BELCİKADAKİ BARIŞIN EVİNİ KURTARALIM- KAMPANYA
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BELCİKADAKİ BARIŞIN EVİNİ KURTARALIM- KAMPANYA
arkadaslar
barış manconun evi sadece modadan ibaret değil birde belcikada evi mevcut ve içerisi tıka basa gazete dergi ciltleri kayıtlı kasetlerle dolu hani beyza güdücünün narı beyza programında seyrettiğimiz o ev
savaş manco müze yapmak için cok ugrasıp yanlız kaldıgından pes ettiği ev
hatırladınızmı
+++
ve gecenlerde savaş abi gurubtan yayımladıgı yazıyı hatırlayın
savaş abinin belcikadaki oturdugu kardeşinin evinden lale hanımsavaş beyi mahkeme kakarı ile tahliye etmesi için yazı göndermiş
savaş abi kardeşinin evinde ayda 200 EURO karşılığı oturdugu evden atılacak
ayrıca 700 euro emekli maasının dışında geliri olmadıgından 5 yasındaki kızı ile resmen kıs ortası lale hanımın isteği doğrultusunda sokaga atılacak
içeridekia rşivin akibetini ise anlatmayı bile istemiyorum moda köşkünde yapılanları düşünün kafi gelir sanırım
şimdi o köşkü talandan kurtarmak için ve savaş abiye 65 yasında yaslı günlerinde sahip cıkmak içişn bir kampanyaya varmısınız
barış manconun evi sadece modadan ibaret değil birde belcikada evi mevcut ve içerisi tıka basa gazete dergi ciltleri kayıtlı kasetlerle dolu hani beyza güdücünün narı beyza programında seyrettiğimiz o ev
savaş manco müze yapmak için cok ugrasıp yanlız kaldıgından pes ettiği ev
hatırladınızmı
+++
ve gecenlerde savaş abi gurubtan yayımladıgı yazıyı hatırlayın
savaş abinin belcikadaki oturdugu kardeşinin evinden lale hanımsavaş beyi mahkeme kakarı ile tahliye etmesi için yazı göndermiş
savaş abi kardeşinin evinde ayda 200 EURO karşılığı oturdugu evden atılacak
ayrıca 700 euro emekli maasının dışında geliri olmadıgından 5 yasındaki kızı ile resmen kıs ortası lale hanımın isteği doğrultusunda sokaga atılacak
içeridekia rşivin akibetini ise anlatmayı bile istemiyorum moda köşkünde yapılanları düşünün kafi gelir sanırım
şimdi o köşkü talandan kurtarmak için ve savaş abiye 65 yasında yaslı günlerinde sahip cıkmak içişn bir kampanyaya varmısınız
sevgiler
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

yahu işler gerçektende çok karıştı önce kamuoyu bakın hep bunu söylüyorum bu çok önemli çünkü.Şimdi burada da yine iddalar var ama biz bu iddaalara neye dayanarak inanabiliriz?Kadir arkadaşımızında söylediği gibi "nasıl bir kampanya bu?"Kızmayın arkadaşlarım ama anlayında bizi bir kaynak v.b olursa daha iyi olur.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
arkadasım biliyorsunuz her ne kadar barışın abiside olsa savaş bey mirasta kanuni hakkı yok
ve kanuni mirascı konumu lale hanım cocukları ve serdar bey söz sahibi birde onlar şu an savaş beyi hasım durumunda bulunduklarından
işler hakikatden karışık
iki olay kalıyor ya bir aracı vasıtasıyla lale hanımı ikna etmek ki sanırım bu işte lale hanımı cok iyi tanıyan
hii ve iset gibi dostlara kalıyor
ikinci yol ise savaş beyin müze projesine destek vermek
ama bu cok zor
ve kanuni mirascı konumu lale hanım cocukları ve serdar bey söz sahibi birde onlar şu an savaş beyi hasım durumunda bulunduklarından
işler hakikatden karışık
iki olay kalıyor ya bir aracı vasıtasıyla lale hanımı ikna etmek ki sanırım bu işte lale hanımı cok iyi tanıyan
ama bu cok zor
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

bu serdarda kim oliiiyyki....lalenin yeni kocasımı yoksa....ona nekiderin yazdı:arkadasım biliyorsunuz her ne kadar barışın abiside olsa savaş bey mirasta kanuni hakkı yok
işler hakikatden karışık
ama bu cok zor
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

allah mesut etsin...
En son kadir 2023 tarafından Cum Nis 21, 2006 16:30 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir 2023 yazdı:bu serdarda kim oliiiyyki....lalenin yeni kocasımı yoksa....ona nekiderin yazdı:arkadasım biliyorsunuz her ne kadar barışın abiside olsa savaş bey mirasta kanuni hakkı yok
işler hakikatden karışık
ama bu cok zor
sen kimsin beni nerden taniorsun ayrica...
vala tanışalım istersen adı derin soyadım öz
18 yasındayım ögrenciyim
barış manco vefat ettiğinde 11 yasındaydım ailemden gelen barış sevgisidir
sakarya hendekliyim tüm yarışmacılara başarılar dilerim sana gelince iset bey yada bayan her neyse
seni son aylarda yazdıgın yanıtlardan edindiğim yorum bu belki yanılan benim bilemiyorum
peki iset nicini kendine koruyucu kalkan edinenarkadasım sen kimsin anlatırmısın birdfe nedir bu kadar hırsın kavgan onu analamakta zorluk cekiyorum
ast olan barış mancoya hizmet etmek değilmi
bizler onun için varız
18 yasındayım ögrenciyim
barış manco vefat ettiğinde 11 yasındaydım ailemden gelen barış sevgisidir
sakarya hendekliyim tüm yarışmacılara başarılar dilerim sana gelince iset bey yada bayan her neyse
seni son aylarda yazdıgın yanıtlardan edindiğim yorum bu belki yanılan benim bilemiyorum
peki iset nicini kendine koruyucu kalkan edinenarkadasım sen kimsin anlatırmısın birdfe nedir bu kadar hırsın kavgan onu analamakta zorluk cekiyorum
ast olan barış mancoya hizmet etmek değilmi
bizler onun için varız
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

mahkemeye intikal etmiş bi konu..tabi doğruysa...
aile meselesi beni ilgilendirmez...
aile meselesi beni ilgilendirmez...
En son kadir 2023 tarafından Cum Nis 21, 2006 16:27 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
aramızdaki anlaşmayı sağdadığımızda..... konuya değiniriz..
dostlar aramızda anlaşamıyoruz... birde bir mm ilerlemediğimizden bahsediyoruz...
uzlaştığınızda beni haberdar edin
[email protected]
dostlar aramızda anlaşamıyoruz... birde bir mm ilerlemediğimizden bahsediyoruz...
uzlaştığınızda beni haberdar edin
[email protected]
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi: