BARIŞ ABİMİZİN EVİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA!!!

Tüm BarışSeverler'in kişisel tartışmalara girmeden, kurallara uymak kaydı ile yalnızca Barış Abi'miz hakkında görüşlerini ortaya koyabileceği ve değerlendirmelerini yapabileceği forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Mar 02, 2006 01:01 am

derin yazdı:durun arkadaşalar hayali MSN kayıtlarını yayınlamayı bırakında bu haberi bir okuyun isterseniz
http://www.sabah.com.tr/gny/mag105-20060301-200.html

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.bende bunu söylemeye çalışıyordum işte.biz ailesine tepkiyi bunun yüzünden dile getiriyoruz.Şimdi ne diyecekler bakalım Amerikada zorluklar içinde okuyorlar diyenler...
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Prş Mar 02, 2006 19:55 pm

arkadaşın eklediği haber linki açılmıo...o yüzden okuyamadım...bu arada o msn kayıtları hayali falan değil...ayrıca hala söylediklerimizin arkasındayızz...

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Mar 02, 2006 20:04 pm

barışhayranı yazdı:
derin yazdı:durun arkadaşalar hayali MSN kayıtlarını yayınlamayı bırakında bu haberi bir okuyun isterseniz
http://www.sabah.com.tr/gny/mag105-20060301-200.html

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.bende bunu söylemeye çalışıyordum işte.biz ailesine tepkiyi bunun yüzünden dile getiriyoruz.Şimdi ne diyecekler bakalım Amerikada zorluklar içinde okuyorlar diyenler...

Kardeşim ilk öncelikle link çalışmıyo ikincisi hayali msn kayıtları diye bişey yok. Beni kızdırmayın. Konuşmalarınıza dikkat edin. Beni yalancı yerine koyuyosunuz... :kizgin:
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Mar 02, 2006 20:48 pm

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Prş Mar 02, 2006 21:26 pm

bu neyi değiştirirki...eğlenmeye gidince insanlar yas tutmuo yada babalarını sevmiomu oluolarr....çok saçma düşünüosunuz emin olun onlar hepinizden çok düşünüolar...dier bi saçmalayan insanda o msn kayıtları hayali falan değill...uğraşsanız doğukanada batıkanada çok rahat ulaşır sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..tabii arada biraz saat farkı oluo ama...

Kullanıcı avatarı
atillago
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen atillago » Prş Mar 02, 2006 21:42 pm

Merhaba Arkadaslar,

lütfen kavga etmiyelim; burayakadar gelen Baris Manco´yu seviyor diye gelmistir, ve yalan olsun veya olmasin, benim babam ölse ben bayrammi edecegim: hayir!

Lütfen kargasayi birakin ve beraberce birseyler degistirmeye calisalim, varmisiniz buna?

Batikanin ve Dogukanin´da belki bize cok faydalari olacagindan eminim.

selamlar
Atilla
Sevdigim insanlar
Atatürk, Baris Manco, Bruce Lee ve Kemal Sunal
- Be water my friend-

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Mar 02, 2006 21:54 pm

hzllll yazdı:bu neyi değiştirirki...eğlenmeye gidince insanlar yas tutmuo yada babalarını sevmiomu oluolarr....çok saçma düşünüosunuz emin olun onlar hepinizden çok düşünüolar...dier bi saçmalayan insanda o msn kayıtları hayali falan değill...uğraşsanız doğukanada batıkanada çok rahat ulaşır sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..tabii arada biraz saat farkı oluo ama...

bak senin sinirini anlamış değilim burada huzursuzluk çıkarmaya hakkın yok ben sadece Amerika'da zorluklar içinde okuyanlar ne diyecekler dedim hiçde zorluklar içinde okudukları bir halleri yok... ;)

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Mar 02, 2006 22:03 pm

barışhayranı yazdı:bak senin sinirini anlamış değilim burada huzursuzluk çıkarmaya hakkın yok ben sadece Amerika'da zorluklar içinde okuyanlar ne diyecekler dedim hiçde zorluklar içinde okudukları bir halleri yok... ;)

Kardeşim zorlugun anlamı ne sence? Zorluk diyorum ne demek bunu bana açıklarmısın?

