Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
çetin kardeş herkes sen ben gibi değil.bazıları galiba foruma ölesine katılıolar. işte msn alıp konuşuolar ve insanı gıcık ediolar sözüm meclisten dışarı.ama öleleri rahatsız ediolar die dedim ben uğraşamdım ama sen uğraşabilirsen buyur koy msnini.yoksa zatn burdada konuşuoz bak.yada fairgroundın da dediği gibi ö.m gönderirsiniz dimi?yeterki hepimiz barışsever olarak birbirimize saygı gösterelim.gerisi gelir
ve tabikide inş bozulmazz
bayramınız mübarek olsunn
slm barışseverler..he bu arada benm msn adresim de bu:Ya ben barış abiyi çok ösledim yaa:(
[email protected]
[email protected]
İşte benimki arkadaşlar [email protected]
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

bkz.viewtopic.php?t=1042 bu panelde tanışmakda işe yarar gibi geliyor bana
çok uzaktayım...ama kalbim sizinle....
slm herkeze arkadaslar koca msn dolusu barıs seven arkadasım oldu artıkk oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [img][email protected][/img]
zeki insanların fikirlerine zeki aptal insanların fikirierine ise sadece aptal kisiler katılır
-
BM
[email protected]
Bu arada benim adım ve soyadım Gökay MERHABA . Eskiden bu siteye baris nicki ile giren kişinin ağabeyiyim.
Not: Bu adres abimin, yazı da abime aittir. Çünkü BM nickini ortak kullanıyoruz. Kaydedin, abimle konuşun.
Bu arada benim adım ve soyadım Gökay MERHABA . Eskiden bu siteye baris nicki ile giren kişinin ağabeyiyim.
Not: Bu adres abimin, yazı da abime aittir. Çünkü BM nickini ortak kullanıyoruz. Kaydedin, abimle konuşun.
En son BM tarafından Cum Haz 02, 2006 17:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
[email protected]
iyi fikir arkadaşım
iyi fikir arkadaşım
ben yeni bir üyeyim belkide kaçırdığım bir sürü şey olabilir ama geç kalmış gibi hissetmiyorum [email protected] görüşmek ve tanışmak üzere
Re: Dikkat: BARIŞSEVERLER LÜTFEN OKUYUN!
cetin445 yazdı:ARKADAŞLAR FORMA ÜYE ARKADAŞLAR LÜTFEN MSN ADRESLERİNİ DE YAZSIN. BİRBİRİMİZLE TANIŞALIM BARIŞSEVERLER OLARAK BİRBİRİMİZİ DAHA İİ TANIYALIM. HATTA AYNI ŞEHİRDE OLANLAR BİR BULUŞMA BİLE AYARLAYABİLİRLER. BEN AYNI ZAMANDA BİR AYNA SEVERİYİM VE BİZ AYNA SEVERLER BİR ÇOK BULUŞMA AYARLADIK. BU KONUDA SİZDEN ANLAYIŞ BEKLİYORUM.
Çetin Bey Çok haklı ben bu sitede yeniyim ama bu site zannedersem gençler çoğunlukta ama Barış Mancon nasıl genç İhtiyar fark etmemişse Bizler için fark etmeyecektir hepimiz Barış MANCO aşığı isek sizlerle tanışmak kıvançtır
Saygılarımla;
Esra AKSU