barıs abıye saygı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye
barıs abıye saygı
kım barıs abıyı hatırlıyor gecelerı ruhuna bır fatıha bagıslıyorsa ondan allah bın kere razı olsun onun gıbı yuce ınsanlar bu dunyaya braz zor gelır barıs abı gıbısı asla..................
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
HOŞGELDİN ADAŞ....
MESAJI SİLDİM...NEDENMİ..?
TOPİĞİNE GERİ DÖNÜP BAKTIĞIN İÇİN ...
çoğu açtığı topiğe bi daha bakmıyorda ondan...

TOPİĞİNE GERİ DÖNÜP BAKTIĞIN İÇİN ...
çoğu açtığı topiğe bi daha bakmıyorda ondan...
En son kadir 2023 tarafından Sal Nis 04, 2006 20:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
Re: re
ben kimsenin şevkini kırmıyorum beni tanıyanlar bilir...tamam sende yeni üyesin şöyle bi bakarsan diğer topiklere aynı şeyler var içerik olarak aynı....slm ben geldim diyen herkes topik açsa nolur....yukarda ne olacağını yazdım... HOŞGELDİN DEXAR...dexar yazdı:Barış abimiz için 1 değil 100 binlerce topik açsak azdır. Lütfen şevk kırıcı medajlar yazmayalım. yeni üyelerimizi forumdan soğutmayalım. Hepimiz kardeşiz.

YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir özdamar yazdı:hoşgeldin deyim önce...ama yazdığın şeyler için ayrı bir topik açmana hiç gerek yoktu...bu sözleri yazacağın bir çok topik var...mesaj bir topik bir forum çöplüğe döndü yaaa...üye olan selam vermek için topik açmamalı....böyle topikler silinmeli bence...haksızsam haksızsın deyin ...![]()
Merhaba,
bir yönden katılıyorum ama bir yönden doğru bulmuyorum. Bende aslında yeniyim ve topik açmasaydım...nereye yazacaktım??? 100'tane Merhaba topiği var. Ve bana birisi böyle konuşsaydı...biraz bu siteden çekinirdim...
O halde Yeni üyeler için, ve kendisini tanıtmak için yeni bir 'Buluşma Noktası' forumu, hade diyelimki 'Yeni üyelere Merhaba Noktası' açalım ve böylesi bir sorun çıkmasın.
Bence iyi bir fikir...ve böylece yeni üyelerin profilini öğrenmiş oluruz.
Örnek: bir yeni profil açılırsa yeni üyeden, bazı örnek şekillendirmek satırlar bulunsa, bazı yeni üyeleri motivation yapıp kendisinden ve hangi nedenlerden dolayı bu siteyi tercih etdiğini aktarır.
Ne dersiniz arkadaşlar???
selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-
- Be water my friend-
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
BU KONUDA SÖZ BANA DÜŞMEZ...ADMİN CEVAP VERİRSE İYİ OLUR...atillago yazdı:"Merhaba,bir yönden katılıyorum ama bir yönden doğru bulmuyorum. Bende aslında yeniyim ve topik açmasaydım...nereye yazacaktım??? 100'tane Merhaba topiği var. Ve bana birisi böyle konuşsaydı...biraz bu siteden çekinirdim...O halde Yeni üyeler için, ve kendisini tanıtmak için yeni bir 'Buluşma Noktası' forumu, hade diyelimki 'Yeni üyelere Merhaba Noktası' açalım ve böylesi bir sorun çıkmasın.Bence iyi bir fikir...ve böylece yeni üyelerin profilini öğrenmiş oluruz.Örnek: bir yeni profil açılırsa yeni üyeden, bazı örnek şekillendirmek satırlar bulunsa, bazı yeni üyeleri motivation yapıp kendisinden ve hangi nedenlerden dolayı bu siteyi tercih etdiğini aktarır.
Ne dersiniz arkadaşlar???
selamlar Atilla
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- barışhayranı
- Moderator
Bu konuyu barismancomix forumuna açarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca böyle birşey olduğu zaman kimlerin foruma ne amaçla üye olduğunu daha iyi anlarız.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
barışhayranı yazdı:Bu konuyu barismancomix forumuna açarsak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca böyle birşey olduğu zaman kimlerin foruma ne amaçla üye olduğunu daha iyi anlarız.
aynen katiliyorum...
selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
- Be water my friend-
- Be water my friend-
- kadirsekerli_bm
- Kıdemli Üye
adas su sıtenın ıcne bakarsan senden baska topık takıntısı olan bır ınsan yok bu sıte barıs abımız ıcın acılmıs bır sıte olup bu sıtede kotu seyler olmadıkca senın mudahale etme hakkın yok su senınj yazdıgınm mesajları uye olmayan bır kısı okusa bu sıteye bır daha gırmez ayrıca bu sıtenın sorumlusu degılsın kendını boyle sartlamıssın ben barıs abıyı sevıyorum ıstersem mılyonlarca tane topık acarım buna ne sen ne de bır baskası karısabılır anladın mı kadir 2023
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
Hoşgeldin adaş...uzun süredir gözükmüyordun...
sitem ettim... doğrudur....
ben genelleme yaptım...
5300 üyeden 30 kişi dışında foruma katılım olmazsa bu durumda sitem etmem normaldir...
umarım seni daha çok forumlarda görürümde beni utandırırsın...
3..5 msj değil 300 500 ataarsın...ozaman bana hak verirsin...
sitem ettim... doğrudur....
ben genelleme yaptım...
5300 üyeden 30 kişi dışında foruma katılım olmazsa bu durumda sitem etmem normaldir...
umarım seni daha çok forumlarda görürümde beni utandırırsın...
3..5 msj değil 300 500 ataarsın...ozaman bana hak verirsin...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
kadir arkadaşım kırıcı olmuşsun biraz he!NE DERSİN?
KADİR ARKADAŞIM NEDEN TOPİK AÇMALARINI ÇÖPLÜK OLARAK NİTELENDİRİYOSUN ANLAMADIM..SONUÇTA ONLARDA BARIŞ ABİMİZ İÇİN BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOLAR..BIRAK DA ELLERİNDEN GELENLERİ YAPMAYA ÇALIŞSINLAR.BEN AÇTIĞINIZ TOPİKLER BARIŞ ABİ HAKKINDA OLDUĞU SÜRECE YAPTIĞINIZ EMEĞE SONSUZ SAYGILIYIM.TEBRİLER. BARIŞ VE SEVGİYLE KALMANIZ DİLEĞİYLE BYEE
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
Re: kadir arkadaşım kırıcı olmuşsun biraz he!NE DERSİN?
böyle topik açıpta bir daha bakmayan çokta ondan sitem ettim....EDDAA yazdı:KADİR ARKADAŞIM NEDEN TOPİK AÇMALARINI ÇÖPLÜK OLARAK NİTELENDİRİYOSUN ANLAMADIM..
düzeltmeyi yaptım...
umarım adaşım görür....

YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....