Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cum May 26, 2006 11:11 am

Tüm yeni barışsever kardeşlerin hepiniz hoşgeldiniz...

Kullanıcı avatarı
nurullah
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen nurullah » Cum May 26, 2006 12:22 pm

tabikide esra abla bizim de sizler gibi barış severler ile tanısmak bize gurur verir ve sadece siz deil ne kadar cok barıs sever arkadasımız olursa onlarla tanısmak bızı gururumuz bizim...

NURULLAH UZUN sevgilerimlee.........
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır

Kullanıcı avatarı
Bal_Böceği
Profesyonel
Profesyonel

Re: Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!

Mesajgönderen Bal_Böceği » Cmt May 27, 2006 21:50 pm

Esra67 yazdı:
cetin445 yazdı:ARKADAŞLAR FORMA ÜYE ARKADAŞLAR LÜTFEN MSN ADRESLERİNİ DE YAZSIN. BİRBİRİMİZLE TANIŞALIM BARIŞSEVERLER OLARAK BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIYALIM. HATTA AYNI ŞEHİRDE OLANLAR BİR BULUŞMA BİLE AYARLAYABİLİRLER. BEN AYNI ZAMANDA BİR AYNA SEVERİYİM VE BİZ AYNA SEVERLER BİR ÇOK BULUŞMA AYARLADIK. BU KONUDA SİZDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM.

Çetin Bey Çok haklı ben bu sitede yeniyim ama bu site zannedersem gençler çoğunlukta ama Barış Mancon nasıl genç İhtiyar fark etmemişse Bizler için fark etmeyecektir hepimiz Barış MANCO aşığı isek sizlerle tanışmak kıvançtır

Saygılarımla;
Esra AKSU

ablam hoş geldin aramıza

arkadaşlar laf aramızda esra ablam gençliğinde barış abimize aşıkmış.hem öğye böyle değil tüm takılarının aynısını edinirmiş:)))

ablam kızıcaksın ama senin de ne denli barış hayranı olduğunu bilsin herkes.

ablam bu bilgiden sonra bi süre gözüne gözükmiyim dimi:)))
ama kıyamaz ki ablam bana o barış felsefesini sindirmiş biri insanları kırmaz bal böceğine de kıyamaz dimi ablaların en tatlısı:))

Kullanıcı avatarı
BeNBiLiRiMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Tüm BARIŞ severlere Selam olsun

Mesajgönderen BeNBiLiRiMM » Cmt May 27, 2006 21:56 pm

BARIŞ MANÇO yu sevmeyenin insanlığından şüphe ederim....

Prof.Dr.HASAN KESKİN (yani ben)

Kullanıcı avatarı
BeNBiLiRiMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Buraya üye olmakta geç kalmışım hem de çooook

Mesajgönderen BeNBiLiRiMM » Cmt May 27, 2006 22:03 pm

Ya hayret ediyorum ben 36 yaşındayım benim gibi bir BARIŞ SEVER nasıl oluyor da buraya üye olmakta bu kadar geç kalıyor..Lisedeyken kendisine bir mektup yazmıştım sene 1986 ve bana yaz aylarında bayramda tebrik kartını göndermişti ve mektubumu TV de okumuştu bu derece BARIŞ MANÇO hayranıyken nasıl oluyor da bunca zamandır üye olmamışım yanıyorum...
Gençlerin benden önce üye olduğunu gördükçe kendimden utanıyorum....Tüm BARIŞ MANÇO sevenlerini yanaklarından öpüyorum...Zaten BARIŞ MANÇO yu sevmeyen insanlıktan yoksun bence...

Ayrıca bu MSN adreslerini gösterme olayına ben de taraftarım....
İlk olarak da ben buraya yazayım bari eğer tanışmak isteyen arkadaş varsa başımın üstünde yeri var bendeki resimlerden ve MP3lerden yararlanabilirler..............
[email protected] ........msn adresim bu .......

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr May 28, 2006 15:49 pm

benim de [email protected] benden başka burada adam olacak cocuğa katılan yok heralde

Kullanıcı avatarı
BeNBiLiRiMM
Yeni Üye
Yeni Üye

MSN OLAYINI LÜTFEN KÖTÜ AMAÇLA KULLANMAYALIM....