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Mar 02, 2006 22:10 pm

Bu arada Amerika'da zorluklar içinde okuyorlar sen değil konuştuğun kişi demiş zaten bunu niye sen yanıtlama gereksinimi duyuyorsun düşündürücü.Artık tartışmak istemiyorum.Bence böyle tartışacağımıza çözüm yolları ve somut adımlar atmamız daha yerinde ;)

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Prş Mar 02, 2006 22:17 pm

kim derse desin ben senin yanlış anladığın için söylüyorum zaten. Barış Mançoyu seviyorsan oğullarınıda sevmen lazım çünkü onlar onun kanından. Lütfen onlar hakkında daha fazla konuşmayalım. O haberi yazan kişide çok biliyo... Ayrıca hayali msn kayıtları diyen arkadaş aramıza hoş gelmiş ama biraz da boş gelmiş anlaşılan. Neyse kapatalım konuyuuu. Ben bişeyler yapmaya çalışıyorum ama siz hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Sadece benim çabamla ne kadar ilerleme kaydederiz orası ayrı bi konu. Herkezin bişeyler yapması lazım. Araştırın arkadaşlar araştırın.

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Prş Mar 02, 2006 23:32 pm

dexar yazdı:kim derse desin ben senin yanlış anladığın için söylüyorum zaten. Barış Mançoyu seviyorsan oğullarınıda sevmen lazım çünkü onlar onun kanından. Lütfen onlar hakkında daha fazla konuşmayalım. O haberi yazan kişide çok biliyo... Ayrıca hayali msn kayıtları diyen arkadaş aramıza hoş gelmiş ama biraz da boş gelmiş anlaşılan. Neyse kapatalım konuyuuu. Ben bişeyler yapmaya çalışıyorum ama siz hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. Sadece benim çabamla ne kadar ilerleme kaydederiz orası ayrı bi konu. Herkezin bişeyler yapması lazım. Araştırın arkadaşlar araştırın.

kardeşim sen birşeyler yapıyorsunda biz ot mu topluyoruz bas bas bağırıyoruz ama çoğu kişi duyarsız yani biz ne yapalım.ayrıca hatırlatırım
dexar yazdı:Lale hanım ve çocuklarından hayır yok abicim. Biz barış severler bişeyler yapmalıyız tabi bu sözde kalmamalı. Bu organizasyonu yapacak bi barışsever bulmak gerekiyor. Yapabilecek yani. ne bileyim barış abimiz için konser verecek birileri vardır heralde o konserlerden gelen gelirlerle bişeyler yapılamazmı? Böyle bir takım projeler yaparak bence o evi bu şekilde kazanabiliriz.

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Cum Mar 03, 2006 09:56 am

evet hayır yok demiştim yani ellerinden bişey gelmiyo işte gelseydi yaparlardı heralde. Ama neden sürekli onlara söyleniyoruz onuda anlamış değilim.Barış abimizin cenazesinde o yolları sokakları dolduran insanlar nerde? nerde onu çok seven ünlü dostları? nerdeler? sadece senin benimle olacak iş değil bu. bas bas bağırmayla da hiç bişey olmaz kardeşim. Örgütlenme yok bi kere.

sevdam
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sevdam » Cum Mar 03, 2006 20:41 pm

yazık cok yazık
sevgiler

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Mar 03, 2006 20:53 pm

gerçek adlardan falan bahsetmişsin ama sende farklı niclerden girip yazılar yazıyorsun.Düşündürücü...
Neyse
Müze topic'ine yazdığım öneriye bir bak istersen:
MÜZE KONUSUNDA İSE YANLIŞ BİLMİYORSAM MESELA BİR ARABASI KOÇ MÜZESİNDE SERGİLENİYOR.BİZ SOMUT ADIMLAR ATARSAK VE BU KONUDA KAMUOYU YARATIRSAK BUNLAR MÜMKÜN OLABİLİR.MESELA BÖYLE BİR DURUMDA KOÇ MÜZESİNDE SERGİLENEN ARABAYI DA MODA'DA Kİ EVE TEKRAR GERİ ALINABİLİR.AYRICA İLLEDE MÜZE DENİLİNCE BARIŞ ABİMİZİN EŞYALARI GİBİ ŞEYLERİ DÜŞÜNMEMİZ GEREKMEZ.MÜZEYE ONUN HAYAATINI ANLATAN BİLGİLER,ONUN MUM HEYKELLERİ GİBİ ŞEYLERDE DÜŞÜNÜLMELİ.TABİKİ EŞYALAR DA ÇOK ÖNEMLİ AMA BUNLAR ZAMANLA OLACAK ŞEYLER.DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SANATÇILARINDAN BİRİ OLAN BARIŞ MANÇONUN BİR MÜZESİ OLMALI ARTIK.AİLESİDE BU KONUDA DUYARLI OLURSA TABİİ...........

