçek var mı :?:

cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum... [/quote]memet kardeşim kayseri ist çok uzak gidersen bendende selam et olurmu

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Tem 01, 2006 16:13 pm

BENDE İSTANBULA GİDEBİLİRSEM İNŞALLAH GİDECEM...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Cmt Tem 01, 2006 18:03 pm

bence toplanıp gitsek hem temizleriz hemde onu anmış oluruz..

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Pzt Tem 03, 2006 11:14 am

bencede mezara bişiler yapılması gerekio..keşke istanbuyda otursamda kendm bişiler yapabilsem..gitme imkanı olanlar bişilen yapabilir..

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Pzt Tem 03, 2006 15:33 pm

evet işt bende bunu diorum her zaman gidicez dioruz ortada icraat yok.kış oldumu hiç gidemeyiz herkes bi mazeret bulcak.

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Tem 03, 2006 16:08 pm

bii tarih dicem ama çok tarih verilmiş ama pek kulak asan yok herhalde

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Pzt Tem 03, 2006 16:13 pm

arkadaşlar önümüzdeki ay buluşalım dioruz..

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Sal Tem 04, 2006 11:51 am

arkadaşlar bence kesin gitcem diyenlerle kesin bi tarih ayarlayn derim ben..bi an önce ayarlayn ki herkes tatile falan gider..o zaman bu iş yatar die düşünüorm..

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Çrş Tem 05, 2006 17:19 pm

elenur haklısın ama kimse birşey demiyor sameth le konuştuk ama bilmiırum başkala ne der

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Bal_Böceği » Çrş Tem 05, 2006 17:21 pm

rapin_kizi_ yazdı:elenur haklısın ama kimse birşey demiyor sameth le konuştuk ama bilmiırum başkala ne der

ARKADAŞLAR TARİH BELİRLEYELİM O ZAMAN KADİKÖYDE BULUŞUP GİDELİM.AMA EN İVEDİ ŞEKİLDE.BİRDE HAFTASONU OLURSA İİ OLUR BEN ÇALIŞIYOURM.ÇOĞUNUZ OKUYORSUNUZ.OKULLAR TATİL AMA BEN ÇALIŞIYOURM.HAFTA İÇİ OLURSA SİZE KATILAMAYABLİLRM

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Çrş Tem 05, 2006 17:33 pm

tamam hafta sonu yaparız.ama bunu herksin duyması için biraz beklememiz gerekiyor.bide bi fikrim var.gitarı olan arkadaşlar gitarlarıylada gelsinler.ben öyle gelmek istiorum

Kullanıcı avatarı
elanur
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen elanur » Prş Tem 06, 2006 10:38 am

arkadşlar bu hafta sonunu ayarlyn..acaba kaç kişi gelrki..bu arada rapin_kizi demişsn ya gitarda getirn die, merk ettim yaw gitarı napcan ki mezar ziyaritine gitceksnz ondn sordm yani yanlş anlama .. ;)

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Prş Tem 06, 2006 16:19 pm

elanur gitarla napalım bacım :) çalarız ya biraz ne bilim Barış abinin şarkılarını falan.ya bencee gidelim diorum ben.ama kimseden ses seda yok

Kullanıcı avatarı
ercan_Sa
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen ercan_Sa » Pzt Tem 10, 2006 01:40 am

Selam dostlar,

ne güzel, niyetiniz var; simdi organize olup gitmenizi, ziyaretinizin gerçekle$mesini dilerim :)

Fark ettigim $u; 'temizleyelim' yaziliyor, buna yine deginmek istedim. Sakin temizlenecek bir durumu var' gibi üzüntü verici durumlar sanmayin, kabri gayet temiz ve bakimli! Dedigim gibi, ben gittim daha geçen ay, görevli abiler daima göründügü gibi temiz tuttuklarini söylediler..

Güzel ve sürpriz haberlerle gelecegimi söylemi$tim;

Geçen hafta, Belçika'nin Liége kentinde Sava$ abi ile görü$me imkani bulabildim. Sava$ abi çok sagolsun, orada beni buldu (benim onu bulmam gerekirken! :oops: , çok çok sagolsun!)
Ve bu sevinçdolu ani ya$arken, ayni zamanda beni üzen; Sava$ abi birazcik rahatsiz'di. Konu$mayi bu yüzden ne ben uzatabilirdim, ne de o buna dayanabilirdi sanirim. En kisa zaman'da amaçladigim birtakim $eyler var, Sava$ abi'nin projelerinden birkaçi ile..

$ekil $ema belli oldugu zaman, bir$eyler yürürüne girdigi zaman, size bildirecegim buradan ;)
$u an zaman plan'lamasi ile me$gulum.......

Sizlerin (manevi) destekleriniz de yardimci olur bana! En yakin zamanda yine buradan bulu$ma dilegiyle,

Bari$ ve Sevgi dileklerimle

Ercan.

rapin_kizi_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen rapin_kizi_ » Pzt Tem 10, 2006 01:46 am

selam
bi gidebilsek yapıcaz ama ortada hiç bişey yok kimse bişey demio ya :( bakalımm..