Mesajgönderen BeNBiLiRiMM » Pzr May 28, 2006 16:51 pm

Selam arkadaşlar,ben diyorum ki,bu MSN verme olayını kötü amaçla kullanmayalım..Kimse buradaki insanların iyi niyetli olduğunun garantisini veremez her yerde olduğu gibi burada da olabilir...
Bence erkekler MSN sini versin bayanlar eğer isterlerse bu Msn leri kayıt ederler Kızların bu konudaki endişelerine katılıyorum....Benim fikrim bu ve karşı çıkan da çıkmaz sanırım....
Kimbilir buraya BARIŞ MANÇO hayranı olmadığı halde sırf MSN toplamak için giren de vardır mutlaka....Ben bu internet ortamının 9 yıldır içindeytim insanların amaçlarının ne olduğunu çok iyi bilirim...ee Adımdan belli BeNBiLiRiMM:)

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr May 28, 2006 17:07 pm

sen gebzeden mi bende gebzeden kac yasındasın nerde oturuon gebzenin neresinde söle bakim

Kullanıcı avatarı
Esra67
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: MSN OLAYINI LÜTFEN KÖTÜ AMAÇLA KULLANMAYALIM....

Mesajgönderen Esra67 » Cum Haz 02, 2006 09:31 am

BeNBiLiRiMM yazdı:Selam arkadaşlar,ben diyorum ki,bu MSN verme olayını kötü amaçla kullanmayalım..Kimse buradaki insanların iyi niyetli olduğunun garantisini veremez her yerde olduğu gibi burada da olabilir...
Bence erkekler MSN sini versin bayanlar eğer isterlerse bu Msn leri kayıt ederler Kızların bu konudaki endişelerine katılıyorum....Benim fikrim bu ve karşı çıkan da çıkmaz sanırım....
Kimbilir buraya BARIŞ MANÇO hayranı olmadığı halde sırf MSN toplamak için giren de vardır mutlaka....Ben bu internet ortamının 9 yıldır içindeytim insanların amaçlarının ne olduğunu çok iyi bilirim...ee Adımdan belli BeNBiLiRiMM:)

BEN BİLİRİMM SEN ÇOK HAKLISIN BENDE BARIŞ MANCO SEVENLARİ BÖYLE BİR EŞY YAPMAZLAR SANDIM AMA İYİ NİYETİMİZ SU İSTİMAL EDENLERLE KARŞILAŞTIM LÜTFEN ARKADAŞALAR BİZLERİN BURDAKİ AMAÇIMIZ UNUTMAYALIM

SAYGILARLA;
ESRA AKSU

Kullanıcı avatarı
Esra67
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!

Mesajgönderen Esra67 » Cum Haz 02, 2006 09:47 am

Bal_Böceği yazdı:
Esra67 yazdı:
cetin445 yazdı:ARKADAŞLAR FORMA ÜYE ARKADAŞLAR LÜTFEN MSN ADRESLERİNİ DE YAZSIN. BİRBİRİMİZLE TANIŞALIM BARIŞSEVERLER OLARAK BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIYALIM. HATTA AYNI ŞEHİRDE OLANLAR BİR BULUŞMA BİLE AYARLAYABİLİRLER. BEN AYNI ZAMANDA BİR AYNA SEVERİYİM VE BİZ AYNA SEVERLER BİR ÇOK BULUŞMA AYARLADIK. BU KONUDA SİZDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM.

Çetin Bey Çok haklı ben bu sitede yeniyim ama bu site zannedersem gençler çoğunlukta ama Barış Mancon nasıl genç İhtiyar fark etmemişse Bizler için fark etmeyecektir hepimiz Barış MANCO aşığı isek sizlerle tanışmak kıvançtır

Saygılarımla;
Esra AKSU

ablam hoş geldin aramıza

arkadaşlar laf aramızda esra ablam gençliğinde barış abimize aşıkmış.hem öğye böyle değil tüm takılarının aynısını edinirmiş:)))

ablam kızıcaksın ama senin de ne denli barış hayranı olduğunu bilsin herkes.

ablam bu bilgiden sonra bi süre gözüne gözükmiyim dimi:)))
ama kıyamaz ki ablam bana o barış felsefesini sindirmiş biri insanları kırmaz bal böceğine de kıyamaz dimi ablaların en tatlısı:))

BAL_BÖCEĞİ SAN KIYAMADIĞIMI BİLE BİLE ÜZERİME GELMENİ TAVSİYE ETMEM :) EVET BEN (RAHMETLİYE) AŞIKTIM NE GİYSE ALIR NE TAKSA TAKARDIM PARÇALARI NI BİLE EZBERE BİLİRDİM BÜYÜK YÜZÜK TAKMA ALIŞKANLIĞIM ONDAN GELİYOR VEDE HALADA BÜYÜK YÜZÜK TAKMAYA BAYILIRIM :)