edit:yazdıklarını silmişsin :?:

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cum Mar 03, 2006 20:59 pm

farkındamısınız
bu ve bunun gibi barış manco konulu sitelerde barışı sevenlker ona sahip cıkanlar gercek adlarını gayet rahat kimseden cekinmeden yazıp kullanırken karsı gurubta olanlar ise nedense iset, hii gibi bazı nicklerin ardına saklanmayı tercih ediyorlar
buda kafalarda soru işaretleri olusturuyor
evet ben hayali MSN iletileri dedim doğrudur
o MSN iletilerin hic bir bağlayıcı özelliği yoktur cünkü
o iletiler üzerinde istediğiniz gibi düzeltme hakkına sahipsiniz bu bir
birde ben barışın yakınıyım, batıkanın yakınıyım diye ortaya cıkan bu kişiler acaba kimlerdir onuda bilmek gerekir
son olarak
sunu söyleyim arkadaslar
bırakın moda köşkünü müzeyi
size soruyorum
müze yapmak için ne lazım onu anlatın bana ve
moda köşkünde barış manco sağlıgında olanlar şimdi nerdeler onu söyleyin hele
kısaca o kösk alınsa müze yapılsa içine ne koyacaksınız siz o sorunun cevabını verin bende size müze yapmak için gerekli yerina dresini vereyim

DERİN

adım ve imzam oldumu
hendekliyim bu arada ya siz beyefendi yada hanımefendi
+++

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cum Mar 03, 2006 21:00 pm

ya arkadaslar siz gündemni takip etmiyorsunuz sanırım
o sözünü ettiğin arabalar 2 yıl önce satıldı
tren kalkmış gitmekte hadi gecmiş olsun birilerine

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Mar 03, 2006 21:48 pm

insanların adlarının bilinmesi yada bilinmemesi neyi deiştirir...ben söyliyim çok merak ediosan adım HAZAL...sana bi yararı oldumu adımın...nedense her bizim söylediimiz sözlerin karşısında bi kaç kişi duruo anlamış diilim...iii arkadaşlar siz istediğini diyin ailesine ...onlar barış abinin çocukları yaaa onun mezarında kemiklerini sızlatıosunuz...sevmeye bilirsiniz ama herşey için onlarıda suçlayamazsınız...evet onlar zorlukla okuolar başlarında babaları yok..dertlerini anlatacakları bi babaları yok onlar bizden daha kötü durumda babalarını ve barış mançoyu kaybettiler..bizse sadece barış abimizi kaybettik...kavga ederek ailesini suçlayarak nereye varcaksınız çokk merak ediorum..elinde sonunda oo binbir laf söylediğiniz doğukan batıkan ve lale mançodan yardım isticeksiniz...hala msn kayıtlarına hayali diyen arkadaşım emin ol o insan çok yakını biz herşeyi birebir yaşadık o kzın anlattıklarının hiçbirinde tek kelime yalan yok yazan arkadaşta hiçbiyerini değiştirmeden size ulaştırdı...başta teşekkür edip ardından biri hayali msn kayıtları dedi die bazıları nedense dönüo anlamadık yani bu işi ;) yanlış bilmiosam ailesindede barış mançoya ait çok işi yok sanırsam evde bulunan bütün eşyalara haciz geldi..çocuklarındada barış abinin çizdiği resimler ve bi kaç yüzüğü var...ama bize ancak ailesi yardım edebilir unutmayın...onlarda barış abiyi çokk seviolar onlara laf söyleyerek bi yere varamazsınız...sizler barış abi öldü die hiç bi yere gitmiomusunuz arkadaşlarınız doğum günlerine,kutlamıomusunuz doğum günlerinizi,eğlenmiomusunuz mu...o birilerinin koyduğu link hiç bişeyi deiştirmezz batıkanın neler yaşadığını doğukanın neler yaşadığını kimse bilemz...boşş boşş laf üretmeyinn...her söylenenede cvp vermek zorunda issetmeyin kendinizi...sevmio olabilirsiniz ama konuşmayınn arkalarından ve haklarında...

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Mar 03, 2006 22:06 pm

ya allahını seversen huzursuzluk falan çıkattığımız yok ailesine laf söylemek zorunda olmadığını hatırlatmaya çalışıorum anlayana tabiii...senin barış abiye saygın yoksa ben bişi yapamam...saygılıyım deme onun cenından çok sevdiği insanlara söylemediğiniz kalmıyo...dier arkadaşa kimse barış abinin oğulları sayesinde popüler olmaz...bu nedenle tutupta ben onun şuyuyum ben buyuyum demez...cidden o kız onun yakınıydı...herşeyi birebir beraber yaşadık arkadaşımla...laflara dikkat...en azından o yaşadığı şeyleri anlattı tutupta senin gibi saçma sapan bi haberi getirmedi....incelersen haberinin ne alaka, saçma olduğunu anlarsın...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Mar 03, 2006 22:13 pm

hzllll yazdı:ya allahını seversen huzursuzluk falan çıkattığımız yok ailesine laf söylemek zorunda olmadığını hatırlatmaya çalışıorum anlayana tabiii...senin barış abiye saygın yoksa ben bişi yapamam...saygılıyım deme onun cenından çok sevdiği insanlara söylemediğiniz kalmıyo...dier arkadaşa kimse barış abinin oğulları sayesinde popüler olmaz...bu nedenle tutupta ben onun şuyuyum ben buyuyum demez...cidden o kız onun yakınıydı...herşeyi birebir beraber yaşadık arkadaşımla...laflara dikkat...en azından o yaşadığı şeyleri anlattı tutupta senin gibi saçma sapan bi haberi getirmedi....incelersen haberinin ne alaka, saçma olduğunu anlarsın...

Barış abiye saygın yok gibi imalarda bulunamassın.Burda boş boş kavgalar çıkartma.Ayrıca ben doğrunun yanındayım.Birde Benim bu forumda ailesine yaptığım bir hakareti bulamassın.Ben sadece onlara dargın olduğumu dile getiriyorum.Bnce sen önce iyice forumu oku ;)

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Mar 03, 2006 22:18 pm

ya yapma allahını seversen herkesin dediği bi lafa laf söyleyen sensin konu kapansın die özür dileyende benim..ama nafile yanlış insandan dilemişiz...sen insanlara kırgın olduğunu hep arkalarından konuşarak mı yaparsın..bi çok insan vardır kırgın olan ama kırgın olmak farklıdır suçlamak apayrı bişeydir...bence sen yazdıklarını iiice oku...daha fazla uzatmaa...boş boş kavga çıkaranda ben diilim baştan beri bi benim yazdıklarımı oku bide kendilerinkini beni kendinin yerine koy anlarsın....

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Cum Mar 03, 2006 22:27 pm

biz napalım biliomusun birbirimizle fazla dialog içine gitmeyelim....an iii çözüm bu...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Mar 03, 2006 22:34 pm

hzllll yazdı:biz napalım biliomusun birbirimizle fazla dialog içine gitmeyelim....an iii çözüm bu...

bencede çünkü konuşmalarına dikkat edemiyorsun maalesef

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

derin
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen derin » Cum Mar 03, 2006 22:52 pm