BEN BİLİRİMM EVET BARIŞ SEVENLER OLARAK BİZLER ÇOK GEÇ KALDIK AMA DEMEKKİ ONUN BU GENÇLİK BİZLERDEN DAHA ÇOK SEVİYORMUŞ DEMEKTEN BAŞAK BİR ŞEY GELMİYOR AKLIMA :oops:

BU SİTEYİ DÜŞÜNÜP TE KURANLARIN EMEKLERİNE SAĞLIK HEPİNİZ ALLAH(C.C) EMENET OLUN :!: :!:

Kullanıcı avatarı
serk@n
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen serk@n » Cum Haz 02, 2006 21:09 pm

.........................................
En son serk@n tarafından Çrş Kas 01, 2006 14:58 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.

Bitiş tarihi:

Kullanıcı avatarı
cetin445
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen cetin445 » Cmt Haz 03, 2006 13:23 pm

msn adreslerini veren arkadaşlara teşekkür ederim... dostlukta samimi olmalarından dolayı... hepiniz hoş geldiniz...
ÇeTiN!!!

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Haz 03, 2006 14:33 pm

serk@n yazdı:
ogulcan yazdı:sen gebzeden mi bende gebzeden kac yasındasın nerde oturuon gebzenin neresinde söle bakim

bu negüzel sorular hesap sorar gibi kardeş..

neyse belki tanışıyorsunuzdur. ben karışmayayım...

yeni gelenlere hoşgeldin diyorum saygılar herkeze..

arkadaşım kusra bakma ama sana kalmadı heralde o sorular hesap felan da sorduum yok

Kullanıcı avatarı
Benimyaw
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Benimyaw » Cum Tem 28, 2006 18:31 pm

Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Cmt Tem 29, 2006 15:38 pm

Kullanıcı avatarı
intelpentium4
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen intelpentium4 » Cmt Tem 29, 2006 16:59 pm

ÇETİN ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN SAĞOL.EVET BARIŞ MANÇO SEVERLERİN BİRBİRİYLE TANIŞMASI GÜZEL OLUR.HAKLISIN.TEŞEKKÜR EDERİM.

[email protected].

emre_pınar
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen emre_pınar » Pzr Tem 30, 2006 23:04 pm

[email protected]

Ölüm, yaşam denilen rüyadan uyanmaktır!
_________
İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür!!!

Lucky Luke
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen Lucky Luke » Pzr Tem 30, 2006 23:29 pm

[email protected].

Barış Manço'yu sevmeyecek kadar kara cahil kimse olamaz. Kendisi müthiş bir insan, dev bir bilgi kaynağı idi. Şimdiki çocuklar gün boyu ismail yk dinleyip oyun oynayacaklarına onu seyreder/dinlerlerdi..
[CENTER][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Trebuchet MS"]Sonuna kadar Barış Manço! Şimdi sanatçıyım diye geçinenlerin hepsinin toplamından fazlası.
Halâ Barış Manço dinlemekle mükellefim...[/FONT][/COLOR][/CENTER]

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzt Tem 31, 2006 04:04 am

[email protected]
Tüm Barış Manço sevenleri beklerim :!:
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 10:47 am

[email protected] tanışalım kardeşlerim her türlü hepimiz hastasıyıx barış abimizin
Her zmn her yerde Barış abi yaa herkes farkına warsın bunun artık

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Pzt Tem 31, 2006 11:01 am

KARDEŞlerim [email protected] ben çoğunuzu ekledim ekleyi beni konuşalım her türlü barış abimizi yaşatalım onsuzlukla geçirdiğimiz günlerin acısını çıkaralım kendimize barış MANÇO sewgisini aşılayarak

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Sal Ağu 01, 2006 10:12 am

[email protected] ekleyin Barış sever kardeşlerim

Kullanıcı avatarı
lokmanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen lokmanço » Sal Ağu 01, 2006 22:37 pm

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Ağu 01, 2006 23:29 pm

[email protected]
insanca sohbet etmek isteyen kardeşlerim ekleyin

yigitus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen yigitus » Çrş Ağu 02, 2006 12:52 pm

Arkadaşlarım BArışsever kardeşlerim [email protected] ekleyin konuşalım ne zaman isterseniz