arkadaslar durun dinleyin aslında yanlış yolda olan biziz
hatamızdan bir an önce dönelim bakın arkadaslar bizler hakem heyeti değiliz yargılama hakkımız yok
sonra unutmayınki herkes kendi hayatını yasıyor
barış manco hayattayken annesinin babasının mezarına ne kadar gittiyse cocuklarıda o kadar gelecek bırakın onu bunu önce kendimize bakalım
bizlerde ana baba cocugu değilmiyiz hadi söyleyn bana
her ölüm yıldönümlerinizde rahmetli olmuş olan dedemiz. ninemizin hata kardeşimiz annae babamızım kabirlerine ne kadar gidebiliyoruz
hatırlayın bakalım ölmüşlerimizin ardından en son mevludu ne zaman okuttuk
yada dedemizden ninemizden kaln onların kulandıgı evleri eşyaları ne yaptık hala bas kösede saklıyormuyuz
hadi elimizi vicdanımıza koyun düşünün bakalım ölenlerimiz ardından hakkıyla üzerimize düşen görevleri yapabiliyormuyuz
bu sorulara "baen yapıyorum "diyen cıkarsa ne mutlu ona
allah onun yüreğine bileğine kuvet versin bizide onun gibi olmaya nasip etsin
arkadaslar biz bizden sorumluyuz bende dahil habire yargılıyoruz
ya arkadaslar tamam bunlar masum değil kabul suclular günahkarlar kabul
ama bırakalım helalalerinide veballerinide allah versin
eger hayırlı kulsalar allah daha iyi etsin değillerse allah belalarını versin
biz işimize bakalım sadece seviyorsak eger barışı sevelim gerisi bahane
kabire dogukan gelse ne olur gelmese ne olur
size soruyorum inanmadıgı halde sevmediği halde gelse bizler mutlumu olacagız bakın son 3 yıldır lale hanım evli oldugu halde kabir ziyaretine geliyor
sahi mutlu oluyormusunuz
o istemiyor biz dayatıyoruz geliyor"evlendin neden geldin" diyoruz gelmiyor" vefasız" diyoruz
bakın arkadaslar önce ben basta olmak üzere kusurluyuz
ve su andan itibaren sizlerden ricam bu sitede ve diğer sitelerde sadece barışı yazalım bırakalım laleyi dogukanı onların sarılacagı kocalarıda babalarıda var
asıl ezik olan bizleriz bizler darılmadan gücenmeden bir birimize sarılıp aglasalım söyleselim ama rica ediyorum aramızda lalenin dogukanın casuslugunu yapmak için katılmış arkadaslar isimlerini ben buradan vermeden efendice cekilip gitsinler
bize barış yeter bize bu acı yeter biz birbirimize sarılır ağlasırız
lütfen bize gölge ihsan etmeyin rica ederim
ne dersiniz haksızmıyım arkadaslar

bakın gördünüz sunu yapalım bunu yapalım diyen bizler bir nickte belcikadaki evi kurtarma amaclı kampanya başalatalım dedim ses yok
sahi yoksa bu kampanyayı yapmamsı için amerikan başabakanı BUSH umu çağırmamız lazım ne dersiniz

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Cum Mar 03, 2006 23:27 pm

Uzun zamandır bu başlığı sessizce takip ediyorum...Yorum yapmak zor ve benim yapabildiğim tek yorum; birer BarışSever olan Bizler, Rahmetli Barış Manço'nun canından bir parça olan insanları eleştirirken Barış Ağabeyi gözümüzün önüne alalım, Onlar O'nun ailesi ve "aile" kutsaldır...Beni asıl üzen bu tartışmaların en çok BM'nun ruhuna zarar verecek olmasıdır...

Hani bir öykü var, hatırladığımca kısadan geçiyorum: Delikanlının biri gözü dönmüş bir kıza kör kütük aşık olur...onunla evlenmek ister fakat kızın sapkınlık ötesi bir şartı vardır: bana annenin ciğerini söküp getirmelisin der. Delikanlının da gözü dönmüştür artık, annesini katledip ciğerini bir torbaya koyar...koşa koşa kıza giderken ayağı takılıp yere düşer ve torbanın içinden bir feryat kopar: YAVRUM !....
Sanırım bu ne demek istediğimi daha iyi anlatır...

Saygılar...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Mar 04, 2006 00:41 am

Yakupca kardeş haklısın bende artık tartışmayacam ama bana burada dönek bile dendi.ama artık bu konu hakkında bu kişilere cevap vermiyecem sanki tartışmaya gelmişer.ve ben bu konuyu burada kapatıyorum.Ev topik'i ne hale geldi burada ev ile ilgili konuların konuşulması lazım ;)Bu tartışmalardan dolayıda tüm "Barış Sever"lerden özür diliyorum.

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246